Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Cum ne gasim masinile dimineata in parcare? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18224-gasim-masinile-dimineata-parcare.html)

CT-89-POT 02-04-09 15:45

Re: Cum ne gasim masinile dimineata in parcare?

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 2203407)
Poftim mane...nu cred ca se supara daca ii iei una :-)

aha deci asta e ala care mi-a furat antenele X( X(

wu_vladutz 03-04-09 02:07

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 2204865)
nu credeam ca voi ajunge vreodata sa postez aici in calitate de pagubit,dar...am intrat si eu in randul lumii bune lasate fara cd playere,detectoare de radar and shit.pe 1 aprilie:D la prima ora a diminetii m-am trezit cu un geam spart si ...surpriza.dvd player-ul lipsa+ tigarile si bricheta:lol:.acum am inteles in sfarsit rostul acelei cutiute pe care o primesti cand cumperi un cd player si in care ar trebui sa stea fata acestuia cand nu este in masina.momentan dau vina numai pe mine pentru ceea ce am patit dar...lasati-o naibii de treaba.vrei ceva cumparati.numai bine

Ai uitat sa spui ca ti`au luat si factura de la telefon, care era neplatita, bine`nteles :D:D
Dar cine stie, baietii poate vor sa`ti plateasca abonamentul, ca sa nu fie paguba chiar asa mare :):)
Si eu am prostul obicei sa mai las fata de la dvd player in masina si nu o sa ma mire daca o sa gasesc geamul spart intr`o buna zi ! Totusi sper sa nu se intample asta :-?

Hellman 03-04-09 18:23

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 2207872)
Ai uitat sa spui ca ti`au luat si factura de la telefon, care era neplatita, bine`nteles :D:D
Dar cine stie, baietii poate vor sa`ti plateasca abonamentul, ca sa nu fie paguba chiar asa mare :):)
Si eu am prostul obicei sa mai las fata de la dvd player in masina si nu o sa ma mire daca o sa gasesc geamul spart intr`o buna zi ! Totusi sper sa nu se intample asta :-?

promit ca daca vrei sa ramai fara el te ajut eu :D

Urban_Racing 03-04-09 21:14

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 2202440)
e bine ca mie inca n-a incercat nimeni sa-mi fure nimic...ba mi-au dat cadou chiar:lol:

si totusi...nu ar trebui sa faci o reclamatie la politie pe tema asta? o zic in sensul ca ti-au furat bara, maine-poimaine iti fura toata masina:lol::lol:...din pacate, nu glumesc :|

Am fost la militie , mi`au luat bara cu tot cu nr nu a venit nimeni sa vada de la sectia 2 de unde apartin si unde am sunat ,m`au trimis la sectia 1 unde mi`au zis ca e inkis , zici ca e aprozar e cu program , si i`am intrebat ce se intampla daca ma opreste cineva in trafic si un cap luminat de`acolo mi`a zis sa fac poza cu telefonul la program si sa arat ca yo am fost da era inkis! Comentati voi cum stiti

semjke 03-04-09 22:38

Inchis la politie? Nu mai au program permanent? Pai tu risti ca sa fii amendat in trafic din cauza lor.. jalnic am ajuns.. sa te plimbe de la o sectie la alta. Ai incercat sa obtii o dovada de la accidente usoare? poate ca nu are legatura cu furtul in sine dar sigur gasesti deschis si poti sa obtii si dovada de care ai nevoie.

Urban_Racing 03-04-09 23:14

Am fost si acolo si au zis ca nu poa` sa imi dea decat daca o loveam sau o gaseam lovita fiind vorba de un furt nu tine de ei , macar tanti de acolo a fost cat de cat draguta la kemat pe sefu a dat vreo 2 telefoane dar tot nu sa rezolvat nimic!

m2o_stardust 11-04-09 15:30

cu geamurile spart... ca lu un lache e frica sa dea ochii cu mine

k4r4 13-04-09 08:29

1 Attachment(s)
.......la loc iluminat, noaptea, in fata unui restaurant deschis non-stop...ca sa vezi tupeul asta unde a ajuns.

Blondy26 13-04-09 18:22

Eu propun sa se construiasca mai multe garaje pentru pastrarea integritatii masinilor.:D

ct11lyv 13-04-09 22:13

Quote:

Originally Posted by k4r4 (Post 2232762)
.......la loc iluminat, noaptea, in fata unui restaurant deschis non-stop...ca sa vezi tupeul asta unde a ajuns.

o fi fost de firma si ia sarit in oki..pe criza asta..orice e bun

ticobh 13-04-09 23:56

Pot sa zic ca`s norocos pana acuma. Momentan am 3 masini si mai ramane cate una pe afara in fata casei.Acu` vreo cateva zile o lasat maicamea tico`u cu geamu deschis de pe la 5 dupamasa pana pe la 11 noaptea cand m`am dus sa`l bag in curte. :)) cand am vazut geamu` deschis am inlemnit :)) Am intrat in masina si surpriza..toate la locul lor :P desi am player cu "blutut", talonu masinii era in bord, in spate o plasa de acte, amplif, boxe, alea alea:P... si totusi stau pe o strada cam aglomerata si mai este mai incolo si o familie de rromi.

sonykel 14-04-09 05:38

k4r4 da mai multe detalii unde sa intamplat , ce player aveai? avea fata scoasa?

k4r4 14-04-09 09:24

nu era "fiiirma"...era shov, dar foarte bun, sincer. cand l-am luat am zis sa fac economie pana adun bani de o scula serioasa, dar mi-a placut si asta ca scotea tot din boxe, reda si mp4, cu iesire pentru monitor....avea multe dracii. nu avea fata scoasa, ca acum cateva sapt am scapat fata pe asfalt si a sarit un piciorus, si am pus fata definitiv pe el. ceea ce ma oftica este faptul ca dobitocu' ala care l-a furat nu prea avea meserie in el, si mi-a smuls firele, mi-a stricat si calul ala din poza...a bagat o ranga ceva sa-l scoata...cand el culisa foarte usor pe sina, iar mufele ieseau la fel de usor. oricum, l-a dus capu sa deschida usa, nu sa sparga geamu....macar atat:D

rmircea59 26-04-09 21:44

o gasesc sparta,fortata incuietoarea,lipsa radio cu hdd si ochelarii de soare,asta s'a intamplat vineri noaptea,am vaz samb de dim,pe langa rustic,era fix la 40 cm de un stalp de iluminare

COSTAS_EXD 18-05-09 08:17

Eu de vreun an de zile in mod sistemetic odata la 3 luni mai imi adauga un "retardat" cate o zgarietura pe masina...si cand o zgarie, o zgarie cu simt de raspundere nenorocitul.
Problema este ca nu reusesc sa-l prind.

gbry_el_05-RSG 18-05-09 08:24

4 Attachment(s)
io am gasit-o asa....si am ramas cu paguba. mai bine cu un geam spart, fara cd decat asa...

Skyppy 18-05-09 09:16

Fuck!!! Ce a fost acolo ?

shrek05u 18-05-09 12:18

sincer eu nu cred ca ai gasit masina asa in parcare

gbry_el_05-RSG 18-05-09 12:22

te inseli. chiar asa am gasit-o nu s-a intamplat nimic iesit din comun... unu beat mort a iesit de pe o straduta fara prioritate si nu a dat prioritate unui racer cu un glof V in timp ce el naviga cu 150 in localitate. rezultatul il vedeti mai sus. derapaj si poc! in parcare..la mine.. asa ca mai bine ii luau cd sau ce ma iera prin ea...:lol:

RIcKO 18-05-09 12:32

1 Attachment(s)
salut ...eu am avut un fiata brava ...tot asa am parcat masina frumos in parcare de zilele orasului ( Cluj) am dat o tura pe acolo nu stiu daca am fost plecat mai mult de 15 minute de langa masina .....pe cand ma intorc......partea dreapta era varza din spate de langa capacul de la rezervor pana in fata pe aripa indoita si zgariata cei drept usor.....dar se vedea foarte bine , usa dreapta spate si aripa dreapta fata infundate .....ramasese culoarea albastra pe masina mea dar nu era nici o masina albastra langa amea cand m-am intors....am vrut sa merg la politie dar am zis ca nu are rost ca si asa nu cred ca rezolva ei mare lucru ....am avut noroc ca stiam un tinichigiu si nu m-a costat mult 50 de lei si 3 beri .....oricum asa a fost si calitatea ca alea 3 beri ..mai mult m-a costat vopseaua facuta la calculator ... nu mai stiu exact ....200 de lei ...100 de ml ceva pe acolo...pun si o poza .....

Oricum usa spate a ramas ca dracu

shrek05u 18-05-09 12:46

pai si nu ai fost despagubit? ala trebuia sa iti repare masina, cel care nu a acordat prioritate

quick_5hifter 18-05-09 14:54

Daca vinovatul s-a stabilit a fi cel baut (cum ar fi normal), asigurarea lui nu acopera nimic... si ramane doar sa-l dai in judecata sa-ti recuperezi paguba.

shrek05u 18-05-09 17:43

naspa. sincer imi pare rau

11KPO 23-05-09 06:05

eu in fiecare dimineata gasesc cate o zgarietura noua, intradevar nu e intentionata dar totusi... http://www.slatinaforum.ro/images/smilies/wonder.gif

ct11lyv 23-05-09 10:18

Quote:

Originally Posted by 11KPO (Post 2344307)
eu in fiecare dimineata gasesc cate o zgarietura noua, intradevar nu e intentionata dar totusi... http://www.slatinaforum.ro/images/smilies/wonder.gif

super tare :) inseamna ca la 1 an o vopsesti sau la luna.. sau e aceeasi si crez ca e alta..fale poze..

ticobh 25-07-09 18:37

nu de mult am gasit oglinda fara "sticla" la passat iar la golf-ul acu vreo 3-4 zile l-am gasit fara proiectorul stanga din bara X( ...ce sa faci.. we live in Romania

CT18NRG 26-07-09 02:57

acu daca e sa o luam asa.. la ce`ti trebuie ? n`ai retrovizoare ?:-s ... si proiectoare lasa , ca e periculos sa circuli noaptea.. mai bine :)

Te`au scurtat de cateva milioane :( nasol .. da`ne`ar si noua cineva garaje...

ginnjuice 26-07-09 15:19

inca o zgarietura de vreo 30 de cm cu cheia,dar adanc,a ramas vopsea pe langa,ca in desene asa.

CT-89-POT 27-07-09 11:42

Quote:

Originally Posted by ginnjuice (Post 2513802)
inca o zgarietura de vreo 30 de cm cu cheia,dar adanc,a ramas vopsea pe langa,ca in desene asa.

inseamna ca ai ceva prieteni ...

ginnjuice 27-07-09 19:17

Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 2515455)
inseamna ca ai ceva prieteni ...

si eu zic la fel.vreau sa cred totusi ca sunt copii retardati care se plictisesc in drum spre scoala....

CT-89-POT 28-07-09 00:31

Quote:

Originally Posted by ginnjuice (Post 2516431)
si eu zic la fel.vreau sa cred totusi ca sunt copii retardati care se plictisesc in drum spre scoala....

aaaa... e vacanta ....

ginnjuice 28-07-09 15:13

Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 2517068)
aaaa... e vacanta ....

inseamna ca daca ma apuc sa numar zgarieturile sunt omul cu cei mai multi prieteni haha

ct11lyv 29-07-09 10:04

monteaza o camera de supraveghere unde e masina parcata si se rezolva problema..

CT18NRG 29-07-09 13:01

cu infrarosu ;)

livvas 29-07-09 13:26

eu am o problema cand vreau sa dorm la prietena mea cu parcatu, suna amuzant dar nu e vb de ce va ganditi, e vb chiar de parcat :))))
fiecare e cu locul lui sau cele fara proprietari sunt luate pe cand ajung :P

odata ma trezit noaptea sa imi mut masina

si data viitoare am lasato intr-un colt de strada unde nu incurca pe nimeni ...
dimineata am vazut ca un destept sa lasat pe toba sport proaspat pusa si a rupt suportul :evil:

asa ca am parcat pe strada aia mai jos in drept cu o gena de gunoi dar am lasat loc sa poata intra lumea si gunoiul nu venea ziua aia
dimineata m-am trezit cu o punga de gunoi pe parbriz :evil: din fericire intacta

deci ori e un cartier de idioti ori asa e peste tot

ginnjuice 29-07-09 14:02

cred ca trebuie sa iti schimbi prietena :)))

livvas 29-07-09 20:27

si asta e o idee, io ma gandeam sa ma duc pe role :))))))))))))))

schumi_86 30-07-09 01:01

Frate traim intr-o tara de tot RAHATUL!!!!!:evil: Nu mai e de mirare ca in ziua de azi toti ne gasim masinile din parcare cu cate ceva,o zgarietura,ceva lipsa,ceva rupt.....si tot asa.
N-ai ce sa faci,unii se oftica ca nu au masina si poate de asta fac ce fac sau se oftica cat de bine arata masina si se gandesc sa o mai aranjeze putin....:evil: M-am sictirit de tara asta infecta.....:!:

livvas 30-07-09 09:09

apropo nici antena nu mai am...acum sunt la prietena mie si frica sa ies afara sa o vad...:evil::evil:

ginnjuice 30-07-09 10:20

auzi,da nu te-ai gandit ca poate baiatul care iti vandalizeaza masina o place ?:)))

All times are GMT +2. The time now is 05:26.

- Copyright 2026 4Tuning