Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo 2006 (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/27746-cielo-2006-a.html)

Lao 12-02-08 14:50

Re: Cielo 2006

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1351533)
O intrebare, in special pt Lao: placutele de frana pt etrierii nostrii (ma refer la modelele mai noi, cu jante pe 14) ce dimensiuni au? ca am intrebat vreo 3 oameni si nimeni nu stie... oameni care vand asa ceva :lol:

Sunt plăcuțe de Leganza. ;)

Geo_ZGA 12-02-08 14:56

Quote:

Originally Posted by Lao (Post 1352110)
Sunt plăcuțe de Leganza. ;)

esti sigur? :shock: e prima oara cand aud... pai atunci sa ma interesez de astea, sper sa ai dreptate si sa nu cumpar degeaba :lol:

Lao 12-02-08 15:19

100%. Eu așa am luat și au picat la țanc. ;)

Geo_ZGA 12-02-08 15:43

ok, ms mult :) acum sa vad ce preturi primesc pt Ferodo :rolleyes2
imi recomanzi altceva?
si inca o intrebare, daca tot te-am prins: uleiul de cutie, e bun 75w90? in carte zice sae80.

Lao 12-02-08 15:53

Vorbește cu băiatul de AICI. Eu am cumpărat de la el și a fost ok. ;)

Īntreabă-l și de SAE80.

Geo_ZGA 12-02-08 16:01

Acum am primit info noi legate de ulei... cica de cutie automata e mai bun :) ma informez sa vad ce si cum...
placute textar pt leganza - 115 ron/set.
ulei Castrol Taf-x 75w90 - 78ron/l si in cutie intra 1,8 parca.

Lao 12-02-08 16:10

Nu intră 1,8 L decāt dacă nu mai ai deloc ulei in cutie. Uleiul din cutia de viteze nu se schimbă, ci doar se completează dacă există scurgeri. ;)

Geo_ZGA 12-02-08 16:37

Quote:

Originally Posted by Lao (Post 1352248)
Nu intră 1,8 L decāt dacă nu mai ai deloc ulei in cutie. Uleiul din cutia de viteze nu se schimbă, ci doar se completează dacă există scurgeri. ;)

pai asta e si ideea... sa nu mai am deloc uleiul vechi in cv ;) il dau afara pe asta vechi si pun ceva mi bun... optasem pt castrol, dar din cate am inteles, cel de cutii automate este mai bun. o sa aflu in curand de la cineva care stie.

Lao 12-02-08 19:58

La cāt sunt de rezistente cutiile de Cielo cred că poți pune și ulei "de la Bunica". :))

Geo_ZGA 13-02-08 15:30

Din fericire pt ea... nu am ales "de la Bunica", am ales ulei de cutii automate ;)
Am luat azi si placutele Texar de Leganza - 115ron setul. Uleiul pe 25-26, dupa ziua de salariu... si pe 27 revizia de 30.000.

Geo_ZGA 15-02-08 11:57

Azi am mai facut o mica achizitie, ca era oferta buna :D: un set de paravanturi adezive cu 50 ron. Sunt noi si sunt pt toate 4 geamurile. Eu o sa le pun doar pe fata, fiindca nu-mi place cum se vad pe spate si oricum nu ma intereseaza de pasageri :lol: oricum nu prea am in spate...
poze maine probabil, dupa ce spal un pic masina si montez paravanturile.
ms Web de pont ;)

RD-Woo 15-02-08 13:05

Bravo! felicitari pt achizitie!
dar nu spuneai tu ca it vei lua paravanturi doar in culisa geamului??
ce te-a facut sa te razgandesti?
PS: sa le stapanesti sanatos!! abia asteptam pozele!

Geo_ZGA 15-02-08 13:27

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 1358849)
Bravo! felicitari pt achizitie!
dar nu spuneai tu ca it vei lua paravanturi doar in culisa geamului??
ce te-a facut sa te razgandesti?
PS: sa le stapanesti sanatos!! abia asteptam pozele!

m-am razgandit fiindca am auzit de la mai multi care au avut montate pe masina, ca forteaza macaraua geamului alea in culisa. Plus ca alea sunt f scumpe, minim 100 ron perechea pt fata.

Snapy_xxl 15-02-08 13:29

:lol: :lol: ce mult a durat oferta asta.

Geo_ZGA 15-02-08 16:13

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1358914)
:lol: :lol: ce mult a durat oferta asta.

:?: n-am inteles Snappy :rolleyes2

webcathos 15-02-08 16:24

Cu placere...si alta data nu mai cere!!! :D

Snapy_xxl 15-02-08 16:59

pi ai zis ca ai avut o oferta pt paravanturi...si acum nu mai cumperi?

webcathos 15-02-08 17:14

Le-a cumparat deja azi..!!!! :)

Geo_ZGA 18-02-08 06:50

4 Attachment(s)
si poze cu paravanturile... care sunt mai mult "para-ploaie" :lol: nu prea tin ele de curent, daca deschid geamul mai mult, parca se face chiar mai rau ca fara ele... dar tin de ploaie, sa nu mai intre apa cand e geamul crapat.

D o n n 18-02-08 08:53

misto.... :x

webcathos 18-02-08 09:26

scrie pe masina spala-ma!!!Sau mi se pare mie? :D
Frumos...sa le stapanesti sanatos!!!

Geo_ZGA 18-02-08 10:11

Nu scrie "spala-ma", dar mi-au desenat copii inimioare pe stopuri :lol: tu ziceai de a ta ca e jegoasa Web? :lol: M-am atins de dimineata cu geaca de ea si m-am facut ca naiba...

Geo_ZGA 19-02-08 10:25

Azi am strambat capota... am lovit un pieton care atraversat aiurea :rolleyes2
dus la spital... contuzie minora la picior. Au chemat politia la spital: alcolemie 0,000, viteza nu am avut.
Am mers cu politstii la reconstituire... nu e trecere de pietoni, nimic. Pustiul mergea pe marginea benzii, pe sosea, avea castile in urechi... si pur si simplu s-a intors in fata mea sa traverseze. Am apucat doar sa calc frana si sa dau claxon... nu a reactionat cu nimic si l-am luat pe capota.
La 5 ma duc la Udristei... sa dau declaratie si sa vad ce mai fac. toate actele mele sunt la ei... imi deschid dosar penal pt vatamare corporala... din care o sa ies nevinovat si pustiul sa-mi repare masina :( imi pare rau de el... dar de mine si mai rau.

BGD_NNE 19-02-08 11:33

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1368476)
Azi am strambat capota... am lovit un pieton care atraversat aiurea :rolleyes2
dus la spital... contuzie minora la picior. Au chemat politia la spital: alcolemie 0,000, viteza nu am avut.
Am mers cu politstii la reconstituire... nu e trecere de pietoni, nimic. Pustiul mergea pe marginea benzii, pe sosea, avea castile in urechi... si pur si simplu s-a intors in fata mea sa traverseze. Am apucat doar sa calc frana si sa dau claxon... nu a reactionat cu nimic si l-am luat pe capota.
La 5 ma duc la Udristei... sa dau declaratie si sa vad ce mai fac. toate actele mele sunt la ei... imi deschid dosar penal pt vatamare corporala... din care o sa ies nevinovat si pustiul sa-mi repare masina :( imi pare rau de el... dar de mine si mai rau.

Pt ce sa iti deschida dosar penal daca pustiu traversa neregulamentar si la reconstituire s-a dovedit ca nu aveai viteza si k nu este vina ta ???am inteles faza ca iesi nevinovat dar totusi nu inteleg rostul dosarului penal ?

DACIA-Wrc 19-02-08 11:39

mno nasol daca`ti fac dosar penal

NWZeu 19-02-08 12:33

in cazul cercetarii penale se face dosar (dosar penal), care se va termina cu o sentinta judecatoreasca, va fi declarat nevinovat si cazierul va fi curat, oricum, nasol moment :(

Geo_ZGA 19-02-08 12:56

indiferent de gravitatea ranilor sau de vinovatie (care inca nu e dovedita legal a cui este), se deschide dosar penal de cercetare... pe numele meu in cazul de fata. dupa ce politia si procurorul termina cercetarile dosarul se inchide prin sentinta judecatoreasca... vinovat sau nevinovat pt inculpat (adica eu). deci pana la finalul cercetarilor sunt uramarit penal pt vatamare corporala.
daca nu imi repara masina, o sa fac eu plangere pt distrugere de bunuri si o sa cer despagubiri... ca se poarta.
culmea e ca si pustiul are dreptul, legal, sa depuna plangere pt ca l-am "vatamat"

B-64-KTL 19-02-08 13:14

Nasol.....cum o fi pana la urma (si automat este vina lui) conteaza ca o sa te tina pe drumuri si timp pierdut.....asa este in tara noastra.

Snapy_xxl 19-02-08 15:32

Ar fi culmea ca pustiu sa aibe si tupeu sa depuna plangere impotriva ta. Sa ma *** in castile lui!!! Pare rau....:(

webcathos 19-02-08 17:01

OPS AI COMIS-O!!!E nasoala treaba ca o sa te tina o gramada de timp cu dosarul deschis...Imi pare rau pentru tine!!! :(

D o n n 19-02-08 17:39

iati avocat bun...si la sfarsit zici sa iti plateasca tot el avocatu si keltuielile judecatoresti daca iese vinovat ;)

RD-Woo 19-02-08 18:06

Salut Geo! am citit ultimile posturi ale tale si regret ce ti s-a intamplat!
sper din suflet sa rezolvi cat mai repede si sa treci peste momentul asta!!
Bafta din partea mea!!

Geo_ZGA 19-02-08 18:10

Am revenit de la Udriste acum... cu toate actele la mine + dovada de reparatie :D
Momentan dosarul este deschis, voi mai fi chemat odata la final, la cercetari penale la Udriste. Concluzia de pana acum (de parca nu era clar) este ca sunt nevinovat si nu raspund cu nimic in fata legii... nici macar cu o amenda sau puncte de penalizare.
Singura problema legala ramasa este ca vineri sa mearga pustiul cu mine la Udriste si sa dea declaratie ca nu are pretentii materiale de la mine, pe fondul unui proces civil. Daca rezolv si declaratia asta... nu mai am decat reparatia de facut si pa.
Pana atunci, oricum am dovada de reparatie, pe 27 ma duc la revizie si vorbesc si pt tinichigerie-vopsitorie, sa vad cat ma costa. Cu ocazia asta poate fac si restul juliturilor.

Donn, nu am nevoie de avocat decat daca ajung in proces civil cu el, adica sa depuna el plangere si sa ceara despagubiri... dar ar fi culmea (totusi nu imposibil, de asta vreau declaratia aia!!!). Am rude/prieteni/cunoscuti avocati sau procurori... dar nu am nevoie de ei momentan. Eu nu vreau sa depun nici o plangere... tu iti dai seama ce inseamna 3 ani de acum incolo, din termen in termen, sa umblu pe la tribunale??? Mai bine imi bag un bat in fund si mi-o repar singur decat sa-i dau eu in judecata... dar sper sa plateasca de buna-voie. Mai tarziu o sa sun la parintii pustiului sa vorbesc cu ei....
in concluzie, pana acum: NEVINOVAT!!! :D

edit: merci tuturor pt incurajari :)

Snapy_xxl 19-02-08 18:17

Bine ca s-a terminat, momentan, cu bine! Totusi, nimic nu se compara cu socul care l-ai simptit. Eu unul nu pot sa uit cand am vazut-o pe o gagica cu o Skoda Octavia lovind o fetita (care a aparut de dupa un colt de strada si incepuse sa alerge paralel cu zebra) cu partea din stanga a masinii si dupaia cu oglinda. In momentu ala gagica a luat repede fetita de jos, a bagat-o pe bancheta din spate si a tulit-o.

Geo_ZGA 19-02-08 18:22

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1369369)
Bine ca s-a terminat, momentan, cu bine! Totusi, nimic nu se comapra cu socul care l-ai simptit. Eu unul nu pot sa uit cand am vazut-o pe o gagica cu o Skoda Octavia lovind o fetita (care a aparut de dupa un colt de strada si incepuse sa alerge paralel cu zebra) cu partea din stanga a masinii si dupaia cu oglinda. In momentu ala gagica a luat repede fetita de jos, a bagat-o pe bancheta din spate si a tulit-o.

cam asta am facut si eu... poc, bancheta din spate, tulit la spital :lol:
acum rad, dar pana mai devreme am fumat tigare dupa tigare, sunt la al 2lea pachet, mai am un pic si-l termin... 3 sau 4 cafele, nici nu le mai tin minte. Stiam ca e in regula pustiul, dar am avut o stare de nervozitate toata ziua... pana acum, cand am vorbit cu politistul care a facut dosarul.
asta e, acum sper sa se termine cu bine, de tot!

Geo_ZGA 19-02-08 19:04

am fost rapid: vineri merg cu el la Udriste... da declaratia si vorbesc si de reparatii... m-am mai linistit. sper ca in astea 2 zile sa nu se razgandeasca...

D o n n 19-02-08 20:39

e.....lasal nebagat in seama...sper sa se teermine cu grija sa scapi de ....zilele astea cu bine...k stiu cum e sa astepti cu sufletul la gura sa se termine..orikm bafta si...zi ms k a fost doar atat...si ai scapat cu bine...parerea mea ...

BGD_NNE 20-02-08 11:59

Scapi man fara probleme !!! Peace !!!

D o n n 20-02-08 14:24

bv bv...deci zici k ai scapat?e totul ok....felicitari :)

Geo_ZGA 22-02-08 10:34

am rezolvat cu asta, a dat declaratia azi dimineata... am stat de la 8.30 pana pe la 11, la 2 cozi, dar macar am scapat de el, a renuntat la orice pretentie.
maine cred ca ma duc sa vorbesc cu tinichigiul lor, sa vada ce are de facut.

All times are GMT +2. The time now is 02:44.

- Copyright 2026 4Tuning