![]() |
Re: Nissan 200sx 1991
Quote:
Adica vrei sa zici ca m-ai combinat ??:)) Sa iti fie rusine... ia-ti adio de la turbo timer si G R E D DY spark plags ... :D Ur Done boy !!!!!!!! Just got home after a session of sreet drifting with my friends with rx7's.. police chasing and all that shiit .... Asa ceva tre sa faci si tu sx-u dar nu ma asculti :)) |
Alergare cu politia zici...iati alergat voi sa inteleg ? :lol:
A si nu team combinat...stiu ca ai gagica :-P |
ai ma tengu-le nu te supara omu are si el un limbaj de baiat de cartier :)asa vorbim noi astia de prin capitala ....baeti cu japonezele ar trebui sa se aibe ca frati:D si sa mergem peste detinatori de nemtesti .....:D sai punem la respect....
oricum daca am creat neintelegere sorry .......aaa si pentru offtopic |
Omu glumea mah :lol: inca il combin stai linistit :lol:
|
Astazi am montat pompa de benzina...superb,cand pun contactul zici ca vine metroul :D .Am marit presiunea in turbo.Rezultat mai mult decat satisfacator.Are cam 0.9 bar acum si trage violent.Am facut si frana de mana in marele fine.Sunt multumit :D
P.S. La prima proba cu a 1-ia la peste 0.8 bar mia sarit un cot de la tubulatura intercooler.A pleznit efectiv...va dati seama ce sentiment am avut la volan...ceva de genul...vrrrrrroooooooooo....buuuuuummm !!! si a murit motorul :rolleyes2 Am zis ca gata...sa finit :-P |
si la cati cai preconizezi ca ai ajuns ?
|
Quote:
sa ti motorul din acceleratie la cam 2000rpm si nu mai moare asta ca sa mai ai servofrana si directie ca e cam nasol fara ele (treba se intampla din cauza ca debitmetrul e scos din ecuatie cand zboara furtunele de la traseu si motorul asta nu prea stie sa merga fara debitmetru), sau ar fi indicat sa luam niste coliere ceva mai profesionale, dalea late cu surub si piulitza, sau ai putea sa dai cu niste locktite pe "surubul" colierului sa-l starngi bine asa mai in dusmanie, teoretic nar mai trebuii sa se desfaca (nu ma tenteaza ideea cu locktite ca mie ca daca am nevoie sa desfac o sa rup/stric colierul) PS: mai stiu eu pe cineva care si-a pus o bucata de furtun din cauciuc bleg neramforsat, asteptam sa vedem cand o sa-i pocnesca. PPS: estimarile nu-s bune sa se duca la dyno si sa vedem atuncea ce si cum, eu estimez peste 100CP, cat anume peste asta e alta problema :workout: |
Vlad sa imi vina bujiile si sa pun un intercooler nou si am sa ma duc la dyno sa vedem ce si cum.Mircea cred ca am sa pun cate doua coliere.Te sun azi sa iti aduc un buton.
|
Quote:
Turbo timeru si bujiile GREDDY on the way... se urca pe avion impreuna cu mine in seara asta :D Referitor la coliere profi .... am vreo suta la mine in camera toata dimensiunile de alea late cu surub...pt 2bar + :)) daca imi ziceti dimensiunile va aduc si voua... Intradevar e naspa cu ce gasim pe la noi ... la rx7 imi plesnesc si cele puse de unguri la 1bar... dar eu am engine management si nu se opreste motorul e doar aspirat :)) Ne vedem prin bucuresti marti sau miercuri cu s14 D1 din japan :D |
stiu ca masina ta e pentru drift setata dar daca stai prin Bucuresti o zi doua poate vedem si noi cum sta in paralel cu sora ei mai batrana, e o pura curiozitate pt ca din cate am vazut masina ta are ceva modificari serioase.
asta e masina mea https://forum.4tuning.ro/57-4-speed-squad/9279-nissan-200sx-rs13-ca18det.html intre timp a mai suferit ceva imbunatatiri, dar momentan nimic spectaculos fata de ce e deja prezentat acolo, oricum a mea momentan nici nu viseaza 430cp |
Domnilor vesti oribile...boostul de un bar si puterea pe care masina a capatato a coplesito...mia pleznit garnitura de chiulasa in spatele motorului zona piston 4 :cry:
Sper din suflet sa nu se fii deformat chiulasa.Am comandat garnitura de chiulasa Victor nu stiu cum nemteasca.Miercuri am sa o desfac sa ma apuc de ea...poze pe parcurs. Cu ocazia asta am sa ii schimb si intercoolerul si am sa pun unul mult mai mare. |
vezi ca gasesti cam la 80-100usd garnitura Cometic din mai multe strate metalice (nu stiu exact cum se traduce) , sigur nu a fost stransa bine chiulasa sau e deformata, euam garnitura originala si am avut si varfuride 1.3 bari cand faceam anumite probe si n-a avut nici pe dreaq, pe de alta parte daca nu ai platit-o inca vezi la ce pret gasesti dar ia-ti garnitura originala Nissan printre astea ieftien sunt cotate destul de bine tinand pana la 1.4 bari.
ulei in apa, fum alb pe evacuare, uleiul facut "frisca" cum ai ajuns la concluzia ca e garnitura si ince conditii a crapat? daca desfaci motorul sa schimbi garnitura, pune si tu niste poze cu ea, si marca ei (la un bar fix a pleznit sau la mai mult/putin?) |
e o ocazie buna sa rectifici chiulasa si scaunele la supape ;) ,de obicei la pistonul 4 pusca,are acolo o zona sensibila ,dar fii linistit pt ca alte avarii nu ti-a facut ;)
|
Deci am comandat garnitura Victor Reniz in straturi.Miercuri am sa o desfac sa o schimb.A pleznit efectiv si tasnea apa ca la balamuc pe acolo.O sa pun poze si detalii.
|
o fi ramas termostatul blocat pe inchis ?
|
Nu stiu...am sa descopar doar la desfacere...daca e chiulasa deformata o schimb direct...mai am 2 ;) Cu ocazia asta vad si supapele in ce stare sunt.
|
Operatiunea de schimbare a garniturei de chiulasa a decurs cu succes desigur si sa incheiat azinoapte la 2:30 . Nu va zic ce operatiune scarboasa si migaloasa...au ascuns aia mici cu ochii oblici niste furtune si conducte acolo unde nimeni nu poate patrunde uman...numai ei.Intre partea de admisie si bloc motor sub galeria de admisie sunt cateva furtune inumane.Am vrut sa le tai jur si sa le pun apoi dar am reusit sa le desfac :-P
Garnitura ma multumit fiind de 1,5 mm cu 1,3 la strangere.Codul cotei era de 1.Au ele un semn mic pe o parte am sa vin cu poze.Mi sa parut masiva si grea...buna cu alte cuvinte.Sa speram acum ca va tine.Chiulasa nu a suferit deformari,supapele aratau inca bine. Am sa vin cu poze diseara. |
lol tu ce credeai cai dacie si mie mia venit sa urlu la furtunele alea scarboase dar cu rabdare si scule adegvate am reusit sa le pun la loc :D
te astept cu poze mor de curiozitate.................... |
Poze am sa pun indata ce am sa reusesc sa conectez mizeria asta de telefon cu calculatorul !!!!
Astazi au venit bujiile Greddy si turbo timerul.Sunt ca niste jucarii asa de Craciun :-P Mosu era cam chelios totusi :lol: |
6 Attachment(s)
Ok in marele fine pozele.Operatiunea de schimbare a garniturei de chiulasa.
Se poate vedea in poze vechea garnitura cum a pocnit si noua garnitura cu codul de cota 1. |
3 Attachment(s)
Bujiile Greddy pe care leam montat acum o saptamana si sincer se simte diferenta.Sunt mai reci.Turbo timerul pe care lam montat astazi.Cat poate sa fie de tare si util,are chiar si voltmetru pe afisaj...imi place :D
|
Care a vazut reclama cu masina mea la petrom ? 8)
Prima aparitie pe sticla ...sper sa nu fie ultima :-) |
Daca am timp vin.Nu promit nimic.
|
Quote:
la cat mai multe ! |
Mersi.Daca vrei ne putem intalni sa o vezi...asta daca nu iti faci sange rau :lol:
|
wow trebuie sa arate ca o vulpe turbata :)
|
Masina este de vanzare.
Motive personale 8700 euro plus inca o masina de piese in pret Dan 0721464436 |
Ce faci mai???? Cum sa o vinzi? Mai gandeste-te;)
|
Mam gandit si rasgandit si gandit la loc...este de vanzare...
|
loool ceai patit tati de ce o dai?
|
Daca nu o dau intr-o luna nu o mai dau.
|
A venit vara vrea decapotabila, i-am recomandat flexul da el nu "Batman, Batman", problema e ca pana o da vine iarna.
|
Da pai chiar am sa profit de zilele frumoase si am sa optez pentru o bicicleta cu disc de frana pe care am so tunez :-P
|
si tocmai cand intrasei in familie .......
imi pare rau ca o dai ..........sincer ...:( |
E loc intotdeauna pentru ceva mai bun.Sa vedem,inca nu am duso la targ.
|
cred ca te-a imbolnavit s14 lu tengu .. sau asa ma gandesc......
|
Nu :D Ceva mai...fin asa ;)
|
ceva mai....vg30dett... :mrhappy:
|
Quote:
|
Ti-am citit fiecare pagina a , thread-ului , om pasionat, ce sa mai zic .
Pacat ca trebuie sa o vinzi :cry: . Succes cu viitoarea achizitie !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning