Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Prietenie intre barbati si femei? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13515-prietenie-barbati-femei.html)

Trixi 26-10-06 15:30

Re: Prietenie intre barbati si femei?

inseamna,k ai scapat cu bine ;) nu toti au norocul....

B|shOp-VR6 26-10-06 15:33

Eu cred ca depinde in mare masura de cum interpreteaza fiecare situatia.. dupa ce s-a consumat faptul. Bineinteles ca nu e prea placuta senzatia.. dar dak o interpretezi intr-un fel favorabil.. ti-e mai usor

Trixi 26-10-06 15:41

mda...ms d pont ;) oricum si pana acum paranoia atingea cote maxime la mine,dar de o vreme am devenit caz medical....:D :D :D

tune_AKj 26-10-06 16:18

Eu cred in prietenia intre un barbat si o femeie....dar este o linie f subtire care desparte prietenia de ...ceva mai mult...pentru ca el(ea) e intotdeauna acolo cand te certi cu prietenul(a), cand ai ratat un examn , cand se intampla un eveniment fericit/nefericit in viata ta....si de cele mai multe ori e de acord cu tine/langa100% (ca de aia ti-e prieten)....si se poate ca intr-un moment x din viata sa incepi sa-l privesti cu alti ochi, ...te stii de o groaza de timp/anii si deodata..."bang" parca e altfel,,,,,

In concluzie....se poate, prietenia intre o femeie si un barbat, daca nu se depaseste acea "granita"..

d3vilish_lips 26-10-06 16:48

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 599694)
In astfel de situatii nu pot sai numesti ca te-ai ars.. ci doar constati un anumit aspect care se pare ca e general valabil. :D

Devilish.. probleme?? :lol: :lol:

....ai fi vrut tu sa te arzi =))):lol:.....eu nu am probleme eu am nelinisti =))....

B|shOp-VR6 26-10-06 16:59

Tanara si nelinistita.. :))

d3vilish_lips 26-10-06 17:09

:lol: ahahhahahahhaha da da

B|shOp-VR6 26-10-06 17:15

Razi tu razi.. dar.. era o vorba.. :))

d3vilish_lips 26-10-06 17:16

.....ia uimeste`ma cu vorba aia :lol:.....sper sa nu fie aia cu bmw`u =)))

B|shOp-VR6 26-10-06 17:18

Muahahahaaaahahaaa!! Numai tu te puteai gandi la asta.. :)) =)) =)).. Era o vb legata de Harap-Alb.. ca tot ziceai tu ca esti o zana.. pe alt thread :))

d3vilish_lips 26-10-06 17:26

:lol: pe aia cu harap-alb nu o stiu ...adik ce vrei sa spui k numai eu ma puteam gandi la asta =))))....logik k sunt o zana :twisted:http://www.abestweb.com/smilies/gorgeous.gifhttp://www.abestweb.com/smilies/SandraR.gif

DolusD 26-10-06 20:56

Revenitzi si voi la topic pls !
Prietenie intre barbati si femei? 50% pt ca 30% au sanse sa se combine iar 20% sunt sanse ca unul din ei sa refuze si se duce draq tot !

d3vilish_lips 27-10-06 16:42

....sefa sprite are sa iti spuna ceva ....sti reklama nuh :lol:....barbatii vor li se umfla c*****e si femeile se duc la barbatii lor ;)

riptor 27-10-06 20:46

iaaa uite domle ce am ajuns sa discutam... de c***e umflate...la asta se rezuma prietenia dintre barbati si femei? :)

d3vilish_lips 28-10-06 11:30

....pai da ...sunt unii care baloshesk dupa altele si sunt aia care le au pe alea si baloshesk la randu` lor dupa altele :lol:.....de obicei cei care pierd mai mult sunt barabatii disperati precum spune si reclama ;)....dar exista simpla prietenie intre barbati si femei :-)

Spark 28-10-06 11:53

simpla prietenie .... dar nu prietenie foarte apropiata ... ;)

DolusD 28-10-06 16:39

Quote:

simpla prietenie .... dar nu prietenie foarte apropiata ...
deacord cu u !

d3vilish_lips 31-10-06 13:41

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 601793)
simpla prietenie .... dar nu prietenie foarte apropiata ... ;)

de park stiu eu ce inseamna prietenie foarte apropiata :lol:...

aleks 02-11-06 11:45

eu spun ca sunt mai multe aspecte care trebuie luate in considerare ( de exemplu tipa cu care esti foarte bun prieten este femeia unui prieten bun de-al tau) asta e un motiv suficient (pt mine cel putin) sa nu trec niciodata peste limita de prietenie(kiar foarte stransa) cu fata respectiva...
de femei e plina lumea, prietenii... sunt foarte putini si greu de gasit...

Spark 02-11-06 19:49

asta te vrem alex .. si asa sa si faci ;)

pheerya 02-11-06 20:57

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 608163)
eu spun ca sunt mai multe aspecte care trebuie luate in considerare ( de exemplu tipa cu care esti foarte bun prieten este femeia unui prieten bun de-al tau) asta e un motiv suficient (pt mine cel putin) sa nu trec niciodata peste limita de prietenie(kiar foarte stransa) cu fata respectiva...

da...dar vezi tu, nu toti gandesc ca tine...:-)

BULLDOG 02-11-06 22:00

se poate prietenie intre o fata si un baiat , chiar prietenie fooarte buna... fara sa fie implicat alt gen de relatie....asta depinde doar de caracterele celor doua persoane....de exemplu eu am o astfel de relatie de ....humm...4 ani aproape.. si va zic eu ca se poate...asa cum doi baieti sau doua fete pot fi prieteni buni ...asha bine pot si o fata si un baiat....Parerea mea:D

RACING MAN 03-11-06 15:06

Marile prietenii dintre un barbat si o femeie la un moment dat trec prin pat asta in 90% din cazuri ...........

aleks 03-11-06 15:07

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 608863)
da...dar vezi tu, nu toti gandesc ca tine...:-)

ba da, sunt destui, numai ca... cedeaza mai usor unor tentatii mai...rare pentru unii ;)

d3vilish_lips 04-11-06 09:38

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 608163)

....cunosti vreun caz ? :lol:.....

aleks 05-11-06 15:18

mey, da'...de ce pui tu intrebari din astea incriminatoare, huh? :D:D:D

Trixi 05-11-06 20:41

aleks..te faci k nu tre sa raspunzi???:D :D :D

aleks 07-11-06 13:22

am vaga impresie k sunt incoltit....:D:D
hmmm, m-au luat in furci doua din fetele grele de pe forum(preferatele mele dealtfel)
scap mai usor asa? :):):)

pheerya 07-11-06 13:26

lasa linguseala...ca nu merge...raspunde le fetelor...ca m ai facut curioasa si pe mine:D

Trixi 07-11-06 13:29

....:D :D :D :D :D :D :D aleks,acum ai pus-o!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aleks 16-11-06 12:09

nah... am incercat sa scap, dar vad ca nu prea am cum s-o dau cotita.... :p
intr-adevar, cunosc un caz, si e chiar destul de evident pentru unii... ;)

Trixi 19-11-06 20:55

si eu cred k in cazul in kre femeia devine curioasa sa afle cum stau treburile si la pat...barbatul nu prea mai are scapare :D ...dar mai cred si aia k femeia si barbatul kre a reusit sa lege o prietenie adevarata,pot sa treaca peste o eventuala nereusita in pat,si sa fie prieteni...kiar nu cred k o incercare ar strica tot!;)

Gabi 19-11-06 21:02

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 629183)
[...] kiar nu cred k o incercare ar strica tot!;)

La mine s-a stricat tot de cateva ori; asta inseamna ca-s incapabil ?:roll: :cry2:

:lol:

Trixi 20-11-06 16:48

:D :D :D mai degraba,prietenele tale au alte conceptii despre unele lucruri ;)

pheerya 20-11-06 20:58

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 629190)
La mine s-a stricat tot de cateva ori; asta inseamna ca-s incapabil ?:roll: :cry2:

:lol:

eu am observat ca tu ai mereu impresia ca e cva in neregula cu tine...poate au ele cva ineregula:-) mai stii?

Gabi 20-11-06 21:00

Pai... eu sunt cam defect de felu' meu. Cu spatele am probleme, ulcer am... intelegi ? :lol:

pheerya 20-11-06 21:06

lasa mey ca asta nu ti afecteaza performantele de tot felul....sau?:???:

Gabi 20-11-06 21:10

Era o gluma :-P

Revenind la subiect, eu evit sa am vreo legatura (mai mult decat amicitia) cu o prietena veche, sau, ma rog, cu o amica, in general. Prefer sa gasesc ceva nou, ceva care sa ma provoace mai mult decat o poate face o femeie pe care o cunosc de mult timp, careia ii stiu obiceiurile, calitatile si defectele, etc.

Trixi 20-11-06 21:44

...ai tu dreptate!:D :D :D daca incerci ceva cunoscut ,nu ai sanse prea mari sa te arzi k lumea...si in asa fel unde ar mai fi farmecul????:D :D :D

aleks 20-11-06 23:43

so, luati-va dupa ce spune trixi:D k sa te arzi calumea arde-te cu cineva nou de fiecare data :D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 07:00.

- Copyright 2026 4Tuning