Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Capri MK1 V6 2300 GT-The White Dream-69 GTO (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/162715-ford-capri-mk1-v6-2300-gt-the-white-dream-69-gto.html)

papilon 10-04-10 20:34

Re: Ford Capri MK1 V6 2300 GT-The White Dream-69 GTO

Hai ca m-am laudat degeaba. era prea frumos sa fie adevarat. am fost si am vazut masina, probe, etc, omul a cerut 1000 lei ca sa scape de ea. pe el de fapt il incurca acolo.... am batut palma si urma sa vin a doua zi cu banii si sa o iau acasa. a doua zi, ( adica ieri ) l-am sunat sa vad cand il gasesc si mi-a zis ca nu mi-o mai da mie, ca un amic de-al lui ii da 1500 si o duce la remat, la rabla. pt vaucher. sa mor. are tabla de 100 de ori mai buna decat asta al meu. nici nu trebuie tinichigerie, iar poze nici nu am apucat sa-i fac, era cam pe inserate cand am vazut-o si urma oricum sa merg a doua zi sa o iau, si voiam sa o spal bine, sa arate bine in poze. deci, nu a fost sa fie, asta e , m-am grabit sa ma laud. donatoare era capriul albastru, ca e mult mai ruginit, iar motorul si cutia acestuia oricum le voi pune pe un scorpio care abia asteapta.
deci, capri-ul albastru ramane deocamdata de frumusete

player77 10-04-10 21:09

Quote:

Originally Posted by papilon (Post 3265722)
Hai ca m-am laudat degeaba. era prea frumos sa fie adevarat. am fost si am vazut masina, probe, etc, omul a cerut 1000 lei ca sa scape de ea. pe el de fapt il incurca acolo.... am batut palma si urma sa vin a doua zi cu banii si sa o iau acasa. a doua zi, ( adica ieri ) l-am sunat sa vad cand il gasesc si mi-a zis ca nu mi-o mai da mie, ca un amic de-al lui ii da 1500 si o duce la remat, la rabla. pt vaucher. sa mor. are tabla de 100 de ori mai buna decat asta al meu. nici nu trebuie tinichigerie, iar poze nici nu am apucat sa-i fac, era cam pe inserate cand am vazut-o si urma oricum sa merg a doua zi sa o iau, si voiam sa o spal bine, sa arate bine in poze. deci, nu a fost sa fie, asta e , m-am grabit sa ma laud. donatoare era capriul albastru, ca e mult mai ruginit, iar motorul si cutia acestuia oricum le voi pune pe un scorpio care abia asteapta.
deci, capri-ul albastru ramane deocamdata de frumusete

poi si 15 mil ti se pare mult?

papilon 10-04-10 22:25

mult nu e , dar sincer sa fiu, nu am timp de el nici loc, nici bani, il iau asa ca sa ma aflu in treaba, sa-l pun langa celalalt.....deja am intrat in conflict cu toti vecinii, am deja prea multe si nu am timp de ele. daca-l vrei, iti las nr de tel daca nu l-a dus intre timp si poate va intelegeti, ce sa zic. pacat de el.

am uitat : este mk 2, 1974, alb cu plafonul imbracat cu vinil negru, interiorul ok, bej , cu vinil, faruri, ok, geamuri ok, stopurile nu sunt originale, barile perfecte, jentile originale, 5 buc, au pana si piesele alea de plastic , ornamentele din centrul jentilor... are ornamente pe praguri, bordul e ok, putin prafuit, km 130 000, motor 4 linie 1300 cmc, nici pic de rugina la contraaripi fata, se poate pune cricul cam peste tot, ce sa zic, merita.

player77 11-04-10 10:12

12 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by papilon (Post 3266142)
am uitat : este mk 2, 1974, alb cu plafonul imbracat cu vinil negru, interiorul ok, bej , cu vinil, faruri, ok, geamuri ok, stopurile nu sunt originale, barile perfecte, jentile originale, 5 buc, au pana si piesele alea de plastic , ornamentele din centrul jentilor... are ornamente pe praguri, bordul e ok, putin prafuit, km 130 000, motor 4 linie 1300 cmc, nici pic de rugina la contraaripi fata, se poate pune cricul cam peste tot, ce sa zic, merita.

eu zic ca da -merita ...
intre timp am inceput operatia pe fata - schimbare discuri,caseta,bucsi,furtune,placute,telescoape... .:D:D si gata nu mai are roti.....
si am reusit sa refac si tapiteria,la un nene batran care a lucrat cu migala ,schimband numai partea interioara a scaunelor cu un material f vechi ca model si f rezistent exact ca acum ceva ani in urma...avea materialul pus bine de 20 de ani....hai sa va dau poze....

brownshark 11-04-10 11:17

nu prea da ok nuanta aia d olive dar pt moment...merge.
dar cu c ai facut pozli ca se vad ca prin materialul vechi d p scaunul soferului
cand o sa vrei un interior facut total, si cu lateralele complete inclusiv cromajele...poate vb

player77 11-04-10 12:23

Quote:

Originally Posted by brownshark (Post 3267015)
nu prea da ok nuanta aia d olive dar pt moment...merge.
dar cu c ai facut pozli ca se vad ca prin materialul vechi d p scaunul soferului
cand o sa vrei un interior facut total, si cu lateralele complete inclusiv cromajele...poate vb

Nu este nuanta olive..este o nuanta bej-crem dintr-un materiat tercot-stofa da super bine ,crede-ma...a iesit poate olive poate ca am facut cu camera de la un e52,si este mica ca megapixeli,ies destul de aiurea pozele,dar ma tine f bine bateria si are aplicatia internet online.Am renuntat la n90 in favoarea lui e 52 pt aplicatiile business pe care le are...dar camera e cam proasta...o sa fac si cu un slr poze..
poti sa imi faci rost de insertiile metalice de pe usi in stare buna?as fi interesat...multumesc

player77 13-04-10 21:24

19 Attachment(s)
:D:Dsalut..noutati...:D:D
Daca tot am masina fata demontata sa pun piese noi noute dupa cateva inca mai astept,m-am tot gandit eu siiii..........
- Suspensia fata ,bara stabilizatoare ,palariile etc..date jos ,frecate profi ca erau cu rugina si jeg de un kil...si au capatat noi forme prin vopsire profi...:D:D,las pozele sa vorbeasca...
Astept cu nerabdare sa le pun inapoi,si poate in limita timpului sa incep si cu partea spate.....:D:D
ps.de mentionat ca tot ce am gasit pe ea este FOMOCO!!!

player77 16-04-10 08:58

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 3275615)
:D:Dsalut..noutati...:D:D
Daca tot am masina fata demontata sa pun piese noi noute dupa cateva inca mai astept,m-am tot gandit eu siiii..........
- Suspensia fata ,bara stabilizatoare ,palariile etc..date jos ,frecate profi ca erau cu rugina si jeg de un kil...si au capatat noi forme prin vopsire profi...:D:D,las pozele sa vorbeasca...
Astept cu nerabdare sa le pun inapoi,si poate in limita timpului sa incep si cu partea spate.....:D:D
ps.de mentionat ca tot ce am gasit pe ea este FOMOCO!!!

stie cineva cat ar trebui sa consume cu 2300 v6?

capricosti 16-04-10 09:29

Vreo 11,6 l/100km;
aici poti sa vezi si alte informatii (demaraj, v max, etc):

http://www.zeperfs.com/en/fiche2292-...ri-2300-gt.htm

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 3283042)
stie cineva cat ar trebui sa consume cu 2300 v6?

...si inca o adresa unde poti gasi varianta 2300 GT-125 cp :D si RS 2600, ca sa poti vedea diferentele dintre GT si RS...:shock:

Poti sa afli date despre demaraj 0-100 km/h, timp pe sfertul de mila, cuplu, etc:

http://www.capri-legend.com/moteurs.htm

dai CLIK pe masinuta mk1 albastra din dreapta sus, iar cand apare lista cu modele pe centrul ecranului, dai CLIK pe motorizarea dorita (apare si 2300 GT de 125 cp)...

player77 17-04-10 12:42

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 3283128)
Vreo 11,6 l/100km;
aici poti sa vezi si alte informatii (demaraj, v max, etc):

http://www.zeperfs.com/en/fiche2292-...ri-2300-gt.htm

...si inca o adresa unde poti gasi varianta 2300 GT-125 cp :D si RS 2600, ca sa poti vedea diferentele dintre GT si RS...:shock:

Poti sa afli date despre demaraj 0-100 km/h, timp pe sfertul de mila, cuplu, etc:

http://www.capri-legend.com/moteurs.htm

dai CLIK pe masinuta mk1 albastra din dreapta sus, iar cand apare lista cu modele pe centrul ecranului, dai CLIK pe motorizarea dorita (apare si 2300 GT de 125 cp)...

Da ..este super ok ceea ce dau ei,dar sincer ma cam indoiesc!!:D:D

Sora gt-ului cea galbena a ajuns azi dimineata la un pasionat din Ploiesti,ma bucur ca a ajuns pe miini bune ...sa o tina macar la fel de bine cum am pastrat-o eu,bani obtinuti de pe ea alocandu-se la WITE BIG BROTHER!!
PS- ca aparitie si ca intretinere cea galbena cred ca se situeaza intre primele 3 din tara.
Bafta noului propietar!!!

capricosti 17-04-10 20:53

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 3286127)
Da ..este super ok ceea ce dau ei,dar sincer ma cam indoiesc!!:D:D

Consumul dat acolo era valabil pt traficul de acum 40 de anii :D:D:D

Dar daca motorul este sanatos, carburatorul bun si bine reglat, consumul n-ar trebui sa sara de 13-14 l/100 in localitate, si 9-10l /100 in afara (la 90-100km/h) :-)
In urma cu vreo 10-12 ani, eu am avut un Ford Granada 2,3 (V6, 108 cp) care se ''multumea'' :D cu consumul de care ziceam mai sus... e adevarat ca masina era mai grea cu vreo 400 kg decat Capri ;) dar si traficul era mai putin aglomerat decat acum :twisted:

Asa ca fa rost de un carburator nou sau reconditionat, pune la punct motorul, si o sa vezi ca poti avea performanta la consum decent :D

ps: Cu Granada am facut TAXI la vremea aia si n-am fost singurul...;)

papilon 19-04-10 21:26

In urma cu vreo 10-12 ani, eu am avut un Ford Granada 2,3 (V6, 108 cp) care se ''multumea'' :D cu consumul de care ziceam mai sus... e adevarat ca masina era mai grea cu vreo 400 kg decat Capri ;) dar si traficul era mai putin aglomerat decat acum :twisted:

ps: Cu Granada am facut TAXI la vremea aia si n-am fost singurul...;)[/QUOTE]

Phiii, ce vremuri, si eu am avut o Granada de 2.3 dar la 2 usi, iar prin 91-92 am facut si eu taxi cu ea, mai greu ca era cam naspa cu 2 usi, dar inca se permitea, iar de consumat, nu sarea de 12% . Buna masina. De fapt, dintre toate masinile pe care le-am condus, pot sa spun ca Granada e masina care statea cel mai bine pe drum. Ma refer la tinuta de drum, la cat de putin te obosea la condus pe distanta lungi, la stabilitatea in curbe, vizibilitate, etc. parerea mea.

player77 19-04-10 22:29

Quote:

Originally Posted by papilon (Post 3292928)

ps: Cu Granada am facut TAXI la vremea aia si n-am fost singurul...;)

Phiii, ce vremuri, si eu am avut o Granada de 2.3 dar la 2 usi, iar prin 91-92 am facut si eu taxi cu ea, mai greu ca era cam naspa cu 2 usi, dar inca se permitea, iar de consumat, nu sarea de 12% . Buna masina. De fapt, dintre toate masinile pe care le-am condus, pot sa spun ca Granada e masina care statea cel mai bine pe drum. Ma refer la tinuta de drum, la cat de putin te obosea la condus pe distanta lungi, la stabilitatea in curbe, vizibilitate, etc. parerea mea.[/QUOTE]

granada ca si clasa pe timpul ei era echivalentul lui mondeo?
poze ai cu ea? sunt curios cum arata coupe...

capricosti 20-04-10 08:28

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 3293189)
.............

Mondeo este ''urmasul'' lui Taunus, respectiv Sierra...
Granada a fost inlocuita de Scorpio si in prezent nu mai are ''urmas'' la clasa mare.

player77 20-04-10 16:14

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 3293674)
Granada a fost inlocuita de Scorpio si in prezent nu mai are ''urmas'' la clasa mare.

as fi vrut sa conduc o granada,toata lumea imi spune acelasi lucru ca a fost o super masina....pacat ca cei de la ford nu mai fac pe clasa mare nimik...se pare ca au lipsul asta de ceva timp..motorizarea de 2,3 a fost cea mai mare la granada?

capricosti 20-04-10 20:56

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 3295148)
......motorizarea de 2,3 a fost cea mai mare la granada?

Cea mai mare motorizare la Granada a fost 3,0 V6 carburatie 138 cp :-);

:twisted: dar cea mai tare a fost 2,8 V6 injectie 150 cp :evil::twisted: ; prin anii ''77-''82 asta insemna mult :D , iar faptul ca o limuzina reusea sa accelereze de la 0 la 100km/h in mai putin de 10s, era super-performanta :D:D:D ; erau chiar si BMW-uri sau Mercedes-uri care la motoare cam de aceiasi cilindree (2.5-2.8-3,0 ) nu reuseau asemenea acceleratie...:cry:

player77 20-04-10 22:26

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 3296197)
Cea mai mare motorizare la Granada a fost 3,0 V6 carburatie 138 cp :-);

:twisted: dar cea mai tare a fost 2,8 V6 injectie 150 cp :evil::twisted: ; prin anii ''77-''82 asta insemna mult :D , iar faptul ca o limuzina reusea sa accelereze de la 0 la 100km/h in mai putin de 10s, era super-performanta :D:D:D ; erau chiar si BMW-uri sau Mercedes-uri care la motoare cam de aceiasi cilindree (2.5-2.8-3,0 ) nu reuseau asemenea acceleratie...:cry:

capri costi..ia da-mi nene id tau de mess...ai tink dis is bigining a niu friendsip!

papilon 21-04-10 21:46

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 3293674)

Asa este, Granada a fost inlocuita de Scorpio , pe care s-au folosit multe elemente . Chiar si eu am inlocuit-o cu un Scorpio de care sunt foarte multumit. Dar totusi, puntea fata la Granada ramane de neegalat. Scorpio ramane un fratior mai mic, mai firav, mai fragil... Granada stia sa stea mult mai bine pe drum, avea sistemul ala de bascule pe fata care-ti permitea sa iei curba cu ce viteza vrei...ca sa nu mai zic ca la capitolul fieratanie nu poate fi intrecuta nici de rusoaice. Pe scurt : Granada= tzapan, zdravan, sigur, comod, rapid, si de ce nu, frumos. Mie intotdeuna mi-au placut masinile cu linii mai patratoase. Exceptand Capri care e altceva.
Parerea mea.

player77 24-04-10 10:43

Quote:

Originally Posted by papilon (Post 3299292)
Asa este, Granada a fost inlocuita de Scorpio , pe care s-au folosit multe elemente . Chiar si eu am inlocuit-o cu un Scorpio de care sunt foarte multumit. Dar totusi, puntea fata la Granada ramane de neegalat. Scorpio ramane un fratior mai mic, mai firav, mai fragil... Granada stia sa stea mult mai bine pe drum, avea sistemul ala de bascule pe fata care-ti permitea sa iei curba cu ce viteza vrei...ca sa nu mai zic ca la capitolul fieratanie nu poate fi intrecuta nici de rusoaice. Pe scurt : Granada= tzapan, zdravan, sigur, comod, rapid, si de ce nu, frumos. Mie intotdeuna mi-au placut masinile cu linii mai patratoase. Exceptand Capri care e altceva.
Parerea mea.

sa inteleg ca nu itzi place capri domnu?

papilon 24-04-10 19:19

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 3306120)
sa inteleg ca nu itzi place capri domnu?

sa NU intelegi asta ! nu tineam 20 de ani un Capri daca nu imi placea. Dar la Capri imi place doar forma caroseriei, caci la mecanica e primitiv rau, mai ales la puntea din spate. Chiar ma gandeam mai demult la o combinare de caroserie de Capri, la care sa adaptez puntile de Granada, cu motorul 2,3 si cutia in 5 tot de la granada, diferentialul de la 2,0 ... operatia se poate face, loc este destul, piesele sunt moca, doar trebuie ceva timp.
Si uite asa, imbinam placutul si frumosul Capri cu puternica si stabila Granada.
Chiar nu-mi pasa ce spun aceia care tin la "original".

player77 24-04-10 21:16

12 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by papilon (Post 3307159)
sa NU intelegi asta ! nu tineam 20 de ani un Capri daca nu imi placea. Dar la Capri imi place doar forma caroseriei, caci la mecanica e primitiv rau, mai ales la puntea din spate. Chiar ma gandeam mai demult la o combinare de caroserie de Capri, la care sa adaptez puntile de Granada, cu motorul 2,3 si cutia in 5 tot de la granada, diferentialul de la 2,0 ... operatia se poate face, loc este destul, piesele sunt moca, doar trebuie ceva timp.
Si uite asa, imbinam placutul si frumosul Capri cu puternica si stabila Granada.

Ceva frumos si original,dar din pacate cu motor mic,mie in special mi-a placut starea lui...si pozele ca sunt facute super profi..am inteles ca omu foloseste masina zi de zi si are peste 300000 km cu ea facuti in europa..
toata stima mea pt el....va las sa remarcati..

cocolinoburtosu 25-04-10 20:57

Foarte frumoasa masina si super intretinuta. In mod special mi-a atras atentia volanul care este genial, eu nu am mai vazut asa ceva pana acum, adica volanul ei original dar imbracat in piele si unpic ingrosat. Foarte frumos...

player77 26-04-10 17:22

12 Attachment(s)
atasez poza cu telescopul si arcul...
si acuma incercam sa intram si la spate...
piese...
telescoape spate
kit reparatie cilindri
bucsi spate
saboti ....toate noi...am gasit piesele spre surprinderea mea destul de usor ,fiind accesibile de pe o zi pe pe alta,toate fiind noi noutze....
inca mai caut cablurile de accelaratie,frana si ambreiaj...daca stie cineva si ma poate ajuta dau o bere:D sau o tura

player77 01-05-10 00:58

:D:Dsi am terminat si spatele:D:D abia astept sa dau miine o tura cu dansa sa vedem cum se comporta...

rik 02-05-10 22:07

In primul rand salut.Vreau sa te felicit pentru lucrarea ta si sa iti spun ca urmaresc cu interes inca de la inceput posturile.Bafta in continuare.Adevarat pasionat!

Gabi 04-05-10 19:31

Extraordinară maşina ! Te văzui azi, la semafoare la universitate (eu mă benoclam din Nubira aia aurie :lol:) şi chiar rămāsăi plăcut impresionat !

Felicitări !

player77 04-05-10 23:15

4 Attachment(s)
:D
Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 3333383)
Extraordinară maşina ! Te văzui azi, la semafoare la universitate (eu mă benoclam din Nubira aia aurie :lol:) şi chiar rămāsăi plăcut impresionat !

Felicitări !

multumesc si Doamne ajuta! ma bucur sa stiu ca mai sunt oameni care apreciaza astfel de masini...ma dau cu masina de 2 zile si parca nu imi vine sa o mai bag in garaj...:D:D sincer parerile sunt impartite cand vine vorba de priviri...de aceea le cam evit...
ex-ieri am incins un tzaran pe calea bucuresti cu un passat care efectiv a plecat fara sa se asigure si pe urma o dadea in curse cu mine,cat pe aici sa ma loveasca...
masina o sa fie prezenta la vtm bucovat si o sa dea deschiderea concursului,cu nr 0.
ps .atasez in premiera niste poze draft care o sa apara intr-o revista...cu cele 2 bijuterii:D:D baietelul meu si masina .:D:D:D

rik 05-05-10 14:15

Trebuia sa pui numarul de inmatriculare cu cifre in pozele alea.
Si sa-l pui cu numar impar sa aivoie sa circuli duminica acum!!!!

player77 05-05-10 18:23

Quote:

Originally Posted by rik (Post 3335644)
Trebuia sa pui numarul de inmatriculare cu cifre in pozele alea.
Si sa-l pui cu numar impar sa aivoie sa circuli duminica acum!!!!

prea tare nene faza asta..chiar nu m-am gandit....super tare....

player77 09-05-10 21:22

11 Attachment(s)
Deci..gata ..oficial primii 300 km s-au facut cu capriul dotat cu noua suspensie,frana etc..
Azi dimineata am primit cu o deosebita placere invitatia de a da startul de etapa de vtm bucovat craiova.
Masina s-a comportat exceptional,chiar speackless....a fost trezit bunicul monstruletz ...dupa 41 de ani...practic ,l-am dezmortit un pic ...etapa a fost super ok, a trebuit sa fac un traseu de 1,8 km in urcare,destul de greu pt ca masina avand tractiunea spate si avea tendinta de a aluneca.....
Etapa a fost super misto organizata,felicitari organizatorilor
La intoarcere am incercat-o un pic mai mult avand ceva probleme cu radiatorul..am prins pe gps undeva la 150 km....brrrrrrrrrrrrrr

player77 11-05-10 15:27

2 Attachment(s)
si inca 2 poze...

AxYJamaicanu 11-05-10 17:14

ar fi misto daca ajungi la mare cu ea sa mergi cu cristi la moshu de la care a luat-o sa faca infarct cand o vede :)

player77 11-05-10 21:47

Quote:

Originally Posted by AxYJamaicanu (Post 3352059)
ar fi misto daca ajungi la mare cu ea sa mergi cu cristi la moshu de la care a luat-o sa faca infarct cand o vede :)

Sincer cred ca mosu s-ar bucura daca ar vede in ce stare e(masina isi traieste a doua tinerete ),am tot respectul pt el ca a stiut sa aleaga la timpul respectiv,motorizarea si marca-ceea ce se vede ca omul chiar a avut gusturi....cu siguranta ar fi dezamagit din alte motive....si cred ca 'domnul cristi nu ar face posibila intalnirea cu domnia sa...
Chiar mi-as dori sa cunosc primul propietar sa ii string mina si sa aflu adevarata istorie a masinii!

brownshark 11-05-10 22:03

Quote:

Originally Posted by papilon (Post 3307159)

deci santem macar 2...;)

brownshark 11-05-10 22:07

player77 ; fara suparare, "speackless" = speechless.
nu ca-ti zic, dar vreau sa spun...
nu-i bai, toti mai gresim

dupa cum vezi, nu da rau cu partea spate black.;)

player77 12-05-10 07:59

[QUOTE=brownshark;3352818]player77 ; fara suparare, "speackless" = speechless.
nu ca-ti zic, dar vreau sa spun...
nu-i bai, toti mai gresim

da.ai dreptate,scuze pt gramatica limbii engleze,am scris pe fuga,promit ca pe viitor o sa fiu mai atent!:D
si da cred ca o sa o fac spatele si pragurile negru mat

myky99 13-05-10 21:27

RESPECT pt ceea ce faci, in ziua de astazi nu gasesti multi oameni ca tine ;)
masina este pur si simplu BESTIALA:) bravo !

player77 14-05-10 21:04

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 3358128)
RESPECT pt ceea ce faci, in ziua de astazi nu gasesti multi oameni ca tine ;)
masina este pur si simplu BESTIALA:) bravo !

:D:D cred ca o fac roz cu multa spoilarteala.....8)8) vad ca se cauta ...

myky99 14-05-10 23:03

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 3360482)
:D:D cred ca o fac roz cu multa spoilarteala.....8)8) vad ca se cauta ...

sa nu uiti picatelele verzi ca nu are nici un farmec fara:))

Gabi 15-05-10 03:28

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 3360482)
:D:D cred ca o fac roz cu multa spoilarteala.....8) [...]

Presupun că atunci cānd gāndeşti asta, īţi imaginezi şi cum vei muri, nu ? :bat:

All times are GMT +2. The time now is 20:13.

- Copyright 2026 4Tuning