![]() |
Re: Prietenie intre barbati si femei?
inseamna,k ai scapat cu bine ;) nu toti au norocul....
|
Eu cred ca depinde in mare masura de cum interpreteaza fiecare situatia.. dupa ce s-a consumat faptul. Bineinteles ca nu e prea placuta senzatia.. dar dak o interpretezi intr-un fel favorabil.. ti-e mai usor
|
mda...ms d pont ;) oricum si pana acum paranoia atingea cote maxime la mine,dar de o vreme am devenit caz medical....:D :D :D
|
Eu cred in prietenia intre un barbat si o femeie....dar este o linie f subtire care desparte prietenia de ...ceva mai mult...pentru ca el(ea) e intotdeauna acolo cand te certi cu prietenul(a), cand ai ratat un examn , cand se intampla un eveniment fericit/nefericit in viata ta....si de cele mai multe ori e de acord cu tine/langa100% (ca de aia ti-e prieten)....si se poate ca intr-un moment x din viata sa incepi sa-l privesti cu alti ochi, ...te stii de o groaza de timp/anii si deodata..."bang" parca e altfel,,,,,
In concluzie....se poate, prietenia intre o femeie si un barbat, daca nu se depaseste acea "granita".. |
Quote:
....ai fi vrut tu sa te arzi =))):lol:.....eu nu am probleme eu am nelinisti =)).... |
Tanara si nelinistita.. :))
|
:lol: ahahhahahahhaha da da
|
Razi tu razi.. dar.. era o vorba.. :))
|
.....ia uimeste`ma cu vorba aia :lol:.....sper sa nu fie aia cu bmw`u =)))
|
Muahahahaaaahahaaa!! Numai tu te puteai gandi la asta.. :)) =)) =)).. Era o vb legata de Harap-Alb.. ca tot ziceai tu ca esti o zana.. pe alt thread :))
|
:lol: pe aia cu harap-alb nu o stiu ...adik ce vrei sa spui k numai eu ma puteam gandi la asta =))))....logik k sunt o zana :twisted:http://www.abestweb.com/smilies/gorgeous.gifhttp://www.abestweb.com/smilies/SandraR.gif
|
Revenitzi si voi la topic pls !
Prietenie intre barbati si femei? 50% pt ca 30% au sanse sa se combine iar 20% sunt sanse ca unul din ei sa refuze si se duce draq tot ! |
....sefa sprite are sa iti spuna ceva ....sti reklama nuh :lol:....barbatii vor li se umfla c*****e si femeile se duc la barbatii lor ;)
|
iaaa uite domle ce am ajuns sa discutam... de c***e umflate...la asta se rezuma prietenia dintre barbati si femei? :)
|
....pai da ...sunt unii care baloshesk dupa altele si sunt aia care le au pe alea si baloshesk la randu` lor dupa altele :lol:.....de obicei cei care pierd mai mult sunt barabatii disperati precum spune si reclama ;)....dar exista simpla prietenie intre barbati si femei :-)
|
simpla prietenie .... dar nu prietenie foarte apropiata ... ;)
|
Quote:
|
Quote:
de park stiu eu ce inseamna prietenie foarte apropiata :lol:... |
eu spun ca sunt mai multe aspecte care trebuie luate in considerare ( de exemplu tipa cu care esti foarte bun prieten este femeia unui prieten bun de-al tau) asta e un motiv suficient (pt mine cel putin) sa nu trec niciodata peste limita de prietenie(kiar foarte stransa) cu fata respectiva...
de femei e plina lumea, prietenii... sunt foarte putini si greu de gasit... |
asta te vrem alex .. si asa sa si faci ;)
|
Quote:
|
se poate prietenie intre o fata si un baiat , chiar prietenie fooarte buna... fara sa fie implicat alt gen de relatie....asta depinde doar de caracterele celor doua persoane....de exemplu eu am o astfel de relatie de ....humm...4 ani aproape.. si va zic eu ca se poate...asa cum doi baieti sau doua fete pot fi prieteni buni ...asha bine pot si o fata si un baiat....Parerea mea:D
|
Marile prietenii dintre un barbat si o femeie la un moment dat trec prin pat asta in 90% din cazuri ...........
|
Quote:
|
Quote:
|
mey, da'...de ce pui tu intrebari din astea incriminatoare, huh? :D:D:D
|
aleks..te faci k nu tre sa raspunzi???:D :D :D
|
am vaga impresie k sunt incoltit....:D:D
hmmm, m-au luat in furci doua din fetele grele de pe forum(preferatele mele dealtfel) scap mai usor asa? :):):) |
lasa linguseala...ca nu merge...raspunde le fetelor...ca m ai facut curioasa si pe mine:D
|
....:D :D :D :D :D :D :D aleks,acum ai pus-o!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
nah... am incercat sa scap, dar vad ca nu prea am cum s-o dau cotita.... :p
intr-adevar, cunosc un caz, si e chiar destul de evident pentru unii... ;) |
si eu cred k in cazul in kre femeia devine curioasa sa afle cum stau treburile si la pat...barbatul nu prea mai are scapare :D ...dar mai cred si aia k femeia si barbatul kre a reusit sa lege o prietenie adevarata,pot sa treaca peste o eventuala nereusita in pat,si sa fie prieteni...kiar nu cred k o incercare ar strica tot!;)
|
Quote:
:lol: |
:D :D :D mai degraba,prietenele tale au alte conceptii despre unele lucruri ;)
|
Quote:
|
Pai... eu sunt cam defect de felu' meu. Cu spatele am probleme, ulcer am... intelegi ? :lol:
|
lasa mey ca asta nu ti afecteaza performantele de tot felul....sau?:???:
|
Era o gluma :-P
Revenind la subiect, eu evit sa am vreo legatura (mai mult decat amicitia) cu o prietena veche, sau, ma rog, cu o amica, in general. Prefer sa gasesc ceva nou, ceva care sa ma provoace mai mult decat o poate face o femeie pe care o cunosc de mult timp, careia ii stiu obiceiurile, calitatile si defectele, etc. |
...ai tu dreptate!:D :D :D daca incerci ceva cunoscut ,nu ai sanse prea mari sa te arzi k lumea...si in asa fel unde ar mai fi farmecul????:D :D :D
|
so, luati-va dupa ce spune trixi:D k sa te arzi calumea arde-te cu cineva nou de fiecare data :D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
- Copyright 2026 4Tuning