Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce traznai faceam noi cand eram mici !! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1094-traznai-faceam-eram-mici.html)

DACIA-Wrc 28-04-07 21:57

Re: Ce traznai faceam noi cand eram mici !!

vezi ca ti`ai dat singur raspunsul? :)
mai sunt inca xx milioane, deci nici o paguba
glumeam

asta mi s`a parut mie mijto la varsta respectiva, le`am facut au trecut asta e.
si daca ii sa mai povestesc din copilaria mea as putea sa povestesc...inca 10 pagini si nu cred ca as termina.

sandrin 29-04-07 02:49

dau si io de topicu asta:P
deci ce patea unu din cls de la mn : se punea astia aducea unu din cls 2 role dalea mari cu scotch si il legau frate pe terenu de sport de amandoua bare astfel incat sa fie la mijloc :) si sa vezi buffon acolo ce apara:)) , si intr-o zi asta a facut procente si i-a dat lu profa de ex : X ma supara 50% , Y 90% , Z - 15% :)

DACIA-Wrc 29-04-07 11:37

=)) trebuia sa`i dea in grade nu procente :P

DACIA-Wrc 10-05-07 09:36

mi`am mai adus aminte de cand mergeam cu bicicleta prin scoala :P

Sl1V3R 10-05-07 19:39

Eu m-am dat cu blatul de la banca pe scari :rolleyes2

SHOGUN-A8 10-05-07 20:28

Eu ma dadeam cu toata banca pe scari :)...si le dadeam celorlalti copii sa bea apa amestecata cu pee inainte :D

Slim29 12-05-07 00:43

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 868586)
eo tin minte ca eram mic ..si se insera ..legam de`oparte a blocului o sarma si de cealalta ...si alergam copii mai mici prin zona p`kolo ..se`mpiedicau...cadeau..plangeau..si`l chema pe tasu :)) noi crapam de ras

sau sunam la o firma de taxiuri si`i chemam exact in fata blocului nostru :D si statea fraieru cate 10 -20 min de`am poolea si noi ne bateam poola de el :))

mi-am adus aminte si eu de una cu taxiuri.. sa vezi ce misto sa suni la vreo 10 firme de taxi si sa le cheme pe aceasi strada.. asteptau boii si noi radeam de ei :)))[ vroiam sa vedem care ajunge primu ]

TSC-Us 12-05-07 01:33

la 15 ani furam masina din garaj ma plimbam ca un bezmetic si odata am dat forja pana i-am ars chiuloasa la fosta mea masina, un kadett 1.6 i si hidramat!

acum cand stau si ma gandesc ce tembel eram...

Trickz 12-05-07 18:45

eu iam trimis lui adi de vito o masina de la dacia asistenta acum cativa ani:D:D acum mam linistit, imi cer scuze ca am fost nebun=))

DACIA-Wrc 13-05-07 13:02

aia cu adi de vito ii tare...
eu i`as face la columbeanu asta..si in timp ce el rezolva cu aia i`as da o muitza scurta la monicuta...paote`si revine umpic.
ma rog aia cu blatu de banca ii mijto.
eram o data in clasa a 9-a ...
si jucam fotbal printre banci cu pietre.
si intr`o zi o adus un coleg o minge de tenis.
am fost in rai in ziua aia, mai poutin cand ne`am impins pentru minge si am picat pe soba
sau asa ceva.
cert ii ca am platit soba aia de vreo 10 ori valoarea ai.
inloc de refolosesca caramizile ei le`qau cump[arat noi noute.
ohohoho.
sau cand jucam pinca si am spart un geam :d.
sau cand aruncam
faceam din hartie igienica bulgari, ii inmuiam in apa si apoi ii aruncam pe tavan:D
a cui ramanea castiga, a cui pica paltea.
ideea era sa fie cat mai aproape de bec :D
si o data un coleg o atins neoanele incinse
:P
am inchis usa cu cheia si eram vreo 15-17 in clasa, fete si baieti.
ne-am dezbracat toti pana la chiloti si sa vedeti voi cum scuturam noi hainele de cioburi :D
toti aveam cel putin o zgarietura sau ceva de la sticla aia incalzita.
am scapat, nici unu nu a avut nimic, decat besici de la sticla arsa.
eu am avut-o pe fata la vreo 3 cm de bec.
o colega o avut-o pe nas.
a 2-a zi cand am venit la scoala toti aveam leocoplaste pe fata sau pe maini picioare.
am zis oare sau am uitat sa zic ca era prin mai si eram toti dezbracati :P adica in maneca scurta.
in liceu mi`o placut ca eram foarte uniti.
daca eu faceam o boacana ma scoteau colegii.
daca altu facea ceva il scoteam.
si daca nu aveam dreptate minteam unu pentru altu si ne scoteam.
cand era sa chiulim...chiuleam toata clasa :D
in clasa a 9-a am inceput cu chiulul de 1 ora
apoi 2-3
in clasa a 10-a ne-am propus sa chiulim 1 zi intreaga, toata clasa.
cea mai tare a fost in clasa a 12-a :D cand noi prin martie-aprilie ne-am inteles de-am chiulit toti catre 2 saptamani. :D
am venit luni la scoala si cealalta vineri :P
in rest ne intalneam de la cat aveam ore pana la cat le terminam si mergeam in baruri, localuri, cluburi.
sau ne imparteam in grupuri de cate 4 sau 8 si mergeam la ping-pong.
sau la biliard sau le fotbal pe teren.
jucau si fetele .
e o zi ne-a mers a 2-a zii deja sunau telefoanele acasa :D
cand trebuia mama sa ajunga acasa scoteam telefonu din priza.
cand ma intreba de ce nu este tot ii ziceam ca poate o tras cainele de fir :P

oare v`am zis cand am emrs toata clasa la baute si apoi am tras la unu un chef de n-am stiut de noi?
nu mai retin daca terminam clasa a 11-a sau intr-a 12-a
adica tot asa prin mai era...dadea caldura dracu mai statea la scoala :P
aveam ore de dupamasa(numai de dupamasa)

continui mai incolo ca o venit cineva la mine

Pro-Racer 15-05-07 20:46

Ce spuneti de ascunsa noaptea incepand cu ora 9 in vacantza de vara pana dupa ora 1.Pe la 12 faceam pariuri incepand de la 2 lei care ajunge pana in capatu cimitirului.Mentionez cimitiru era imens 300 metri pana in spate fara lumina fara telefon.Am fost pana in spate ai o senzatie de inghet instant pe sira spinarii.Si mai era si o usa unde se pun lumanarile care cand batea vantu te speriai de te puneai pe burta cu mainile la cap.Si alte pozne,ne ascundeam in ascunzatoarea secreta un mormant gol acolo era baza noastra unde ne puneam de mancare si bautura.Intr-o noapte era sa pice ditamai crucea de beton pe mine nush cum am oprit-o printr-un miracol cu picioru stang.Deci dak nu aveam reflexu ala acum nu mai scriam acest mesaj.Am avut probleme si cu politia comunitara.Nush c fel de probleme k cand i-am vazut am luato la fuga fiecare pe unde am apucat.Mai era din cand in cand si un autobuz acolo in fata cimitirului neam bagat sub el si cand o venit soferu sa plece k avea cursa speciala nush ce am avut norocu sa iesim inainte sa plece k dak nu eram la macelarie acum...In rest multe altele numa stati sa-mi aduc aminte...

Pro-Racer 15-05-07 21:01

Hmmmm.....Sau cand mergeam la un prieten care statea la etajul 3 si avea o gramada de legume pe balcon si jos la parter era o farmacie...Bai si de nu mai dadeam in oameni k intrau si ieseau multi...
Alte amintiri cand se inchidea terenul de paintball mergeam si colectam bilele nepuscate.Apoi mergeam in gasca catre cartiere mai pustii spargeam usor bilele k sa nu iese lichidu din ele si cand treceam p langa vreo masina parcata strangeam de bila si vopseam toata masina...din fata pana-n spate... :D .Mai am multe scz moderatorilor de spam numa nu-mi vin toate odata...

DACIA-Wrc 17-05-07 23:34

aia`i drept, si mie imi vin una dupa alta si sar de la o idee la alta...of of of ca as putea scrie un roman intreg

Alex-Rahova 30-05-07 00:36

mi-am adus aminte ...
acum mai mult de 10 ani, impreuna cu cativa prieteni l-am batut pe unul , l-am legat de maini si de picioare cu un cablu TV lung de cativa metrii, l-am tarat in spatele blocului pana la un copac , l-am legat de copac si ne-am pisat pe el.. omu era mai mare ca varsta si tupeist se luase de fratele unui alt tovaras de al meu..
o baba din bloc care avea o dambla proasta si anume: cand auzea galagie in spatele blocului, punea oala cu apa pe aragaz la fiert, ca stia ca suntem noi si facem ca toti dracii in spatele blocului
l-am lasat pe ala legat acolo, omu tipa striga ne ameninta ca ne rupe ca ne face ca nu stiu ce...baba chioara cum era , n-a vazut ce si cum..si a aruncat apa pe el - marfa senzatie
a 2-a zi omu ne-a cautat sa ne rupa , l-am batut si a 2-a zis pana a vomitat !

alta
eram in scara blocului..tot acum vreo 6-7-8 ani cam asa, jucam carti pe suturi in cur!
un tovaras ..domne Eu nu joc ca n-am chef..ca nu ma simt bine ( omu jucase cu o zi inainte si-si luase vreo 4 suturi in cur ...si nu dorea sa repete experienta )
dar parsiv ce vrea sa-mi faca? cred ca si acum e la fel de obsedat sexual..
se ridica omul pe niste trepte mai sus.. isi da pantalonii jos sa-mi puna curu in cap. noroc ca l-am vazut in geamul de la usa de la scara blocului.. ma trag intr-o parte, omu se dezechilibreaza, si eu si mai al dreacu..il imping..
a cazut cam pe 15 trepte, cu capul in jos, si curu-n sus.. pana la usa de la bloc, tocmai cand intrau unii in bloc..
mare soc ce au avut aia cand l-au vazut in curu gol, plin de sange pe spate si pe cur.. ce or fi zis ca cine stie ce i-am facut
si dupa vreo luna vine omu la mine acasa , tocmai imi instalasem eu nu stiu ce pe calculator... joc eu ce joc, omu in dreapta mea pe scaun langa mine..
se ridica ..se plimba prin casa..eu captivat de joc nu mi-am dat seama
Omu ce o fi zis.. "domne i-o fac lu` asta " ...trage usor scaunul de langa mine, il pune in spatele meu, se urca pe scaun sa-mi puna iar curu in cap..( Nu stiu ce obsesie o fi asta, nici acum nu gaseste omu vreo explicatie )
..eu captivat de joc nu stiam ce are de gand...noroc ca trec la alt nivel sau nu stiu ce s-a intamplat, oricum stiu ca l-am vazut in monitor.. ma intorc la el, il imping de pe scaun, iar omul cade cu curul in coltul de la o masuta pe care aveam televizorul.. si acum are o cicatrice de vreo cativa cm pe o buca !

pHlow 30-05-07 15:46

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 898697)
e o zi ne-a mers a 2-a zii deja sunau telefoanele acasa :D
cand trebuia mama sa ajunga acasa scoteam telefonu din priza.
cand ma intreba de ce nu este tot ii ziceam ca poate o tras cainele de fir :P

Acelasi lucru l-am facut eu.... in a 10-a ...doar ca eu am taiat firul.. si am dat vina pe caine ca l-a ros.. trebuia sa sune diriginta.. am avut 9 la purtare... si trebuiau anuntati parintii..clasa a 10-a la mien a fost dementiala. Marti era zi de baut la scoala( beam si in restul sapt dar martea era lege)- votka cu cola. in una din zile m-a scos la mate... eram cam luat. .si ca sa vezi.. am luat 9 :Ddupa 4 ani de liceu.. tanjesc dupa a 10-a.. :-< mai ales in mai-iunie.. cand beam bere mancam mici si corcoduse si apoi... rupeam wc-ul scolii....eh..ce vremuri..

phaeton 31-05-07 17:27

sa va dau si eu cateva idei.

timp de un an de zile, eu impreuna cu 3 4 baieti. mutam masini.
cautam tot orasu, de preferat trabanturi si dacii 1300 din alea vechi, cu bara de fier sa nu se rupa. apucam toti masina de cur, si ne concentram: doua...trei ..sii ...hhh. si lipeam curu masinii, de masina cealalta parcata langa ea.
si acu regret faptu k nu am avut niciodata placere sa vad reactia proprietarilor cand si`au vazut masinile atinse.

intr o iarna, la liceu, i am intors masina unui profesor, care era cam paliu el asa, la 90 de grade.a fost singuru pe care am stat sa`l urmarim cand pleaca, pt k ii stiam oraru. vorbeam omu la telefon si cand si a vazut masina s`a blocat. a inceput sa se invarta in jurul ei ca prostu

odata, am intors un trabant(perfect functionabil) pe lateral. doar de 4 a fost nevoie. doi sa`l ridice dintr`o parte si doi sa l tina din cealalta parte, sa nu faca zgomot si sa nu se sparga geamurile .

mai stateam pe centura si aruncam cu oo in tiruri. iti dai seama, sa conduci linistit noaptea, calm, si sa te trezesti deodata cu vreo 7 8 oo in parbriz.
odata un sofer ne a fugarit crek vreo 5 minute incontinuu. noroc k nu stia orasu.

eh ..suntem multe de povestit ...
obisnuiam sa merg cu inca 3 prieteni pe strada...linistiti...si deodata sa ne tipam k descreieratii la oameni.
sau ne mai asezam langa oameni pe banca in parc..stateam vreo 3 4 minute langa ei ..si deodata aveam o iesire nervoasa.
nu trebe sa va mai spun cate injuraturi ne am luat. am avut noroc ca suntem sprinteni
cel mai frumos e ca foarte foarte multe dintre nebuniile pe care le faceam si inca le mai fac sunt filmate :D

N3n3a 31-05-07 17:40

hehehe ... pai sari si tu cu vreo doua filmuletze :D

phaeton 31-05-07 17:42

sa vad cum fac sa cenzurez niste numere de inmatriculare si fetzele protagonistilor, mai ales la fazele cu masinile, si le urc aici

N3n3a 31-05-07 18:43

ok ok ... asteptam ... pe mine cel putin m-ai facut tare curios ... :D

DACIA-Wrc 01-06-07 11:23

in paint
si tragi un patrat alb, negru etc peste ce vrei sa ascunzi

keemo 04-06-07 18:23

pai....traznaie...memorabila...ar fi ca am intrat in coma alcoolica la 12 ani ...din alcool dublu rafinat ...alta ar fi ca am intrat cu ARO lu' tata intr'un gard la tara :D...la 12 ani nu puteam sa fac prea multe :D..doar atat :D

ra2 06-06-07 18:08

1 Attachment(s)
nu e chiar de cand eram mic e de acu 2 zile:lol:

DACIA-Wrc 08-06-07 10:29

cred c`am omis sa va povestesc cand am aprins focu`n soba si o luat casa foc :D

andrey2003 08-06-07 12:46

=)) =)) =)) =))

DACIA-Wrc 08-06-07 22:27

eram in clasa a 3-a.
bunamea prin bucatarie, eu ma duc in camera sa aprind focu in soba.
aprind focu si cand sa arunc chibritu sare pe parchet.
nu`l vazusem si ma duceam sa deschid usa la balcon.
ies pe balcon adun hainele de la uscat(era prin februarie pe la sf, era soare afara...da cam rece oricum)
dupa cateva minute aud fassssss fassssssss.
intru in camera si vad ca tv`u ba se aprinde ba se stinge si ca pute a ars.
apoi ma duc la soba si vad cum arde o bluza si parchetul.
focul s`o extins spre priza si s`o topit priza si facea scurt.
am sarit la sigurante si am apasat butonul de avarie.
(locuiam intr`o casa veche nationalizata si tata era inginer electronist si m`a invatat, daca se intampla ceva indiferent ce se intampla apas pe butonul ala. butonul ala taia curentul si gazul din casa, era facut cu o electrovalva cumva...nu stiu)
am apasat ala si am luat o sticla cu ceva lichid(era tuica) si dau acolo si sare focu de mi`o ars par haine tot.
asa am strigat o data ca bunamea deja era langa mine.
nu mai stiu ce s`o intamplat , stiu doar ca eram invelit intr`o patura. o aruncat bunamea vreo 2 galeti de apa si o stans focul.
intre timp vine tata.
dupa ce mi`o dat 2 palme de am uitat de mine m`o luat la intrebari ca ce s`o intamplat.
m`o batut preventiv pentru ca mi`o zis ca nu am ce cauta la aprinsul sobei.
am avut noroc ca nu mi`am ars piele(in primul rand) apoi ca nu o luat foc dracului instalatia din perete si sa se duca in sus spre pod sa se aprinda grinzile.
o chemat ai mei pompierii sa verifice, era totul ok dar 2 zile n`am stat pe cur :D.

oare v`am povestit cand in 94 am furat 180 de marci? :D
eram in clasa a -3a sau a 4-a...nu mai retin.
era dupa treaba cu focu.
si`mi doream o bicicleta...si tata o zis ca`mi cumapra dar nu o zis cand :P
am vazut un pegas(wow) si i l`am cerut la un tip.
apoi dupa 2 zile i`am zis ca am ceva bani straini si daca mi schimba.
i`am dat 20 de marci mi le`o schimbat la un pret de nimic(atuncea nu stiam eu cu ce se manca banii)
apoi in urmatoarea zii iar mi`o schimabat banii.
in a 3-4 zii m`am duc su 50 de marci si ala m`o intrebat daca nu mai am inca una de 50 de marci ca`mi da bicicleta.
m`am dus am mai luat bani si mi`o dat pegasul.
atuncea aparusera mtb`urile prin romania si tata din ala vroia sa`mi cumpere.
ioi ce bataie mi`o tras dupa vreo 3 saptamani cand o adus cinev bicicleta din sua si tata nu o avut s`o plateasca.
atunci o aflat adevarul.
si mi`o arata(uite asta o primeai)
ioi ciuda mi`o fost, apoi am mers la parinti lui ala(ala era cu vreo 7 ani mai mare ca mine, avrea vreo 17-18 ani ala)
pana in clasa a -9-a tata nu mi`o schimbat bicicleta.
tot cu pegasul ala ronghios umblam.
cand ii ziceam daca`mi da bani de bicicleta imi zicea as`i cer la ala ce mi schimabse cu mai multi ani in urma.
in clasa a 9-a stiu ca mi`o luat ceva calumea.
cu discuri de frana, roti groase, era de downhill calumea.
oioioi cae mai am de povestit.
oare v`am zis cand am venit cu dinti in palma la mama? :D

bogdan100 09-06-07 11:48

:)) cand aveam 5-6 ani,eram la un prieten mai prostanac acasa,parintii in sufragerie povesteau,noi in camera lui.l-am convins sa isi adune jucariile si sa le dea foc.au ars jumate de jucarii si covorul la fel,pe jumatate ars.
batai intre "gastile" de cartier,noi luam tot timpul bataie... 8-)
umblam prin poduri si furam oua de porumbei pe care mai apoi,le mancam :| idiots.
aveam un vecin idiot care nu ne lasa sa jucam fotbal,i-am umplut posta cu cacat.
in timp ce eram la cursuri la bazin,am bagat cu un prieten o petarda care pusca de 3 ori in WC,a puscat si toata apa cu "rahatii" care erau acolo au sarit pe noi,fiind baieti destepti am intrat in bazin sa ne spalam :|
nu ne-am mai dus o luna la bazin sa fim siguri ca prindem apa schimbata.

DACIA-Wrc 10-06-07 13:23

:)) asa am distrus si eu o buda la scoala :P am aruncat o petarda in buda si apoi numa apa o fost in wc :P
eu cand meream la bazin ii impingeam pe aia de pe margine in apa... apoi faceam ture de bazin sa nu ma prinda :D
da si o data m`o prins unu si l`o mai chemat pe unu si m`o aruncat pana in mijloc :D si apoi sa vezi tu dat din maini sa ies...ca nu ma omoram eu cu inotul ...nici acuma nu ma omor, dar nu ma inec :D
da`mi placea sa`i disper pe altii :D

bogdan100 11-06-07 15:18

ha ha ha ce tare ii filmuletzul ra2." ce faceti may acolo?" ce profesora idioata :))))

Psycho 06-12-08 01:20

continuati aici ;) ... pe luni / marti o sa unesc thread-urile ;)

xgeox 06-12-08 10:53

pe la 8-9 ani am dat foc la bloc

radu.3 06-12-08 11:30

Heh, ar fi multe de zis...la bunica`mea am cazut in groapa unde se adunau nevoile porcilor :lol: jucam "tupu" cu verisorii si toti au fugit, eu ca desteptu` am zis ca o iau pe scurtatura...si m-am trezit scufundat pana la genunchi in...sa trecem peste asta :lol:

Apropo de scoala...si acum sunt tot pe la scoala dar am cate ceva de povestit:
In fosta scoala dadeam peste cap manerul de la usa de la baie, si asa au devenit baile de la etajul nostru nefolosibile.
In broasca de la cabinetul de istorie bagam hartii sau seminte si nu se putea introduce cheia...si cand schimbau mecanicii broasca ne tavaleam pe jos de ras:rolleyes2
Ne-am batut la banchetul de final cu tort...si sa vedeti stat pana la 10 si curatat parchetul cu lingurite si furculite de plastic...

Cand imi amintesc ceva mai "frumos" mai povestesc :oops:

Psycho 06-12-08 20:07

eu am fost mare nenorocit cand eram mic .... blocam vecinii in lift .. am intrat peste unu amic in casa ... ca a lasat dementu usa deschisa .. si l-am incuiat in baie .. bine .. asta nu e veche asta e de curand ...

hmmm ... am muuulte amintiri din copilarie ca n-am fost usa de biserica :)

NONE 07-12-08 03:09

ce imi mai aduc aminte :D
pai am legat petarde dale cu 40-50 focuri de coada unei pisici :lol:
cand au inceput sa bubuie pisica s-a dus intr-un baru' de peste drum...
au iesit toti aia afara au crezut ca a inceput razboiu' :lol:

la 16-17 ani eram cu inca 3 prieteni , ne plimbam la 2-3 dim. pe strazi de nebuni , era un ger afara de crapau pietrele.unul dintre ei zice sa mergem cu el pana acasa sa isi i-a o caciula...la incalzire [cernavoda] noi asteptam chiar la un platou acolo...vine ala...unu din prieteni statea mai ascuns si fuma ca nu stia nimeni ca fumeaza...dupa aia vine la noi..."ba de unde facem si noi rost de o masina sa ne plimbam?" toti 4 am pus ochii in acelasi moment o Dacie alba...3 tineau se "sase" si unu a desfacut-o [nu eram eu:D] dupa aia am luat-o de acolo am dus-o pe un drum de tara [seimenii mici] acolo un prieten zice ca vrea sa conduca si el,se urca ala la volan , merge vre-o 100-200 de M...2 masini de politie cu girofare aprinse sirena aprinsa cu viteza in spatele nostru , de frica ala a tras de volan si a bagat-o intr-un sant si nu se vedea, am lasat-o si am fugit toti prin rape , ciulini , noroi...eram varza toti...dupa aia sa ne intoarcem la masina sa o ducem la loc...ne intoarcem chiar langa masina statea sprijinit unu mare...
Noi:Buna seara
El:Buna seara
El:Masina este a voastra ?
Noi:da :rolleyes2
El:pai va dau 200 mii daca ma duceti pana la gara..
dupa aia ne stragem gasca sa vorbim intre noi daca il ducem sau nu..aveam si nevoie de bani si hai sa il ducem
L-am dus pana la gara...ne-a dat omul banii cum a spus...cand treceam pe pod garda iar..
unu dintre noi zice "ba ne cauta politia ca am luat masina"
ceilalti trei "sa vezi ce o *** pe sorta daca ne opreste"
am continuat plimbarea si ala tot vroia sa conduca ne-am dus iar tot prin zonele alea...eu cu inca unu ne-am dat jos sa "dam calu' la apa"
aia 2 s-au urcat in masina si au fugit bai nene :(
am fugit dupa ei i-am ajuns in 10 min , nimeni nu era in masina...dupa iese unu din tufis "ba vino repede ca era masina de la garda"
m-am urcat eu cu ala in masina am aprins luminile am pornit-o...i-am luat si pe "panicatii" aia doi...si am vrut sa ducem masina...
cum urci la incalzire ....gheata frate zici ca era sticla...nu puteai nici cu hummerul...am ocolit 20 min. am bagat-o la loc..si nu se mai inchide portbagajul...ca luasem de acolo o sticla de 10/15 L de visinata :lol:
Masina nu avea cine stie ce , rezervoru' full si cate o sperietura groaznica...
mai scriu maine ca acum nu imi mai aduc aminte :D

NONE 07-12-08 03:39

inca una , scuze de mai multe posturi dar dupa aia uit :(
eram mai mic , 5-6 ani .Eu stau la etajul 3 pe fata , si in fata blocului am ca un fel de bordura dar lungaaaa...si acolo se strangea "barfitoarele" eu eram mic ma pi$am pe ele :D
pana m-a prins mama ce bataie mi-a tras :(:(
dupa aia m-a luat si taica-miu' la o repriza cand a venit de la muncä [Dumnezeu sa il ierte]
mai scriu maine , de la scoala , cine juca fotbal in clasa , cine a fost provocat sa sparga tabla cu capu' , de la corcodusi :D...cine a fost alergat de un Ciobanesc de 60 kg...cine a fost impuscat cu sare in C*r :D...cine era sa arunce juma' de Columbie in aer :D....
multe multe...

radu.3 07-12-08 09:46

1 Attachment(s)
Dupa postul lui NONE mi-a mai venit si mie ceva: Eram prin primavara la finala pe tara la volei, olimpiada sportului scolar, care se desfasura in Ploiesti. Si eram noi cazati - poate stie cineva care sta pe acolo - la internat la SPIRU HARET. Acolo ce sa zic, niste ingrijitoare d-alea second-hand, etc.
Na, in prima zi, relaxati dupa un drum de o noapte pe tren, somn la cuseta, etc...ajungem acolo. Ne cazeaza, aranjam bagajele, antrenorul la sedinta tehnica; cum noi din echipa majoritateam am facut fotbal in trecut, am zis ca merge un tenis cu piciorul, in camera. Am luat o creta, am trasat linii, am tras paturile si tot era perfect. Pana am spart un geam. Nimeni n-a vazut nimic, am tras tot la loc, am ascuns mingea si eram in paturi. Apoi vine antrenorul: cine a trasat liniile pe jos si cine a spart geamul? si se uita la mine, stia ca eu nu-l pot minti: eu: nu stiu :rolleyes2 .

Evident ca dupa aceea a trebuit sa caut geam prin ploiesti si sa sterg pe acolo, dar asta nu mai conta.

Va mai povestesc ceva tot din deplasarile mele cu voleiul, de data aceasta la zalau. Aici voi posta si un filmulet facut atunci, pentru ca merita :lol: .

Bun, eram cazati tot la ceva internat, sincer nu mai stiu cum se numea (cert e ca era langa ceva sosea mai principala dupa cum parea si in curte avea terenuri de fotbal, volei, tenis cu piciorul, etc). Era seara, iar a doua zi aveam 3 meciuri consecutive, deci trebuia sa ne odihnim. TREBUIA. eram repartizati in 2 apartamente iar noi eram 5 colegi de clasa intr-un apartament. 2 intr-o camera si 3 in cealalta. Noi, din camera cu 3 paturi, am inceput sa zicem povesti de groaza, fiecare ce stia mai bun, iar unui coleg i se facea frica. Atat de frica incat n-a mai dormit in patul lui, am unit 2 paturi si am dormit 3 pe 2 paturi. Eu, care adorm mai greu, am trimis ceva SMS-uri unui coleg din cealalta camera, sa-l sperie cumva pe colegul meu fricos.
In acea noapte nu pot sa va descriu...a fost o furtuna cu de toate: tunete, fulgere, vant, iar prin "termopanele" din internat auzeai tot. Colegul meu fricos nu stia ca eu sunt treaz dar tot se framanta cand tuna sau fulgera. Numai monstri vedea.

Ok, adorm si eu, iar dimineata vad mesaj pe telefon: Sunt sub patul tau :lol:
Si incepe asta sa-l gadile pe fricos, pana asta se trezeste si toti il speriem. Fratilor nu ca s-a speriat asa, era cel mai bun din echipa si a trebuit sa-l inlocuim, nu mai facea nimic :lol:

Voi pune si filmuletul facut in a 2-a seara, dupa meciuri, in care colegul meu fricos se asigura sa nu mai intre nimeni in camera. Rasetele de pe fundal sunt ale mele si ale celuilalt coleg :lol:

P.S.: la sfarsit nu stia cum sa stinga becul si sa vina in pat fara sa fie speriat :lol:

Evoluzione 07-12-08 18:32

Am visat eu sa fia un topic ca asta!!!
Atatea am de spus :lol:

aveam 12ani... intro panta gen 10% cu curbe si la sfarsit o bariera si dupa bariera drumul national :D Erau niste mobile langa noi...
Cu niste prieteni ne dadeam cu skate-boardul, si apoi cu fotolii cu rulete... si eu am avut o idee super tare, am gasit un dulapior cu vitrine si rulete, mam lansat cu el, dar nu ma puteam invarti ca picioarele nu atingeau solu... am luat cele doua curbe frecand bordura si inainte de a ajunge la bariera si drum (la viteza aia sigur spargeam bariera), am tras dulap cat mai pe stanga posibil, am sarit tinunduma de el... am cazut amandoi... dulapu sa spart bucati, aveam bucatele de sticla pe toata fata si alunecam pe strada... mam radicat instantaneu, prieteni se uitau la mine gen "omg!" leam zambit, seara aia la dus... mam uitat in oglinda si mam speriat pe mine insumi!!! aveam julituri peste tot! spatele imi era fuull de sange, inca am cicatricii la fiecare vertebru!!!

EaGle 07-12-08 18:41

Eram micut, aveam vreo 8 ani si o vecina mai mare (15/16 ani) mi-a dat o bancnota falsa. Eu nu mi-am dat seama si m-am dus sa-mi iau o sticla de suc, nah, eram fericit :lol: ... cand, vanzatoarea ma intreaba "de unde ai ma` copile banii astia?" ... eu prostul "De la mama:|" ...vanzatoarea> "lasa ca acum chem eu politia!" ... am fugit acasa de-am rupt pamantul, am lasat bancnota si suc si am tirat-o :lol:

Nu stiu ce mi-a venit in minte sa dau vina pe mama, oricum am stat ca pe ace acasa, credeam ca vine politia sa ma aresteze :lol:

NONE 07-12-08 21:08

Începem :
1.La corcodusi , eram cu 4-5 prieteni pe la 8-9 ani , in ARGOS cine stie.
Noi fericiti alea alea , pana vine paznicul cu un caine mare ciobänesc , dar el tinea cainele dupa el poate intra cineva acolo sa fure fier sau scule dupa la masini , el avea obiceiul sa strige "Ce cauti ba acolo?" noi cand am auzit am sarit din pomi ne-am julit si ia-o la fuga la sa iesim...cainele ne-a vazut ca fugim si ne-a alergat...cam 30 min. fugeam de nebuni in cerc sa nu ne prinda cainele...
la final eram toti iar in pomi sa vina paznicul sa i-a cainele ca noi numai coboram de acolo!

2
.Jucam ascunsa cu prieteni , multi vre-o 20-30.
dupa ce a pus unu ochii eu cu inca 3 ne-am ascuns dupa un magazin care are numai butelii de vânzare. ne-acoperite nu nimic...doar un schelet de fier si buteliile acolo..
Eu cum sunt mai bagacios am desfacut o butelie ,si ii dadeam drumu' usor ca imi placea cum miroase [nebun]
si unul din ala se juca cu o bricheta...l-am vazut am inchis tot si fugi cu 100 km/h
in 2 min. eram in celalalt capat al Cernavodei...

3.La scoala , prin clasa a 9-a sau a 10-a.
- Noi jucam macaua pe porunci , si jucam pe porunci dalea nebune...
sa dam cu capu' de perete , sa prinzi o foaie/carte de joc cu capu' de perete.
eu mai furam cu inca unu si ii dadeam poruncile lu' unu putin mai fraier :D
pana a castigat ala o data si ne-a pus sa prindem cartea cu capu' de tabla amandoi de o data :(
am spart tabla..lu' celalalt i-a cazut o bucata de tabla pe spate si acum are cicatricea...
- Baietii "cuminti" din clasa ce faceau in majoritatea orelelor de fizica , chimie ?
pai luam cate o minge , dadeam bancile pe laterale jucam fotbal , aveam 2 cosuri de gunoi ...
si in pauza ne duceam si la alte clase sa mai luam inca 2 sa face 2 porti :D
si dadeam de se zguduia scoala...si cine statea in partea cu tabla avea obligatia sa prinda minge nu conteaza cum dar sa nu loveasca tabla , baga capu' , pieptu' ,p**a tot ce se putea sa nu se sparga tabla IAR.
- In ora de geografie , mie nu prea mi se parea interesanta ora de geografie , ma uitam pe tavan si mai ales la CEAS , pana am scos o piulita de la scaun..dupa aia ma jucam cu ea...si pe la 40' se blocase ceasul , eu "Doamna s-a blocat ceasul" , si arunc cu piulita in ceas :(
ceasul era deasupra tablei pe mijloc , si nici acum nu stiu cum poti sa darami un ceas cu o piulita :(
i-a cazut profesoarei in cap si eu exmatriculat 3 zile + nota la purtare 9.

4.La inot la Cheu , eram cu inca 4 prieteni la baie , dupa ce am plecat de acolo zicem noi sa o luam pe cheu dupa aia pe Faleza si sa luam caise , si acolo am luat noi caise ne facusem polile pline si hai sa mergem poate vine paznicul , si c*****l ala a crezut ca furam ceva de acolo ca ne vazuse ca aveam ceva in poala..si a tras cu pusca cu sare DIRECT in c*r la mine :(
2-3 zile am stat cu c**l in apa rece :(

Si sunt multeeeee traznai care le-am facut si sunt sigur daca ar scrie fiecare ar umple 9999999 de pagini cu copilaria sa..

@lexandru 12-12-08 19:17

Sunam la interfoane de craciun le ziceam ca a venit mosu si tot felu de obscenitati
Aveam minute si sunam nr de la anunturi cu masini (de pasti)si le spuneam ca le dam bani in plus daca le vopsesc rosii,oamenii intrebau de ce si le ziceam ca vrem sa le busim de pasti....

EaGle 12-12-08 21:36

Inca o chestie: La 3 noaptea jucam fotbal in mijlocul intersectiei, nici tipenie de om, doar o masina de la comunitara si 2 "garcea" care au coborat si vroiau datele :lol:

Dai si fugi, senzatie :)

All times are GMT +2. The time now is 20:51.

- Copyright 2026 4Tuning