![]() |
Re: Red Line Racing Club Baia Mare
Am făcut un forum dedicat Redline. Forumul īl găsiţi aici. Avānd in vedere ca eu sunt foarte limitat in ceea ce priveşte timpul o să trebuiască ales un moderator care să aiba grija de forum.
Īn momentul de fata lucrez la forum..deci vă rog să fiţi īnţelegatori. Incerc să-l fac complet funcţional pānă la următoarea īntalnire. Vă mulţumesc pentru īnţelegere! |
1 Attachment(s)
Frumoasa ideea, chiar ma gandeam si eu la ceva de genul asta :D .
P.s: ii o problema la Inregistrare cu Image Verification ... nu apare imaginea, deci nu cred ca se poate inregistra nimeni. nu ii un repros :-) , da ma gandeam ca poate nu sti. |
Quote:
|
Quote:
|
vazut pe un membru din red line ieri prin oras...si salutat ceva masina verde cu negru......
|
Quote:
|
sau ii calibra .....
P.S voua va merge forumul clubului? |
Quote:
|
Salutare
Nu apare cum ca ar fi virusat, sigur e virusat. E un exploit. Serverul pe care e hostat forumul e compromis din cate se vede. Jos in link aveti delatii de la Microsoft. http://www.microsoft.com/security/po...tid=2147625339 Se poate intra cu firewall-ul si antivirusul oprit, dar va indreptati spre infectarea calculatorului cu sanse de 99,99% Va salut, Numai bine. AXP |
cu un ajutor mic al unui prieten am facut o noua signature....sper sa va placa...astept pareri pro/contra
http://i49.tinypic.com/273op.png Quote:
|
Quote:
|
:shock:
|
https://forum.4tuning.ro/195-satu/163...nt-2010-a.html
... este deja si regulament .... Pt. informatii suplimentare : Director Concurs Seletye David (Director ACR Satu Mare) : 0744 - 792.297 |
TRX23 mai incet cu intoarcerea pe linia continua ca te sanctionez !!
|
nu am fost eu:) tu cred ca ai ceva cu mine prin tauti ma vezi cu viteza,acum asta,a crede lumea ca eu incalc legea tot timpul:))
|
|
se multumeste frumos dany
|
un sfat : conteaza calitatea ci nu cantitatea !
degeaba e parcarea plina de masini stoc , toti o sa va confunde cu clientii supermarketurilor , asa ca modificati masinile , bagati bani in ele pentru a fi diferite de ale vecinilor sau clientilor din real :) |
Quote:
P.S - Multumesc Baietiilor din RedLine Pentru fotografia primita ! |
pt toti membri redline joia viitoare intalnire foarte importanta,ceei care nu ajung fara sa dea un tel sau sa aiba un motiv serios vor fi exclusi din club.
|
Quote:
|
Asa Mihai, asa te vreau. Dicataturaaaaaa !!!!
Lui MNEZO i-am facut o poza in numele grupului cu "bine ai revenit prin Baia Mare." Si-am pus sigla .... o mica surpria baimareanului ;) |
TRX 23 asa te vreau fi dur cu ei :))
|
Iar nu ii ceva bine cu forumul :sad:
|
Quote:
|
Acum iar ii Ok ... aseara imi aparea cum ca ar fi virusat iarasi.
|
1 Attachment(s)
poza cu parasolarul ai trebvuie sa indrept putin folia aia transparenta care este deasupra ca nu e la aceas dimensiune in ambele capete.sa vedem daca e in regula
|
ce masina-i aia din poza? ceva sciroco :)):)) frumos parasolar
|
vectra si nu e ala parasolarul ala e truc:))
|
mi-o placut azi de tine Mihai. Ca un presedinte te-ai comportat ...
|
mihai vreu sa te intreb.....vau sosit actele? sa-u legalizat totoot? si cati membri sunteti ?
|
actele de la bucuresti au venit ,mai trebuie cateva de la judecatorie si suntem legal,membri momentan suntem cam 15 dupa ultima sedinta in care s-a facut o reconfigurare:),scopul nostru nu e sa avem 100 de membrii si daca vom fi putini da sa fim uniti si sa ne ajutam intre noi.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
cu permisiunea colegilor o sa postez logoul si sigla
|
Quote:
|
vazut azi pe INNDy si salutat`
|
Vazut pe Cristi ...Salutat frumos si cu RespecT
|
aveti un sciroco cu dungi rosi in club? nu cred ca valoreaza mai mult decat telefonul meu mobil :) deci nu sunteti singuri care aveti masini vechi..:>
|
Quote:
|
Quote:
si te rog informeazate prima data ce masini avem noi in club ......noile masini care le avem ......shh :-j |
| All times are GMT +2. The time now is 14:07. |
- Copyright 2026 4Tuning