![]() |
Re: Roman
Ba laudarosule!!! Sa'ti fie de bine
|
Ti-am zis,bacu l-ai luat cum l-ai luat,dar permisu nu-l mai iei tu...
|
Quote:
|
ia uite unde statea tocilaru! bvo ma...
valex mai ai putin si iesi la pensie :))))) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Frumos poligonu la Piatra, pacat ca a trebuit sa plec cand a inceput distractia. :cry: .
Poze a facut cineva? io am un filmulet cu sub- urile lui morph, da il pun miercuri cand imi iau cablu de date. |
Maine seara incepand cu ora 20.00 sunteti asteptati in parcare la Kaufland (intalnirea saptamanala)
|
ora 20:00 ?!? sau ora 19:00 ?!? :D
invitati speciali , ceva ?!? :D |
1 Attachment(s)
sub- urile lui Morpheus :D
Filmuletu e facut cu telefonu deci calitatea lasa de dorit |
Am vorbit cu baiatul Dl. Gabi si i-am spus ca vin si cei de la Piatra si sunam daca vin.
|
Quote:
Quote:
Quote:
P.S. Ms H3rodot de filmulet |
|
Eu,daca am cu cine sa merg :))
|
Lasa Suceava ... spune-ti ce facem maine .... vorbim cu baietii de la Piatra sa mergem la Hanu' Ancutei ?!? :D
cine merge : 1.eu 2. ... |
1.tu....
2.tu.... 3. cred ca tot tu... Nu cred ca se poate organiza de asa pe maine + baietii din piatra merg la targ ca au invitatie de acolo. Eu am zis ca maine la 8 suntem la Kockland nu? |
Ok , ora 20:00 la kaufland !
Ceva surprize morf ?!? vii cu motanul incaltat ?!? :lol: |
Da...si pe motan il cheama morf...si in picioare o sa aiba DCurile :)) ca in rezervor la masina daca tipa cineva se aude ecou :))
|
Lasa benzina , ma refeream la cauciucuri, pui jantele maine ?!? :D
|
Da, pe masina, la propriu...daca vreti vreunu...sa vedeti jantele pe masina...vin cu una si o pun, pe masina...
|
Dap , pune macar o janta sa vedem cum arata "bestia" :X
|
https://forum.4tuning.ro/221-colt-leg...ml#post2473246
Cand sau furat ma alea? stie cineva ceva de treaba asta? |
Pai nu stiu , am intrebat si eu pe topicul ala mai devreme ...
eu nu prea stiu firme de rent-a-car in Roman , doar aia a lu Balbaitu' de la abator , dar n-are Kia , are Golf , Audi A6 , Astra si Motoare... |
mieunatul cu ecou duma serii :lol::p
|
Quote:
|
Quote:
|
Ceva actiune aseara? la Roman?
|
Quote:
Am vazut ca la Tg. Nt intalnirea a fost un succes. Bv baieti |
Sper sa urmeze si Roman, dar cel mai probabil peste vreo 2 sapt asa, ca na bugetele....:)
|
Quote:
-Yamaha T-MAX 500 cmc si inca vreo doua care nu le stiu ... oricum .. ca sa poti inchiria motor , trebuie sa ai categoria "A" de cel putin 3 ani... |
Salutare baieti!!! Fiti atenti la combinatzia ASTA. Am apucat sa vb. cu Wrc, merge, eu merg. Posibil sa mearga si Sageata Golf ;) Pucalete Cee'd ;) Gabi Calibra. Eu zic sa mergem sambata si vedem care e treaba...
P.S. Va rog confirmati sau infirmati prezenta sa stiu din timp pe cine ma pot baza sau nu. |
Cine e "Pucalete Cee'd" ? :D
Eu nu sunt sigur daca vin:D P.S: M-am rezolvat cu "treaba" aia de la Bicaz :X |
Tu nu il stii...a fost in seara aia dar dupa ce ai plecat tu iar spre Bicaz...si f bine ca teai rezolvat ;) dar ai grija pe viitor
|
Aaaa , am crezut ca e cineva din Roman , de asta am intrebat :D
Deci, pana la urma care merge, ca si pe cafenea am vazut ca nu prea vrea sa mearga lumea... |
I do...26wrc...sageata...
|
in 10 min(adica8 ) la locul stiut;)
|
Noi plecam din piatra pe la 8 :30 sambata dim ! Unde ne intalnim? inainte de falticeni pe e85?
|
Da, vorbim pe mess acum in detaliu
|
buuunnn... ceva poze, filmulete de la mica voastra excursie la SV .?
|
Quote:
intalnire diseara? |
Nu stiu sigur daca pot sa vin ca plec la mare la ora 12 , dar am sa fac tot posibilul :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning