![]() |
Re: intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010?
deci daca am o dacie 1310 nu pot veni la intrunire?? de ce numai 1300 ca mare diferenta de ani nu e mda ok asa-i romanu cea mai al d...u natie
|
La rugamintea unui user de pe Dacia Club voi posta cateva lincuri de pe topicul lor sa vedeti cateva lucruri;)
Postarea 51 http://www.daciaclub.ro/Brasov-in-ma...l#entry2399727 Postarea 13892 http://www.daciaclub.ro/DACIA-1300-f...03-s13890.html Postarea 14023 http://www.daciaclub.ro/DACIA-1300-f...03-s14010.html Va rog frumos cititi cu atentie;) p.s. sper sa mearga acum |
Quote:
The requested URL /Brasov-in-mai--t17...ml was not found on this server. :twisted: tot ce am inteles e ca sant 2 gasti si din pacate nu poti sa te imparti in doua :twisted: prefer o alta intalnire cere nu e asa exclusivista... |
Quote:
|
Salut baieti.Am citit tot,si aici si pe Dacia Club,pana la urma am inteles in felul urmator(va rog sa ma corectati daca gresesc).
Intalnirea a fost realizata de al inceputul inceputurilor pentru Dacia 1300 cat mai stock,zic baietii de pe Dacia Club. Altii spun k orice "Daciot" este binevenit,eu m-am inscris pe lista lod si vad ca inca apar in ea.De venit oricum o sa vin(am 2 motive..1-am promis,2-pe 9 imi expira itp,nu cred k am bani sa il fac acum,o sa o mai tin parcata putin si vreau ca "ultima cursa sa fie frumoasa). Daca o sa ma primeasca la "expozitie cu break-ul meu bine,daca nu, nu e nicio problema,pot sa admir si sa vorbesc cu alti Dacioti la fel de bine.Multe neintelegeri intre 4T si DC,imi pare rau,exemplul baiatului ala dat cu trabantistii e de admirat si de luat aminte(pana la urma nici alea nu sunt toate la fel,adica acelasi an si stock) Rog pe cineva care se pricepe sa imi posteze mesajul si pe Dacia Club daca care buna placere sa imi faca acest serviciu.Vreau sa fie bine,sa povestim tuturor de aceste intalniri,parerea mea PREA MULTE DISCUTII PE LANGA SUBIECTUL PRINCIPAL...ramane la aprecierea voastra...suntem noi romani(cum spunea cineva)dar daca fiecare mai lasa din orgoliul lui se poate face ceva frumos...Este o parere proprie care va rog daca se poate sa ajunga si pe Dacia Club,nu vreau sa supar pe nimeni.Va multumesc si drumuri bune!!!!! |
Daca o sa ma primeasca la "expozitie cu break-ul meu bine,daca nu, nu e nicio problema.
Cine sa te primeasca? Sau cine sa te dea afara? |
Quote:
|
ce frate eu am o dacie 1310 zambetu lui iliescu si tot o sa vin ca o sa stau pe margine nu ma deranjeaza tot o sa merg deci BV 05 ZUR nu va lipsi.
|
daca poate cineva sa faca un sticar cu dacia si cu locu unde se va tine sa pot sa imi lipesc si eu pe masina sa fac reclama ca ce sa facut pana acum e numai cu reclama la dacia dar locu nu scrie unde va fi deci astept un sticar complet
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
idea e sa fim cati mai multi pasionati de dacia
|
Baieti, intrunirea este exclusiv de 1300, gaditiva la o mica expozitie, dar la aceasta mica expozitie puteti sa veniti si cu bicicleta:lol: intelegeti? Daca esti fan 1300 sau doar vrei sa admiri poti veni cu absolut orice masina sau mijloc de transport:-P ca sa ne facem intelesi, vi vorbesti cu participantii la expozitie, deci sa nu se inteleaga, ca DACA NU AI 1300 NU AI CE CAUTA ACOLO din potriva, mica expozitie va fi amenajata intro partea a parcarii inconjurata de jaloane vi vezi masinile vb cu oameni nu se supara nimeni si nu te gandi ca daca vi acolo nu te baga lumea in seama
|
Bun daca tu zici asa de ce JAF facea lista in care m-a bagat si pe mine?????
|
1 Attachment(s)
a mea e un fel de corcitura e 1310 cu elemente de 1300............:pistoles:
ps : si tot o sa fiu prezent..;) |
Quote:
Ti-am zis poti veni dar masina nu participa la mica expozitie |
nu mai zic nimic
|
Sincer deja incepe sa o ia pe ulei chestia asta. Sincer asemenia prostie ca noi nu poti vedea nicaieri. Nu inteleg de ce e exclusiv daciei 1300. Restul modelelor nu au acelasi producator la baza??
La inceput eram foarte entuziasmat de intalnirea asta, dar deja incepe sa mi se faca greata de toate fazele astea |
Quote:
|
Quote:
|
Sincer am ajuns in punctul in care ma intreb daca are rost sa vin sau nu, si tot mai mult tind sa cred ca nu o sa mai vin. Nu vroiam sa vin sa-mi expun masina sau sa ma incred cu ea, pentru ca nu am cu ce, vroiam pur si simiplu sa intram toti in aceasi oala, sa fim toti la o lalta, sa povestim sa ne criticam si sa ne laudam masinile. Dar na.... Ce pot sa spun??... bafta organizatorilor, sa o tina tot asa
|
Chiar va bateti capul degeaba si se pare ca unii nu prea inteleg ideea.
Acest "eveniment" (daca pot sa-i zic asa) este facut pentru Dacia 1300 Clasic. Este mica expozitie cu masinile clasice marca Dacia. Este exact cum au si celelalte marci, gen Skoda cum s-a mentionat pe cealalta pagina. . . Cum ar fi ca la ei acolo sa vina si cei cu ultimele modele Skoda si etc? Ce ar iesii? Nimic... Asa si aici, cum ar fi sa vina cei cu Logan-uri si bla bla...n-ar avea farmec. Pot sa vina si restul, nu a zis nimeni ca nu poate sa vina, dar stau pe margina si sparg seminte, mai discuta cu unul cu altul, mai isi lauda "rabla" si este exact acelasi lucru. Nu inteleg de ce va agitati atat, dar in fine. . . prea multa vorba si prea putine fapte, asa e romanul. In fine, bafta la organizare si speram ca pe viitor sa fie din ce in ce mai bine, ca din ce in ce mai rare sunt aceste masini. . . |
In spatele acestor dacii 1300 nu putem sta noi cei cu 1310?
Si eu cred ca vom fi cativa.... |
Quote:
Anu asta sunt unii mai destepti, care vin cu reguli noi, si in in loc sa aprecieze gestul ca sunt baieti care vin de la 3-4sute de km la intalnirea asta de dragul daciei, comenteaza aiurea , ca daca nu ai 1300 nu poti veni ca le strici lor expozitia. |
Sa stii ca eu nu sunt "mai destept",eram nelamurit,dar romanul...fiecare intelege ce ii convine!!!!bafta cu intrunirea,sa fie totul ok din toate punctele de vedere!!!!!
|
Bafta cu organizarea....
Eu ma retrag.... |
ok si daca stau pe margine si tot vin bv 05 zur nu renunta dar imi trebe un sticar cu reclama la dacia si locu de intalnire imi poate face cinevA sa va fac reclama sa stie lumea sa il lipesc pe masina adresa mea de messinger e [email protected] astept un sticar complet cu reclama la dacia 8 mai si locu unde se tine ms
|
Quote:
|
de ce te retragi crezi ca nu ai cui sa te alaturi?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu o sa se bage nimeni peste expozitia lor dar iei nu inteleg asta. Nu e pacat ca am ramas foarte putini? , Acum ne mai si certam in loc sa fim uniti sa aratam ceva ? |
La cate discutii de rahat au aparut nu cred ca se mai merita efortul sa vin...mai ales cu masina!
|
voi veniti cu daciile si ne bagam pe alte randuri cu cele care nu sunt 1300 , si ne facem si noi mica noastra expozitie cel mai simplu si cu ocazia asta admiram si bijuteriile 1300 :d ne vedem
|
Daca vin, nu vin cu Dacia ci cu altceva care sa nu deranjeze. Adica vin spectator :D
Cateva observatii: 1) parere obiectiva - mi se pare ok ca evenimentul, sub forma lui oficiala, sa aiba drept punct principal de atractie modelele clasice si neviolate. Nu cred ca are de ce sa se simta cineva ofensat daca 10 randuri de parcare mai departe sunt masini cu 16V, 4 prezoane, samd. La fel cum 100 (o suta) de randuri mai in spate pot sta cele cu eleroane, abtibilduri, pozitii albastre si capace pe roti. E ca atunci cand se organizeaza un mare meci de fotbal. Pe langa casa de bilete care incaseaza bani pentru evenimentul principal se vor afla micii comercianti cu vata pe bat, seminte (revin asupra problemei imediat) sau fulare cu cainii otraviti. Adica niste miscari separate pe langa, insa cumva in legatura cu subiectul principal. Va ramane de vazut (cred eu) daca nu cumva aia care vand vata pe bat vor avea mai mult succes decat casa de bilete ;) 2) am citit de prea multe ori in topicul asta despre spart seminte. Poate unii au folosit expresia la modu' figurat, dar sunt sigur ca altii o vor lua in serios si chiar se va inota intr-o mare de coji la Brasov. Celor din urma, incercati, VA ROG sa va civilizati si sa evoluam impreuna ca natie, ca deja mi-e prea sila de jegurile umane care scuipa printre dinti pe oriunde merg. Deci pentru o zi, repet, VA ROG, abtineti-va. 3) anul trecut, cineva a facut un banner cu "Intalnirea Dacia 1300, Brasov, seminte, slbz, etc" pe care apareau vreo doua jante pe 16", ceva dungi din autocolant, samd. Proasta idee. Incercati sa mergeti mai pe burta, iar dupa 2-3-4 editii lucrurile se vor aranja de la sine, lumea va INVATA sa convietuiasca si sa se simta bine toti si toate masinile la un loc. Aceasta intalnire e inca in faza de inceput, incercati sa nu uitati asta. Depinde de primele editii daca va deveni ceva sigur pentru anii ce vor urma sau se va alege praful (ceva obisnuit pentru Romania). 4) cand mama ciorilor va avea loc? Sambata pe 8 mai sau duminica pe 9 mai (vezi titlu)??? |
3 Attachment(s)
Quote:
sa incerc a va lamuri un pic,ca tare mai sunteti de cap:x va fi intalnirea DACIA 1300,SE VOR ADUNA TOATE BABACIUNILE DIN TARA LA UN LOC, acum, nu a interzis nimenea ca un posesor de 1310, 1410 ,nova sau logan sa nu vina acolo.puteti veni si cu boeing 747 este loc pt toata lumea. doar ca in centul atentiei o sa fie doar 1300,restul corciturilor vor fi parca mai la sant:lol:;) ca idee cum va fi organizat ,va pun poze de anul trecut. primele 2 este cu alea babelor,si a 3 a cu aleea curvelor;) acum sper ca a inteles toata lumea,daca nu va arat pe degete ca la copii:D |
1300 in sus, 1300 in jos, luati exemplu de la intalnirea anuala VW de la Worthersee, acolo e strict pentru MK1 (spre exemplu) cumva?
|
Quote:
|
deci nu e nimeni care sa faca un sticar si cu locu unde are loc sa imi scot si eu la imprimanta sau nu trebe sa facem reclama ca ce e pe forum nu e si cu locu unde se va tine e numai cu dacia 8 mai mdaastept unu complet
|
cocofifi ala cu 1300 de pe dc vorbeste numai prostii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning