![]() |
re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
doua lupe sunt de audi,nu stiu ce model,sincer,iar doua sunt de pe passat sau touareg...
nu vreau sa fac reclama mascata dar sunt luate de pe forum de la balaur(vedeti anunturile la faruri) :) |
de fiecare data cand ma uit pe topicul tau raman uimit! esti un geniu inovator:shock:!
Felicitari si succes cu proiectul! PS:de la ce masina ai adaptat reglajul electric al farurilor? Si,daca ai idee,cum se pot adaptat motorasele electrice de cielo pe macaralele de oltcit?(ma refer la geamuri,bine inteles) Ms anticipat |
reglajul electric este si ala mesterit sa se potriveasca,practic merg folosite cam orice motorase de reglaj faruri,si evident buton pentru ele;ale mele cred ca au fost de nissan iar butonul de cielo parca...si merg bine :D
nu stiu cum arata motorasele alea de cielo,dar parca doar trebuie sa dai jos butucul ala in care infigi manerul sa cobori geamul si in locul lui pui motorasul |
ms iulica sa vad ce pot mesteri! noi succese!
|
pune niste poze sa vad cum arata
|
n-ai idee cat imi plac farurile,abia as tept sa vad produsul final
din pacate nu se incadreazã in lista mea de cumparaturi ca iti mai dadeam de lucru :-) bafta |
motorasele de geam electric cielo, merg montate doar cu macaralele de cielo, din cate stiu eu.
|
de asta am cerut poze,nu stiu cum arata nici motorasul,d'apoi macaraua ;)
cert e ca alea de bx merg la marele fix,si nici nu umfla tapiteria usii! ;) robi,mai dureaza pana la produsul final,asta seara am facut legaturile la mecanismele de faza lunga(unul e cu motoras unu cu electromagnet) si incerc sa-mi dau seam cum sa fac un capac sa nu se vada in spatele lupelor :D e bine ca nu ma grabesc,inca |
Quote:
scuze de off topic iulica,da farurile mele in ce stadiu sunt? |
La ce pătrățele te referi?:???:
|
ii apar diacriticele cu patratele :D
|
poze maine cu motorasele de cielo! ca acum e traziu!
|
Quote:
|
foarte interesante farurile.....dar exista lexus ls cu 3 lupe pe far....deci trebuie sa gandim ceva cu 4:)) io am cu una u ai cu 2 ...urmeaza cu 3 da cine o sa aibe 4 o sa fie sefu'
|
momentan ajung doua,in plus am eliminat proiectoarele de pe bara cu ocazia asta,bara ramanand suficient de aerisita pentru eventuale radiatoare acolo :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
uite poze cu motorasele de cielo si macaraua de oltcit! ma tot chinui sa deslusesc cum vin montate,dar pana acum nimic concret@:oops:
|
demontezi motorasul de pe mecanismul ala cu cablu,trebuie aibe o roata dintata care s-ar potrivi pe cremaliera macaralei de oltcit
|
sau cauti 2 macarale de cielo...si e mai simplu:)
|
3 Attachment(s)
Attachment 1298230Attachment 1298231Attachment 1298232
cam asta am reusit sa fac la faruri,plasticele care sa acopere restul farului :D mai am sa fac si capace in spatele farurilor,si apoi le pot vopsi :D inca n-am rezolvat cu becurile de pozitie,am incercat sa luminez lupele dar nu se vede prea frumos...mai am o solutie,dar intai sa fac niste cumparaturi :D inca putin si or sa fie gata astazi sper sa ajung cu cea rosie la itp :D |
Cu semnalizarile ai ceva in plan? Vor ramane stock? :D
|
cred ca vor ramane stock,le-as putea face usor cu leduri dar nu imi place,voiam initial sa fac niste placute cu leduri dar cred ca vor ramane pe bec :D
|
esti un adevarat EZERMESTER !!! :D
|
nu stiu ce inseamna dar te cred pe cuvant :D
|
hahahaha :))
inseamna om bun la toate, repara tot si face tot :D |
ms atunci :D
azi am scos butucii in 4 prezoane de pe cea rosie,si am pus butuci normali de oltcit(pentru itp) doar pe fata;cu ocazia asta am schimbat un burduf de pivot care se rupsese,si am verificat pentru eventuale jocuri,totul este mai mult ca perfect :D sper maine sa pot sa-i schimb si pe cei de pe spate,si apoi sa merg la itp cu dansa :D |
am rezolvat asta seara problema becurilor pentru doua lupe,adica am xenon pentru doua lupe,si becuri d1s,adica nu o sa fie nevoie de nici o modificare,mai trebuie sa gasesc fire izolate bine ca sa leg intre becuri si balasturi,nefiind instalatie cumparata de-a gata,becurile n-au fire,si nici balasturile...dar nu-i bai,4 fire n-or fi asa o tragedie :D
inca doua bece d1s si o sa le am toate 4 pe xenon :D |
Quote:
|
eu ti-am spus sa le dai jos si sa le iei in casa,dar lelnea asta...
inca n-am ajuns la capat cu lucrul la ele,dupa ce o sa am si geamuri o sa vad daca se aburesc sau nu,pana atunci mai e cale lunga... |
Quote:
|
scz de off si ca ma bag,nici nu stiu despre ce masina e vorba,dar daca e "straineza" astea au un "furtunas" undeva in spate care le permite sa "Respire"...vezi sa nu fie ala infundat. Daca e vorba despre un far de oltcit...cred ca le-ai izolat prea bine si nu mai "respira" =)))
|
sunt de oltcit farurile
ideea e ca la inceput respirau prea bine,acum e posibil sa respire mai putin bine,si sa fie aer umed in ele intr'adevar farurile moderne au 1 sau mai multe furtunase cu cot indreptate in jos prin care respira,ideea e ca sunt izolate bine si cand sunt facute sunt etansate in atmosfera uscata,iar apoi aerul umed intra foarte greu,pe cand astea facute de mine,s-au tot plimbat in aer cald rece...poate trebuiau tinute mai mult in casa,dar la temperatura mica |
tot timpul impresionezi cu ideile si rezultatele tale!!! imi place cum lucrezi si iasa bine !!! nota 10 pentru lupele alea !!!
|
Bai, esti dat dra** tu ma :D
Lupe de Bentley, beace de Touareg, palier de ceva Fiat, oglinzi de BMW, ce mai urmeaza? :lol: |
nu stiu,va urma :lol:
momentan carpc-ul e dat jos si i-am umblat putin prin "soft" cu niste update-uri...si urmeaza sa vad ce are cdromul fiindca facea figuri in ultimul timp din cauza lui :D oglinzile de bmw asteapta cuminti in cutie,la fel si niste difuzoare care abia asteapta sa ajunga pe masina... |
si a urmat marele upgrade :shock:
de marti pana azi am dezechipat cgh-ul,si am oprit suspensia fata,puntea spate cu totu,cutia 5fr interiorul si geamurile custode si evacuarea,evident ca nu primesc aia la rabla masina cheala asa ca a trebuit sa pun la loc suspensie directie punte spate,dar evident din piese vechi,proaste... am facut o suspensie pe fata,troncane fiecare piesa :lol: abia azi am reusit sa pun pe cea rosie,scaunele si banchetele,geamurile electrice si fetele la usi,si in viitorul apropiat sper sa ii schimb toba intermediara si cea finala,si sa ajung la un tinichigiu sa-mi astupe gaurica din lonjeron sa pot trece itp-ul :D dupa aia dzeu cu mila :twisted: in paralel am pregatit stopuri spate cu suporti de becuri metalici iluminatoare numar spate cu leduri(le-am refacut pe cele care le aveam,fiindca intrase mizerie in ele) spalat farurile de pe cgh ca sunt frantuzesti si pana imi pun farurile cu lupe vreau sa vad pe strada 8) am modificat putin martorii din bord,i-am "cizelat" putin :twisted: am modificat gurile de climatizare din partile laterale ale bordului,desi cele vechi bagau caldura,astea facute acum ar trebui sa aiba o eficienta mai mare :D am modificat satelitul din stanga sa aibe doua trepte la claxon,prima la apasare normala,si a doua daca se apasa in continuare putin mai tare...numai bun pentru un al doilea claxon,sau de ce nu pentru flashuri :D am modificat de asemeni satelitul de lumini,si acum am a doua clapeta(asa cum e cea de la schimbarea fazei lunga/scurta)care o sa-mi aprinda proiectoarele :twisted: sa mai zic?momentan ma opresc aici,daca am timp zilele astea o sa fac si poze la ce am spus mai sus,tot ce am lucrat am lucrat noaptea si numai de poze nu mi-a stat gandul :rolleyes2 a,era sa uit CUMPAR BUTELIE DE GPL TOROIDALA SAU DE CAPACITATE MICA(20-30litri):!: |
6 Attachment(s)
iaca pun si ceva poze
Attachment 1345208 griul ala de la bord si partea superioara la usi nu e combinatia buna cu visiniul masinii...dar pana mai la vara o sa-mi permit sa fiu putin kitch-os...n-am de ales Attachment 1345203 lampile pentru haion Attachment 1345204Attachment 1345205 gurile laterale de climatizare modificate sa bage aer cald prin ele,am eliminat si partea aia mica care era normal pentru dezaburirea geamurilor,evident am astupat si gaurile din caroserie prin care intra aer direct de sub grilajul ala dintre capota si parbriz Attachment 1345206Attachment 1345207 suportii pentru becurile din triple,se vede ce si unde e lipit+fasungurile metalice de becuri masina are spoilere clasice de trs,toba finala de oltcit,masca intre faruri de pe cgh,farurile de pe cgh...dupa ce o trec pe numele meu o sa urmeze alte si alte modificari,adaugiri,imbunatatiri(sper) si deocamdata cam atat... p.s. stiu ca trebuie facut curat in ea,dar n-am avut timp de asta,iar acum s-a pus iar pe ploaie si o sa mai astepte putin curatenia in masina... |
de azi cazanul are itp lavabil pana in 2012(daca mai apucam anu ala,ca vine apocalipsa :lol: )
de acum,sa o trec pe numele meu si sa ma apuc de treaba :D mai am de achizitionat smacuri,silicoane,masticuri vocsele grund etc,un haion nou si intra la tinichigerie :D |
Unde anume l-ai facut? e iesit pe bune sau...?
|
itp-ul l-am facut pe bune,si desi au facut putin misto de mine ca locul masinii e la remat,n-au fost marlani;a fost cu respingere pentru ca prima oara m-am dus cu toba sport,carburator reglat de fuga de scotea vapori de benzina pe esapament,si o gaura in lonjeron,le-am rezolvat si l-am luat fara probleme
de facut l-am facut la statia din Tancabesti pe DN1 ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning