![]() |
Re: A race car is born
acum merg cu 1 bar si cred ca este suficient pt un motor de oltcit ,la 0,5 am 91, la 0,6 am 99,5 ,la 1 bar nu stiu cit am dar este suficient ,dar daca lucian crede ca motorul de oltcit este de r 5 gtt sa poata sa mearga cu 1,5 bari .........spor la treaba ,oricum din ce spunea cel care a facut topicul se pare ca nu are cu cine sa faca masina sa mearga asa ca daca o face sa mearga cu 0,6 e bine ,spor la treaba
|
Quote:
ca oridecata atentie ai da dovada...nu te rezemi in 1.3 de oltcit sa mearga la 1.5 bari.. poate o liniuta dupa care iti va bubui....stiu din surse sigure..orice ai face acestui motor.. stiu de la ingineri de oltcit pe aici se numara.. tata lui dany PMD... am vb despre asta si credema ca stie...a facut el motor de oltcit sa mearga in 3 pistoane ;) cu un consum de 4 ;) asa..ca hai cu faptele...ca trece vremea....MULTUMESC...si fara devieri de la subiect |
Eu de fapt credeam ca e 1.3 de rx8 .. motorul ala .. nu de renault 5 . Nu ma mai bag ca vad ca nu e loc .
|
1 Attachment(s)
eu cred ca vorba lunga saracia omului ,daca omul mai are masina si ma face ceva la ea sa posteze daca nu ,nu,oricum din poza de mai jos se vede clar ca este vitan tuning
ps lucian motor de 13 este de oltcit ,merge ok cu 1 bar la 1,4 bari merge dar detoneaza rau ,daca motorul de oltcit era ca cel de 5 gtt proiectat de fabrica sa mearga cu turbo mai faceai combinatii ,tu cu motorul de snova mergeai cu 1,4 bari?pt ca este un motor de renault aspirat si nu cred ca rezista la 1,4 bari,dar poate ai de 5 gtt |
Daca poza asta e vitan tuning .... eu mi-o tai si o dau la rate ! Mai bine ne vedem fiecare de masinile noastre .
|
Quote:
gata cu off-topicul. mai asteptam..ce se va intampla acum..ca am facut offtopic. desi aici ultimul post a lui.. zarathustra este din luna 3 si putea..macar sa incastreze cu fibra acele prize de aer..pe capota..la cati bani s-au bagat e pacat sa arate parca ar fi lipite cu super glue .........GATA....CU OFFtopicul MULTUMESC.. SI ASTEPTAM... POZE...NU VORBE |
ultimul offtopic ,nu este vitan tuning este vitan style ........luciane tu ai pune mizerile ale de prize pe masina?
|
bogdan, prizele nu sunt pentru design, sunt functionale si cred ca am mai precizat asta. sub una din cele mici sta filtrul de aer si sub aia mare sta intercooler-ul. a doua mica este pentru a pastra simetria. nu ma intereseaza sa arate bine masina, ma intereseaza sa fuga ;)
|
salut! sunt nou pe aici, sper sa nu deranjez, dar am si eu o problema... am o mazda 626 2.2i din 1990 shi trebuie sa-i fac reglajul culbutorilor , problema e ca nu shtiu de unde sa iau parametrii de reglaj (distantele dintre shurubul de reglaj al culbutorului si capatul tijei supapei) . daca shtie cineva un site/tabel cu cote de reglaj sau daca se pricepe sa-mi spuna shi mie ... va multumesc anticipat
|
nu vad legatura cu postul, dar un inginer mecanic serios are posibilitatea sa acceseze toata documentatia pe internet :)
|
@zarathustra ... nimic nou despre oltcitu' turbo?
|
@zarahustra imi fac si eu ca pupy racire cu radiator suplimentar la ulei ptr motorul comprimat
PS Piesele vezi ca le gasesti la RacingNick daca te intereseaza iti aduc aia pe comanda: motira aia de sub filtrul de ulei, radiatorul suplimentar si furtunele de racordare de care vei avea nevoie :d |
n-am ajuns inca acolo - daca voi avea nevoie de racire suplimentara voi sti imediat pentru ca am toate ceasurile indicatoare necesare. proiectul merge foarte greu pentru ca nu am deloc timp sa ma ocup si mecanicul la care e masina n-a mai facut de vreo 2 luni nimic la ea. serviciu/licenta... e greu tare cu timpul. poate in vacanta de iarna sa ma mai bag la ea. plus ca acum vreau sa-mi schimb masina si alerg putin sa gasesc cea mai buna solutie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:49. |
- Copyright 2026 4Tuning