![]() |
Re: Conducere fara permis
baaaaaaaaaaaa trezirea draq ca nu visati e viata reala,voi va dati seama ce scrieti???? doamne numai aberatiiiiii......cad de pe scaun cand vad ce se scrie...unu are permis fals,altu merge cu viteza,altu e urmarit,....P*** mea.........cine va dat voie ma baieti la tastatura..ce draq hai culcarea ca e 5 si umpic .....va culcati mai devreme...mult mai devreme sa aveti timp sa tot visati pana dimineata
atatea prostii scrise pe un topic nam vazut in viata mea.... somn usor |
lasa-i da sa schimbele numele topicului....nu tre sa radem si noi???
|
Quote:
Cum asa ? acum scrie la profil ca ai 17 ani ... iar mai sus zici ca era la 16 si au trecut 5 ani , de ce ne minti tu pe noi in halul asta ? CHIAR NU SE GASESTE NICI UN MODERATOR SA FAC CURAT IN ACEST TOPIC ? |
Quote:
Adineauri scria ca ai 17 , acum vad ca ai 18 ... iar tu pretinzi ca ai 21 , eu zic ca mai bine primesti un cadou un avertisment sau chiar un ban |
Quote:
nu vezi ca are varsta ascunsa?? |
Quote:
io zic sa nu te pronunti chiar asa de repede:)...niciodata nu se stie...da ptr moment avem cativa zmei....probabili viitori puscariasi care merg cu 20 la ora cu muzica la 10-15 intre blocuri urmariti de politie cu permise facute pe calc care ei la 17 ani....ba nu 16....ba parca are 21....ba parca vreo 13......in fine e un mister.....sunt mari raceri........in fine numa EA Games e de vina hai sa va zic o poveste pana acu aproape 2 ani am avut masina nu aveam 18 ani neimpliniti cheile stateau in permanenta in casa tata mama la munca de dimineata pana la 5...timp berechet......am avut la dispozitie 3 ani si umpic sa iau masina sa plec da care era motivu.....experienta cu aveam,ieseam in starada dupa 50 de m faceam poc .....complicatii,etc...printre care riscam sa nu mai vad permisu in veci vecilor...ptr ce...ptr 10 20 de minute sa ma simt bine?!ca uite domne cine mai e ca mine.......nu mi-a trecut prin cap niciodata sa plec cu ea,io zic sa va ganditi bine si sa nu va lasati influentati de cutarescu si cutarescu ca va baga in belea de nu va scoate nici cu buldozeru...si el binemersi o sa isi ia permisu cand ii vine vremea...pe cand voi pe romaneste o sa stati so f&&&&&& la .... le sugerez zmeilor care au postat inaintea mea sa termine ........daca nu continuati ca asa cum zicea sindrom sa avem de ce sa radem.......ganditi cu capu de pe umeri bafta si sper sa va intre la bibilica |
Propun k un moderator sa stearga topicu si sa se deschida alt topic in care sa se posteze numai sanctiunile pentru conducerea fara permis:!::!:fara :blahblah::blahblah: k pe topicul acesta sa deviat de la subiect:confused2
|
ma dar astia care va credeti in nfs...credeti k uimiti pe cineva de pe aici,ca conduceti fara permis,sau va ganditi k sunt fete...si le lasati cu gra cascata aici si va da mesaje cu id lor....ce naiba...lasati visele si prostiile astea...in spatele tastaturii toti sunt zmei si niste rai...am mai vazut io dastia....lasatii pe cei care kiar au avut experiente sau care sunt in raport cu topicul....prea multe filme si jocuri afecteaza...si apropo....kestia cu ziarele si falsificarile....nici unu dala de 14 ani kare vede cum arata un buletin nu va crede...va credeti "regii soselei"dar aici sunt rasul celor posteaza....fara supare dar treziea;)
|
Nu, nu... sa nu se inchida nimic... noi de ce mai radem? :lol:
eu n-am timp de nfs, asa ca mai stau pe forum... mai citesc o poveste, mai trece un nivel :lol: Mig-ule, te-am mai intrebat odata: tu in buletinul ala pe care il prezentai nu era scrisa si data nasterii??? :lol: nu or fi observat chiorii aia ca "iese" mai putini ani la numaratoare decat varsta legala de condus... :lol: |
e nasol daca te prinde fara permis se lasa cu dosar penal din cate stiu eu....nici eu nu am permis si mai conduc ...bine cand imi permit taikmeu are scoala de soferi si ma mai bag la volan da oricum nui bine daca te prinde..
|
oricum nu merita sa te risti..mai bine astepti pana la 18.Poate sa nu te prinda gaborii da te vede cineva care poate are ciuda pe tine sau e turnator te filmeaza si te poate da in gat
|
hmmm...abea aku am citit paginile anterioare....ce sa zic ma pis pe mine de ras cad de pe scaun cand vad ce prostiii sunt scrise acolo,ala cu amenzile...crezi ca politistii is asa prosti si nu se uita la cnp la buletin ma??domane ce cap aveti oricum ala cu permisu la imprimanta lipit pe cartela e cel mai tare=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))
|
da da pana una alta concentreaza si tu ce vrei sa spui intr-un singur mesaj....
si migule nu,nu sunt in politie....dar cand fac si zic ceva gandesc |
aaaaa si io am mers fara permis ca mi-am adus aminte...cand ma apucasem de scoala de soferi....mai mergeam la padure duminica si ai mei imi dadeau dacia...se urca unu cu mine care stia sa mearga si mergeam NUMAI INSOTIT si pe drum de padure nu drum public NU PRINTRE BLOCURI, DN1-uri sau mai stiu io ce aberati pe aici....dupa mi-am luat permisu si furam dacia noaptea sa ma duc sa ma plimb....s-a prins decat odata ca numai aveam loc de parcare cand m-am intors da AVEAM permis atunci
va salut...si astept in continuare povestirile voastre.....si o mare rugaminte la moderatori nu stergeti ca totusi...n-avem timp asa...sa ne delectam si mai intram pe aici mai zice unu ceva....mai rad juma de zi... |
Mig_lancer,nu ai raspuns la intrebarea legata de CNP si de data nasterii...sau cumva te faci ca nu vezi ?? ;)) uite,noi te credem ca ai vrut sa te dai cocos,nu e nicio problema,am mai avut parte...
|
deci tin sa subliniez corectitudinea limbii romane (daca se poate numi asa) vorbita de catre dumneata,si uite care e treaba,nu cred ca ai inteles intrebarea : tu zici ca ti-a dat amenda pe datele din buletin,corect? nea caisa ala care ti-a dat amenda,nu s-a uitat si el la CNP si la data nasterii,ca sa vada ca tu nici macar nu ai implinit 18 ani (care parca era varsta minima pt a avea permis in romania) ??
|
parca am fi intr-n film cu prosti... se repeta aceleasi lucruri la infinit: noi intrebam, el raspunde cu totul altceva, noi iar intrebam... si tot asa pana ajungem la vreo 20 pagini cu aceeasi intrebare si alte raspunsuri :lol:
incerc sa anticipez un raspuns: "nu, nu s-a uitat, ca era sters cu guma" :lol: |
Foarte tare, din seria micilor infractori .
In vara cand terminasem a 12-a, fiecare zi era prilej de sarbatorire(baut) . Intr-o seara stateam la bloc cu vecinii(de aceeasi varsta) si trageam o bere. Si ii vine unuia ideea sa luam dacia lui taicasu` sa facem o plimbare , omul pe acea vreme nu avea permis . Se urca el la volan, 3 oameni in spate si unul in fata, apucam noi sa mergem vreo 4-500 de m si pune asta o frana ca era un sant(schimbasera ceva conducte si nu au acoperit in totalitate) . Evident , masina nu s-a oprit inainte de sant, asta era cu piciorul pe frana , am luat santul si s-a rupt bascula(parca) de pe partea dreapta . :lol: Pe urma a urmat ducerea masinii inapoi in parcare, care cred ca a durat o ora si ceva . |
Quote:
Prietene,daca nu stii sa citesti e problema ta.Eu te cred ca acum o dai de gard,da' totusi iti repet intrebarea mea.Din moment ce tu ai zis ca ai primit amenda de mai multe ori,ca te-a prins de mai multe ori,de exemplu prima data cand ti-a dat amenda pe datele din buletin,nu s-a uitat la CNP (eventual si data nasterii) care oricum trebuie scrise in amenda...?? |
ma deja am luato in alte subiecte...credeti k osal faceti sa recunoasca k ....mai sunt si vise pe aici...sau k sa plimbat o tura de bloc si a dezvoltat......sa nu o dam in zeci de pagini cu acelasi.....subiect parerea mea....
|
Quote:
|
esti nebun.. din cauza inconstientilor ca tine se intampla cate se intampla. tias rupe picioarele de neam intalni vreodata..
|
doamne:)) voi il credeti pe mig`u? nu vedeti ce abereaza lasati-l in pace sa se simta bine..acum ma gandesc macar daca stie sa schimbe vitezele:-?
dupa cate a spus...daca il oprea politia si el avea 16 ani ...el era in puscarie...;) ca se face de la 5 la 15 ani mi se pare.....asta in cazul in care nu ar avea pile..daca ar avea( ceea ce nu cred) nu ii facea nimic... |
Quote:
io iti spun direct fara nici o jena $#%#$^^%%$ ..probabil de 14 ani....ce politai te opreste si nu se uita la data nasterii ,asa prosti ne crezi?ce era in ziaru ala..pff daca ma chinui le gasesc pe net........ asa ca te rog retragete din discutie in liniste daca nu iti doresc o viata lunga si sa nu ajungi ca cei din constanta care au iesit din discoteca,s-au urcat la volan....nici unu permis si au ajuns la 2 metri .......sub pamant.....sau probabil vrei sa fi printre viitori puscariasi si daca vrei sa continui verifica-ti vocabularu hai noroc |
mai mig lancer cum poti sa zici ca daca mergi regulamentar nu faci accident?cate semne de circulatie sti?
din cauza unor pusti de 15-16 ani ca voi mor oameni nevinovati ca va ti jucat nfs si a ti devenit piloti peste noapte daca tot vreti sa va dati smecheri luati va atv sau scuter si la 18 ani conduci si masina mai ganditi va inainte sa va suiti in masina lu taticu |
deci...cu tot respectul,nu cred ca NFS ii convinge sa faca ce fac,cred ca e mai mult de la "vai sitii" :D mai aveam eu un coleg in generala,care se gandea ca ce misto ar fi sa ai o tastatura cu tine,si cand te alearga politia sa bagi parole,si sa scapi...deci...
|
deja topicul asta a ajuns....in alta parte...nu o sai puteti convinge niciodata...o sa o dea ei intrun fel sau altui sa fie k ei...fiecare e cu visele lui...
|
o kestia asa......care o stiu toti cei care au permis datorita studieri legislatiei..daca tu conduceai si mai apareai s in ziar...erai in inkisoare akm....asta asa k ...fapt divers...
|
da credeti ca in poligon daca nu ai 18 ani si esti cu un adult in masina si se intampla sa fie politie acolo,iti face ceva?
|
ei bn si mie mi-a luat permisul pt prima data pt 1 luna de zile si culmea in mijlocul buc iar eu eram in "vizita" aveam treaba, eram pe magheru si vb la tel cand un "smecher" a dat cu spatele in mijlocul intersectiei si mi-a zgariat masina, bn nu se vedea deloc ca s-a zgariat, mai mult el a patit, era tarziu, eu aveam treaba si am sunat la politie sa le spun ca ajung a doua zi si se pare ca n-au inteles iar "domn prost de politie rutiera care mai avea si nume de taran de la tara" cand am ajuns acolo sa dau declaratia mi-a luat permisul pe motiv de 24h de la producerea "incidentului" cand EU AM ANUNTAT ca nu am timp sa ajung in acel termen, plus ca nu venisem singur acolo ci cu taica-miu care colonel la marina militara (bun prieten cu Base chiar) si shaw..."si ce daca?base n-a fost anchetat?"...ramai cu gura cascata...dupa ce CA NU ERAM VINOVAT,N-AM FACUT NIMIC,mi-au luat si permisul DIN CAUZA ALTUIA...sa ma pis pe ea de treaba si pe gaborii astia inculti...mai am 1sapt juma de frekangeala pe acasa din pacate, dar ma pun cu gand rau pe ei cat de curand...
nu vreau sa circul fara permis ca nu degeaba fac facultate,imi fac cursuri de specialitate ca sa imi faca un cacatoi din asta dosar penal si sa frek menta ca dupa aia nu ma va mai angaja nimeni asa ca cei amatori mai bine lasati-va si asteptati ca asta e situatia...rea dar nu o faceti sa fie si mai rea! |
Quote:
|
nu vreau sa zic nimic,intrebam doar
|
lasa poligonul,ca el a zis ca a mers pe dn1 singur in masina,una e sa merg cu tata care e instructor la scoala de soferi prin parcare,si alta e sa merg singur de nebun pe autostrada...
|
poate ca puteai sa mergi pe dn1 dar acum 20-30 de ani cand nu era atata politite si nici nu erau atatea masini
|
Quote:
|
deci... mie mi-au luat permisul akm vreo 5 luni pentru viteza (4 luni fara permis). am facut contestatie. deja sunt laal 3-lea termen. intre timp conform noului cod, pe perioada porcesului, pana la solutionarea definitiva si irevocabila a acestuia, ti se restituie permisul in baza unui certiicat de grefa de la judecatorie prin care sa instiintezi politia ca procesul este inca in derulare... dar cum lenea mea e mare, nu am stat pe la cozi la tribunal safac rost de certificatul de grefa si sa-l duc la politie... si am condus... si dupa vreo 2 lun m-a oprit noaptea un echipaj, si mi-au intocmit pe loc dosar penal... a doua zii m-am prezentat cu certificatul de grefa dar dosarul plecase la parchet... acum astept sa se intoarca, sa atasez certificatul de grefa si sa se stearga tot... deh... lenea se plateste... P.S.: acum daca ma mai prinde, pana nu vine dosarul de la parchet, ma aresteaza direct :D
|
inca ceva... daca politia ar fii avut acces la baza de date a justitiei, si-ar fii dat seama in secunda 2 ca eu am proces in desfasurare... mi se pare o abertie faza cu dusul certificatului de grefa...
|
Quote:
|
Nu faceti nene d'astea.....lovesti pe unul....fie ca e in maisna fie pe jos...iti faci de lucru ...mare smecherie...daca esti dibaci te duci dai de permis l-ai luat si dupa aia gata...de ce sa nu stai linistit....???? plus ca daca te prinde fara ti-ai luat cazier si mai iei permis la pastele cailor...
Nu vedeti cati inconstienti sunt pe drumurile patriei...??? plus ca acum au aparut astia cu scuterele care habar nu au pe ce lume sunt...habar nu au de legislatie rutiera...in mintea lor se vad pe YAMAHA sau HONDA.....ba unii chiar isi inchipuie ca daca motorul ala paraie are si cai putere in functie de cat de tare paraie....sa nu mai vorbim de pustii de 7-12 ani pe ATV.....sunt extraordinar de periculosi...am 2 aici la mine pe strada care au.....deci fratilor....kamikaze ....nu exista sa se uite ies de pe laterale fara nici o jena....fara sa intoarca macar capul sa vada vine nu vine cineva....nu au nici o treaba....extrem de periculosi. Asa ca mai bine lasati plimbaricile pe strazile din spatele blocului.....te duci iei permis si gata.....esti in regula....mai departe totul depinde de tine daca stii sa-l pastrezi in buzunar sau devii pieton in cel mai scurt timp posibil.... Salutare..... |
peste 13 zile se implineste 1 an de cand am carnetul.13 martie....zi norocoasa [m am apucat de scoala pe 13 martie si am luat carnetul pe 13 martie anul urmator]
si tot atunci implinesc 1 an si 3 luni de cand conduc.zi de zi. 40.000km si ceva in tara si inafara. am picat la oras chiar daca eu conduceam de 2 luni in mod regulat dar pot sa spun ca respectam mai mult regulile atunci si conduceam mai atent decat acum dar atunci era altfel.atunci se putea.cel putin in iasi...tin minte ca in prima saptamana cand mi am luat carnetul m a oprit politia de 3 ori... de aiurea.. iar in ziua cand am avut proba, am plecat la munte ..desi nu aveam carnetul inca.. si am condus bine.. evenimente?...2 busituri usoare in care m au atins ceilalti..o data in parcare si o data mi a taiat un moshneag calea.. [cred ca sunt mai periculosi moshnegii cu dacii din `70 decat pustanii fara carnet] atat timp cat conduci bine, dar nu prea bine .. nu te uiti ca speriatul la ei si nu prea noaptea... nu au motive sa te agate..dar daca ti se arde un bec de la faza scurta sau de la un stop intr-o seara? daca e un filtru de aiurea.. chiar la 100m de blocul tau? daca intra unul in tine.. chiar daca tu conduci bine.. sunt riscuri pe care ti le asumi... fara sa te lauzi si fara playuri.. daca as avea ocazia sa ma apuc din nou sa conduc fara permis..probabil as face-o.. pentru ca am amintiri placute legate de perioada aia.. dar asta doar din cauza ca am fost norocos.. daca se intampla ceva.. in mod clar nu ziceam asta acum... asa ca cel mai bine e sa aveti ceva rabdare... pretul e prea mare ..mai bine taxi.. ah..si nu e bine sa te apuci de condus inainte sa dai traseul ...incepi sa conduci prea bine si te pica:)) [iti faci mana altfel..ai tendinta sa nu mai incetinesti la treceri ..etc..chestii de astea uzuale pentru care te depuncteaza la proba..] |
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning