![]() |
Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)
Foarte frumoasa masinuta ta...
Rupi destul gatul prin oras cu ea :D |
super masina...
poate o sa vin si eu vinerea la patinoar sa o vad mai de-aproape |
1 Attachment(s)
ai fost la tim tuning show la timisora ampreun acu o celica si ai rupt gura targului cum se spune .bafta an continuare
|
Groaznic de bine ti-a iesit masina, felicitari totusi pentru reusita, pentru munca depusa.
Ar merge stopurile, sa le " afumi " putin, sa le faci mai cenusii, ca rosul acela parerea mea cam sare in ochi, masina ta mai mult se axeaza pe roz si alb. Eh, astea sunt doar pareri, gusturile nu se discuta. Numai bine, sper sa o vad anul asta live la tuning show la satu mare:D |
Sper sa mai o mai vad si eu live, nu am vazut-o de cand am fost la KOE.
|
Quote:
Quote:
Nu e cu intentie "ruptul gatului" am sa merg mai incet :lol: Quote:
Quote:
Quote:
Satu Mare ... off de s-ar face drumurile. La drag racing zici tu, nu? Nu promit dar in mare parte am sa fiu acolo ca merg baietii de aici si poate ma ajuta cineva cu o platforma deoarece drumul arad oradea satu mare este un dezastru .... Multumesc mult pt aprecieri si sfaturi! Quote:
|
arata minunat masina, cel mai tare ford probe din romania...asa ceva mai rar vezi ! bafta in continuare
|
12 Attachment(s)
Real Drift - 10 -11 APRILIE - TIMISOARA
Top Car Of The Show Va urma si un video unde mi-a cam inghetat sufletul :shock: |
Felicitari
|
felicitari si foarte frumoasa ultima poza , bafta in continuare!
|
De curiozitate :)) in acea poza cu baietii, doar admiratori? :D
|
Nu, baietii in vesta sunt suportul tehnic al Mazdei cu care am participat la drift, si restul prieteni cu mine!
Multumesc pentru aprecieri! Video: https://www.youtube.com/watch?v=7w3UzQrUMD8 |
super tare! bravo tie!! :D arata din ce in ce mai bine probele :D
|
vai ramo...:)) prima data am crezut ca nu vad bine:shock:
oricum o iesit un show meserias:) bravo pt cupitza:) o meriti |
Multumesc.
Da Ando ... a fost o senzatie tare ciudata. |
te cred:D
lasa bine ca e ok si....te astept la KOE:) |
felicitari pentru munca ,banii ,timpul si pasiunea dedicata acestei bijuterii !!! Nu as fi crezut vreodata ca o fata poate pune atata pasiunea pentru o masina...al carei final este demn de "Jos Palaria"...:tenisclap !!!
|
Am vazut masina la ultima expozitie care a fost la Cluj , foarte complet tuningul si cu gust si cel mai important personalizat dupa preferintele proprietarei , asta conteaza cel mai mult , sa te simti una cu masina cand o conduci :) , nu am apucat sa intru in vorba cu tine , poate o sa am ocazia la urmatorul show , care este aproape si sper ca o sa vii , nu ? :D Salutari de la Cluj !
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Am sa mai pun cateva poze la la intalnirea de americane. Sper sa va placa :-) |
FELICITARI!!!
Superba masina.chiar nu imi imaginam vreodata ca un ford probe poate sa arate asa de frumos.pur si simplu PERFECTA.masina asta m-a impresionat cel mai mult pe acest forum si pot spune ca sunt zilnic in cautari de masini frumoase. good job! bafta in continuare! |
Quote:
|
Volanul cand il faci alb? Arata putin ciudat asa. . .
|
Mai complicat, lipsesc banutii deocamdata, si nu stiu sigur daca il imbrac pe asta deoarece am gasit ceva destul de frumos la Isotta, ceva set cu schimbator frana de mana si volan. Dar inca nu stiu sigur, ca nu am banuti. Incet incet le fac pe toate. Stiu ca arata ciudat :( dar asta e...
|
am rasfoit tot topicul inca odata si nu am gasit si eu nici o poza cu masina ridicata, de ce nu pui nishte poze cu suspensia in mai multe pozitii?
|
Quote:
|
Haha :D lasa ca am sa pun cateva poze, o duc in weekend la iarba verde la Sibiu, intalnirea FORD PROBE! Am sa fac mai multe poze cu suspensia, jos - sus - in toate felurile.
Alin@: Sti tu ce sti! |
Deci iti mai admir masina si anul acesta, la Cluj, la KOE? Poate anul acesta imi spui mai multe despre ea, nu ca anul trecut :lol:
|
12 Attachment(s)
Am sa pun cateva poze de vineri, inainte de plecarea la Sibiu (Intalnirea Ford Probe) ... inca astept pozele din weekend. Deci urmeaza si alte poze cu el si fratii lui Probe.
Am facut si cateva poze cu suspensia, dar nu prea ma pricep la pozat. Momentan Probele este la polish si cateva mici retusuri dupa care sper ca cineva sa faca ceva poze mai de Doamne ajuta suspensiei. |
7 Attachment(s)
On the road ...
|
Quote:
bravo pt probe inca o data ramo:-) |
32 Attachment(s)
Si intr-un final: Intalnirea FORD PROBE (mult asteptata, un vis implinit)
|
The car can go real low ...... congrats ;)
|
Quote:
Mulrumesc mult Ando! Quote:
Se face si foarte "JEEP", cand il scot de la polish am sa fac cateva poze cu nebuniile suspensiei. |
le cam eclipseaza pinky :lol: am si eu in cartier unu rosu de vanzare arata foarte frumos :x
|
cea mai tare din parcare:) ti se potriveste de minune aceasta icala:).felicitari inca odata
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Hai sa tragem cu ochiul :D
|
That's funny :lol:
;) ;) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2026 4Tuning