![]() |
Re: Virtual Tuning... anyone ???
3 Attachment(s)
buna.. am pus si eu niste poze... si dak va rog puteti sa-i faceti un V-Tunning.. pt ca vreau sa vad ce ar putea iesi din masina asta.. dak se poate sa ii pastrati culoarea.. merci mult si sper sa iasa ceva frumos.. ms mult.. ::D
|
2 Attachment(s)
Raul am incercat sa scot ceva din ursuletul tau...un tuning mai simplu sper ca iti place cum a iesit
|
Arata foarte bine,chiar imi place mult ca ii facut simplu....imi place cum ai combinat grila din fata si ochelarii,pe interioar cu rosu si restu cu negru si mai ales gentile is faine si eleronu spate....mersi,raman dator....
|
2 Attachment(s)
am facut si un honda civic...astept pareri
|
bine ma !!!!
|
Under VT, am urmarit "lucrarile" tale si trebuie sa-ti spun ca-mi plac f. f. mult !!! Ai inclinatie, nu "compui" kitchuri, si bmw-ul lui raul_rebelul arata bestial ! jos cu toate palariile in fata ta !!!
|
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1168000513 ce ziceti de civicul asta?
|
2 Attachment(s)
under_VT ....civicul chiar ii tare, imi place si mie :). Da sa nu zici ca esti singur bag si eu una, e mai slabuta da nu am timp prea mult :(
|
am si ***ut poza poate voi nu o sa obs da alta trebuia sa postez da aia e stersa deja :(
oare obs despre ce e vorba? :) |
1 Attachment(s)
LA MULTI ANI fratilor:D.....sper k anu nou s va aduca multa bucurie si sanatate...si multe idei pt VT..;)
Under mijto lucraile cu BMW-u si Civic-u tine-o tot asa... Eu nu taer am avut timp de Vt iarna asta:(...am incercat ceva pe un Golf...astept pareri |
2 fast ...
deci ... jos palaria :) ti-ai gasit chemarea ;) |
2fast4u,ii tare golful...mai puteai sa scoti si antena aia....si gentile par putin sterse in rest a iesit bine...tine-o tot asa:-)
|
3 Attachment(s)
Vezi ce scoti si din a mea poate cine stie din virtual il transform in real
|
2 Attachment(s)
Pt voi:arrow:
|
bestiale gentile...ia vedeti ce puteti scoate din opelu ala...as fi curios,poate vine colegu din ploiesti cu o bere...
|
civicul arata f bine
|
2 Attachment(s)
Smedy am incercat ceva pe Vectra-u tau.....ii las si pe ceilalti sa mai mestereasca la el....sper sa iti placa..
Baieti ms pentru aprecierile despre Golf |
Mishto dar incearca sa-mi faci ceva realizabil uite ce [lanuri recente am eu pt ea sa ii fac spoilere in culoareacaroseriei sa ii fac prelungire la capota sa renunt la ornamentul ala de la usi si apoi mai vedem noi
|
3 Attachment(s)
am lucrat la honda civicul pus de demian...pana la urma a iesit ceva:D astept parerile voastre
|
frumos,numa prea multe aerisiri.....
|
2 Attachment(s)
f frumos under vt vad a te stii incearca ceva vt si pe masina mea daca poti cat mai repede mersihttps://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=198267&stc=1&d=1168278 102https://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=198268&stc=1&d=1168278 102
|
demian o sa fac si masina ta dar am nevoie de cateva zile pt ca nu mai am atata timp de vt...o inceput scoala:sad:
|
alex ce faci?somezi?nu vad nici o opera de a ta recenta.
|
4 Attachment(s)
sa ramanem la romancele noastre ;)
|
solenzaul e tare...bv
|
2 Attachment(s)
Salutare fratilor.....ce mai faceti?
Eu astept sa imi vina ideile pt un proiect mai extra da nu tare se anunta:sad: .....pana atunci ...........ceva simplu |
4 Attachment(s)
Am si de la fratemeu ceva asa pt inceput.......sa-i uram bafta in continuare:D ...si multe idei pt VT
|
2 Attachment(s)
De asta ce ziceti?
|
arata bine punei alta culoare poate o sa arate mai bine de ex alba
|
2 Attachment(s)
Doge Challanger:D
|
1 Attachment(s)
Uitasem de VT-ul asta
|
arata bine doar ca americanii nu pun lsd la muscle car
|
Mda stiu k nu pun LSD pe muscle cars ......dar totusi thread-ul se numeste Virtual Tuning
|
2 Attachment(s)
Inka o minunatie de a mea:D
|
salutare......da vad ca atzi avut activitate pe aici....bvbvbvbv....lucrari foarte frumoase......am sa ma reapuc si eu de VT........
|
black-hawk...bine ai revenit printre noi,asteptam lucrarile tale...spor la treaba:-)
|
2 Attachment(s)
Loganeluuuuu
|
most wanted, ai incercat sa scoti ceva din masina asta, nu e rau! Dar pur si simplu urasc masinile astea!!!
|
Holdo sunt de acord cu tine 100%.......masinile sunt de-a dreptu oribile........Most Wated fain VT
|
Salutare fratilor..........M-am strecurat si eu pe aici sa mai vb si eu cu cativa "nebuni" intr-ale masinilor si ca sa nu vin cu mana goala am facut si eu ceva vt sa nu stau degeaba pe acasa :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning