![]() |
Re: E30 - Ursul Turbo COSMOTE
bonule la roata de rezerva te sfatuiesc sa tai cu soricelul exact pe curbura de sus apoi sa pui capac si gata.nu te chinui sa schimbi fundul si alte prostii de genu'.
|
Pragurile si lonjeroanele sunt ok.
Rugina arata in halul asta fiindca in momentul cand am scos mocheta pe podea era balta de apa. BALTA! Si am scos apa din masina dupa care am lasat usile deschise sa se usuce si d-aia arata in halul asta. Iar bucatile alea negre rupte sunt din antifonul ala de pe podea pe care l-am rupt. E vina mea ca n-am facut poze la podea si dupa curatzare. Dupa ce am curatzat si in fatza nu mai era de speriat asa rau. Au venit cativa prieteni sa se uite la starea masinii si mi-au spus sa nu ma sperii fiindca cel putin pe locul din dreapta unde tii piciorul drept sprijinit de laterala toate au boala asta sa se manance tabla (daca nu sunt intretinute). Si ca totul se face cu alta tabla, apoi spary de zinc peste sudura, apoi protecta sau antifon cauciucat. Mie ziceti-mi ce fac cu oala la roata de rezerva? O mai repar sau o anulez? Strict cu ceva rezistenta masinii? O usurez? O ingreunez de fata? Desi nu cred ca are vreo legatura cu stabilitatea masinii oala aia. Pare destul de subtire tabla aia. |
Pana la urma te-ai apucat de ea destul de repede :)
Sper sa nu rezolvi chiar toate probleme , pe urma o sa fie o masina sigura si nu prea mai e fun cand mergem cu ea :lol::lol::lol: Daca mai lucrati la ea zilele astea ,suna-ma si pe mine, raman in oras sapt asta ... |
Nu inteleg de ce ai vrea sa anulezi roata de rezerva. Masina oricum este una destul de usoara si fuge fundul si dai burn si cu 1.6, mom-ul stiu ca se chinuia sa isi bage caramizi in portbagaj sa prinda aderenta si tu te gandesti sa-ti anulezi si roata de rezerva. Plus ca oricand e bine sa ai roata aia de rezerva acolo ca nu se stie niciodata ce si cand se intampla...
Parerea mea roata de rezerva isi are rolul ei acolo si incearca sa o tii in continuare Bafta la restaurat |
5 Attachment(s)
uite bonule cum am facut primu' urs.mentionez ca pozele nu sunt ptr cardiaci :)) si sub capac sudezi 2 traverse din lonjeron in lonjeron ;) ptr alte detalii ai nr meu de tel :D
|
Quote:
|
Si eu zic sa nu renunti la oala la roata de rezerva. O sa fii prea usor de spate si nu o sa reusesti cine stie de plecare dupa aceea.
Bafta la reparat, sa o vedem cat mai repede gata. |
Multumesc Alex!
M-am gandit ca daca tot nu-mi cere de mancare si n-am motiv s-o vand, de ce nu m-as ocupa nitel de ea, ca pana la urma daca e masina mea si circul cu ea, barem sa stau fara frica sa nu iau foc sau sa merg ca-n Flinstones. Cine are o bara fixa intre amortizoare si la ce bani? Sa nu fie inox! Multumesc! |
vezi ca legat de apa in masina , am patit-o si eu la kadettu care e acum in ploiesti. mi s-a sparsese caloriferul si pierdeam apa si toata ajungea pe podea. sa verifici caloriferul sa nu o patesti iar si iar si iar ...
|
Merci man, nu-i problema, conductele la calorifer sunt anulate.
Masina merge mai mult vara si n-am nevoie de caldura. ;) |
bonule esti cam tacut.nici un update?:D sau taci si faci?:D
|
A fost vremea asta cam urata si astept sa se indrepte ca sa mai lucrez la masina...
Asta e... Ce sa fac... n-am un garaj acoperit, lucrez in curtea unui prieten. Mi-am luat casa in loc sa-mi fac garaj. :lol: |
4 Attachment(s)
ia zi bonule iti place pana acu?:D8)
|
Donule, ce mai face COSMOTEUL? Ai rezolvat-o cu rugina sau...:sad:
|
Quote:
|
nu are nici o treaba cu socurile in volan.flansa de cauciuc e facuta sa se rupa cand faci un accident sa nu cumva sa iti bage coloana de directie in cap :D eu am facut-o la strung si e din aluminiu.
|
Quote:
Apoi urmeaza sa mutam masina la tinichigerie sa schimbam tabla ruginita de la podea si sa punem capac la oala rezervei, bara intre oalele spate si sa vedem de unde fac rost si de una pt fata ca nu stau bine cu banii momentan, dar asta nu e graba. Sa vad ca am scapat de peticit si restul e CanCan! :lol: Darkane, ce sa zic... intotdeauna ai fost tziplar! Zici ca e made by Bavaria! Maxim! :) |
ai zis ca ma iei si pe mine pe la tine pe la urs sa analizez una alta :D
|
Quote:
|
Quote:
Cu cutia aia mai stii ceva? Cand draq sa vin dupa ea? |
Quote:
Succes cu masina DONU':-) |
Dupa Paste intra si ursul la tinichigerie.
Doua petice la podea. Unul la sofer unul la pasager, unul in spatele pasagerului (e cam elastica tabla acolo) si fundul oalei rezervei. Mai avem cateva legaturi de facut la instalatia electrica si de schimbat niste relee care nu erau de-acolo si sa punem unele care lipseau. Nu s-a mai lucrat la masina fiindca saptamana trecuta a fost vremea naspa, iar acum omul la care am masina are si el niste probleme de rezolvat si in al doilea rand vine Pastele si nu poti sa tragi de om cand toti sunt dupa miel si curatenie sau dupa alte treburi pentru sarbatori. Paste Fericit tuturor! Va pupa fratele vostru VERDEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! :peace: |
Quote:
|
Ieri am achizitionat de la fratele Lafu' una bucata bara fixa intre amortizoare. Multumesc mult omule! N-am cuvinte! Esti maxim! Sa se incalzeasca nitel vremea si te invadez cu gratarul! :lol:
Azi am mai primit cadou un radiator de e30 2.4 diesel de care aveam mare nevoie si nu gaseam nici sa dau cu tunul si partea instalatiei electrice care duce la OBC. Nu pot sa spun decat ca va multumesc din tot sufletul pentru tot ajutorul acordat. Incet-incet ursul iese la lumina! :peace: Si sa va mai povestesc una buna de la Lafu'! Eu: - Mai Dani, ce draq o avea frate ursu' asta al meu ca dupa ce se incalzeste ca lumea mi se cam opreste motorul. Dar numai dupa ce se incalzeste. La rece sta la ralanti, n-am probleme... LAFU' - Mai frate, nu stiu ce o avea, o fi de la retea. Eu sunt cu Vodafone-ul..., nu stiu care e treaba la COSMOTE! :peace: |
Quote:
|
Quote:
doi idioti lafu si donu |
Quote:
Nebunu e cel mai sanatos, daaa! :lol: |
Quote:
|
Sa moara pestii mei,fam si nepoata mea ca sunt unchi de putin timp,dar thread-ul asta e GRAVVV,BV pt ursul verde,aduce un pic a KRY-ul meu insa eu mai am mult de munca la el ca am de facut multe multe,insa apreciez intotdeuna un proprietar care stie ce vrea si nu se opreste in limita banilor ca sa isi faca visul sau,inca o data respect pt donul,multi km fara accidente si multe realizari legate de aceast urs,sanatate!!
|
Quote:
Apreciez ca va place topicul meu si sper sa apar si cu ceva filmulete cu bestia pe strazi, doar ca n-am un garaj unde lucrez la ea, ci la un prieten in curte si mereu vremea ne da peste maini si nu ne lasa sa terminam o data lucrul la ea. Ma mananca si pe mine talpile sa ies o data sa ma dau si eu cu ea! :D Ce sa facem? Asta e... Decat sa ne grabim si sa nu iasa ce trebuie, mai bine mai usor, dar ma oftic ca au inceput legalele... :p |
Bafta cu ursachele.Sa iasa fortza.Pana acum e de nota 10.Asteptam filmulete si poze sa fie de nota 10 cu plus.
|
da bule canapeua...:))
legale ceva?a fost cineva de la noi? fortza steaua....pardon....cosmote-ul.....:lol: |
f tare beemveul..:)...bafta pe mai departe!...te astept la arad cu el in iulie..;)
|
Sper sa`ti vad si io Cosmote`u la Tulcea man, pt ca la Arad am fost in minoritate, or dominat cerculetzele :))
Multa bafta! |
1 Attachment(s)
Vere pui Gagica asta pe capota la vara ???
facem niste poze ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Asta e din neamu' tau... Aia cu camasi legate cu manecile la spate si cu "liniutza" rosie pe buletin! :lol: Cred ca voi va antrenatzi amandoi facand sarituri in cap in piscina! Oameni buni, sa-i vedeti dupa ce punem si apa!!! :lol: |
bonule lasa circu' si mai baga ceva poze :D ai mai facut ceva la hanimalu' ala?:D
|
Quote:
iti mai aduci aminte ce ai zis la nunta mea? pe parte feminina? acu ti-as intoarce-o dar decat cu sorta ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning