Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

corrado-vr6 23-03-06 19:10

Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI

Quote:

Originally Posted by NEbunu
si ca sa fiu si eu carcotas..te-ai facut brunet..? si te dai la baiatu q puf..:P

:lol: :lol: :lol: DAp, m-ai prins :lol: :lol: :lol: NOT "PUF" FOR LONG:!: ;) Sunt in curs de radiere si de numere noi.

eXelero 23-03-06 20:53

Quote:

Originally Posted by corrado-vr6
Cred ca era matusha-mea, nevasta abia acum invata pentru scoala dar are ochii pe CL-u:lol: :lol:

Matusa????:rolleyes2 :rolleyes2 As vrea si eu o matusa ca a ta :lol: :lol: :lol:
Sa-ti traiasca nevasta...nu stiam ca esti casatorit. Casa de piatra...ce pot spune;) ;)
Bafta-n trafic, tuturor, si tie, si matusii tale:twisted:

corrado-vr6 23-03-06 21:15

Multumim:lol:

eXelero 25-03-06 10:06

Te-ai dat pe V8, ehhh? :-P Felicitari pt achizitie. e AMG sau simplu? In orice caz e super fain CL-ul.....cred k are un sunet cam rarait evacuarea aia..nobila:D. Sa-l stapanesti sanatos....pufule :D:D:D:D:D

corrado-vr6 25-03-06 20:29

E motorul V8 de 5000cm3 "simplu" nu e AMG

eXelero 25-03-06 21:59

sa nu-i dai talpa prea tare sa plece motoru fara masina :)) :)). Cu cutia automatica cum e? parerea mea ca e crima pasionala pt sofer sa ii dai un v8 de 5 L si sa nu ai prilejul sa schimbi cum ai tu chef. Dar totusi, asteptam pareri Visi....cum se comporta? K am vazut si azi PUF pe strada :D, deci l-ai mai testat ;)

corrado-vr6 26-03-06 12:50

Automata, automata, dar e Tiptronic, deci are si + si - deci pot schimba si eu. Despre comportament:shock: 306 cai pe puntea spate, cuplu de V8, deci...Se comporta8)

eXelero 28-03-06 18:47

aaaa e beton atunci. Viva Tiptronic !!! :D:D:D S-o stapanesti sanatos....pe sosea ;), sau eventual pe pista :-P

corrado-vr6 28-03-06 20:51

Multumesc!!!

Catalyn 28-03-06 22:10

Quote:

Originally Posted by corrado-vr6
Automata, automata, dar e Tiptronic, deci are si + si - deci pot schimba si eu. Despre comportament:shock: 306 cai pe puntea spate, cuplu de V8, deci...Se comporta8)

306 cai , frumos...deci ar trebui sa nu iti faca probleme Subaru...

eXelero 29-03-06 10:53

Quote:

Originally Posted by catalyn
306 cai , frumos...deci ar trebui sa nu iti faca probleme Subaru...

Din cate mi-a zis Visi, Subaru are cel putin 300 de cai sau peste. Ii face probleme un Subaru pt ca e diferenta de greutate.Mertanu e mertan si subaru e de competitie.....si mai e si cu tractiune integrala daca nu ma insel. Desi s-ar putea sa nu, pt ca e cu 2 usi si e mai usor decat unu cu 4 si-l ajuta cuplul de V8.
Asteptam Visi sa te dai cu un Subaru sa ne lamurim si noi :D

Lucian 29-03-06 11:23

Subaru WRX STI = 265 cai . Eu cred ca o masina de 200 cai in talon si 209 pe dyno ar putea sa-i faca probleme Mercedesului. Ramane sa aflam cat de curand . 8)

NEbunu 29-03-06 11:34

subaru impreaza wrx sti=300 de cai..:D..300-hp 2.5-liter DOHC intercooled, turbocharged boxer engine 300 lb-ft of torque at 4,000 rpm

Lucian 29-03-06 12:36

Quote:

Originally Posted by NEbunu
subaru impreaza wrx sti=300 de cai..:D..300-hp 2.5-liter DOHC intercooled, turbocharged boxer engine 300 lb-ft of torque at 4,000 rpm

Sigur nu vb de Prodrive ?

Uite datele tehnice de la WRX STI - http://www.subaru.ro/modele/impreza/sti/data_sheet/

the Prodrive Performance Package: this aftermarket kit, fully approved and warranted by Subaru, comprises a revised ECU, high-flow catalyst and sports exhaust silencer and lifts the power to 300bhp.

eXelero 29-03-06 17:41

Eu ziceam de Subaru asta nou pe care vroia Visi sa-l ia. El mi-a zis atunci k ar fi avut peste 500 de cai din 2 masini. Corrado avand aprox 200 e de inteles k subaru ar avea 300 pe putin. Deci sunt de parere k ii face probleme serioase Mercedesului. Si oricum V8-urile nu sunt bune de acceleratie ca cele in linie, chiar si la aceeasi putere. La V8 se produc cupluri mult mai mari, dar in schimb, turatii mici si nu tasnesc asa tare ca un motor de Subaru care e si turbo, CL500 e aspirat. Ramane de vazut. Cu un wrx STi de 265 cai model 2005 sau 2004 ar castiga Visi dar nu cu mult in fata. Bafta!

Catalyn 29-03-06 17:49

Quote:

Originally Posted by eXelero
Eu ziceam de Subaru asta nou pe care vroia Visi sa-l ia. El mi-a zis atunci k ar fi avut peste 500 de cai din 2 masini. Corrado avand aprox 200 e de inteles k subaru ar avea 300 pe putin. Deci sunt de parere k ii face probleme serioase Mercedesului. Si oricum V8-urile nu sunt bune de acceleratie ca cele in linie, chiar si la aceeasi putere. La V8 se produc cupluri mult mai mari, dar in schimb, turatii mici si nu tasnesc asa tare ca un motor de Subaru care e si turbo, CL500 e aspirat. Ramane de vazut. Cu un wrx STi de 265 cai model 2005 sau 2004 ar castiga Visi dar nu cu mult in fata. Bafta!

hai sa ne limitam aici cu presupunerile....afirmatia mea privind subaru nu este pur intimplatoare;) ..Visi stie despre ce e vorba si practic eram curios daca a incercat sa se dea cu el...;)

eXelero 29-03-06 18:08

OK. Pai asta ziceam si eu sa asteptam sa se dea cu unu ca sa nu mai facem presupuneri aiurea. Asteptam, Visi :-P

NEbunu 29-03-06 23:02

nu lucian este modelul wrx sti 2006 daca nu ma insel http://www.subaru.com/shop/overview....mmand=overview aici poti gasi acel suubaru...

corrado-vr6 29-03-06 23:52

:lol: :lol: :lol: WRX 2006 imi da cam aproape o masina de la McDonalds la Carrefour. Nu stiu exact care ar fii diferenta cu ESP decuplat si cu cauciucuri de vara, dar de dat imi da o masina pe vreo 400 de metri, deocamdata. E vorba de un Subaru de 235 de cai, nu de STI. Asa ca trageti voi concluziile. Mie mi-a spus cineva ca ESP face diferenta mare, dar eu nu ma pricep sincer pt ca nu am mai avut ESP pe masina. Sa nu inteleaga cineva ca am inceput sa caut explicatii. Eu zic ca pe 400 de metri ma ucide STI:lol: Raman impacat cu gandul ca ma asteapta mai multe fete la finish:oops: ;) Stiti voi la ce ma refer8)

eXelero 30-03-06 10:01

pai ESP-ul daca nu ma insel.....find program pt stabilitate, limiteaza derapajul. Adica daca ii dai gaz si iti fuge spatele sau in curbe supravireaza, ESP-ul franeaza rotile.....deci efectiv franeaza, rezultand incetinirea. Dar cand il decuplezi, faci ce vrei cu masina :D In concluzie, cu ESP acitavt, nu profiti de toti calutii si cuplu. Adica ai putere cam limitata. Fa o incercare singur, cu cineva sa te cronometreze pe o distanta anume o data cu ESp cuplat, si o data cu ESP decuplat. Nu e diferenta extraordinara, dar conteaza mult la start si la schimabrile 2 si 3, unde in loc sa reactioneze violent, are cuplul limitat electronic. Incearca si o sa vezi :D
Salutare!

eXelero 30-03-06 11:45

Ma ofer eu sa te cronometrez daca nu are cine :D :D Oricand, dar nu weekend-ul asta. Papa bafta....in trafic;);)

Flow 01-04-06 21:08

astazi s a terminat prima a etapa a cnr ului , pt cei interesatzi Sorin Ghisoi a luat locul 1 la debuntantzi pe renault clio nr.concurs 419
felicitari pt el si sa speram ca o va tzine tot asa si la urmatozrele etape
BAFTA !!!:!: :!: :!: :peace: :bunch: :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap

Horatiu 01-04-06 21:31

tot respectul :D bravo lui :)

Flow 15-04-06 11:13

maine fiind duminica nu stiu daca mai ajung pe la calculator asa ca :
La multzi ani bogdane si toate dorintzele sa ti se indeplineasca

Yackone 15-04-06 12:05

mersi flow:drunk: :drunk: :bong: :bong: :bong: :peace:

Horatiu 15-04-06 12:50

La multi ani Yackone ! :P

Syc@ 15-04-06 12:59

La Multi Ani

La Multi Ani Yakone si bafta in trafic.

BMW-M-Power 15-04-06 13:31

La multi ani si din partea mea :D !!!!!!!!!!!!!!

NEbunu 15-04-06 15:14

oooo..LA MULTI ANI yackone..si tot ce iti doresti..

Bigu 15-04-06 18:14

bah, LA MULTZ ANI bah!!!!!!!!!!!!!!!!!! si tot ce iti doresti tu(ground zero, condensatoare, boxe) tot ce vrea pana ta!!!!!!!

Catalyn 16-04-06 05:18

la multi ani!

Yakone, un calduros "La multi ani!" si urarile de rigoare, pacat ca nu vii la Bucale , te pregatesti pt next time;) si bineinteles pentru cei cu nume de floare, azi sunt Floriile la noi crestinii ortodoxi tot un calduros "La multi ani!" pentru aniversarea numelui!

NEbunu 16-04-06 16:34

La multi ani FLO..:D

Flow 16-04-06 18:09

multzumesc fumos :doh: :doh:

don_costelo 19-04-06 21:43

Ia uite ba baiatule a fost ziua lu Yackone si eu habar n-am avut ...EH.. Oricum LA MULTI ANI si din partea mea!

Flow 21-04-06 17:31

1 Attachment(s)
Cata care a fost rezultatul :?:
daca nu ma insel si dacia asta tot turbo e doar ca are motoru de dacie

corrado-vr6 21-04-06 19:38

Arata bine si STN-ul, dar stie ceva?

Lucian 21-04-06 19:44

A batut COX si in grupe si la liber . Foarte strans oricum . Se intampla ceva ciudat cu nova aia .... venea brusc pe a 3-a de parca avea un overboost sau ceva mai .... Una peste alta sa vedeti COX -ul de grupa A ... in curand . Ii voi da "secretul" .

corrado-vr6 21-04-06 21:52

Tot mai multe avioane pe sosele. Flow, de Nova aia alba care arata beton ce se mai aude??? Gata spolerele? De aia era vorba saprimeasca si motor???

Horatiu 22-04-06 10:25

Paste Fericit Tuturor !

Portta_SS 22-04-06 10:47

Paste Fericit Tuturor .....!!! Si Fie Ca Iepurasul Sa Va Aduca Cat Mai Multi Cai Sub Capota !!!:d

All times are GMT +2. The time now is 09:19.

- Copyright 2026 4Tuning