Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum conduc femeile spre deosebire de barbati? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/102608-conduc-femeile-deosebire-barbati.html)

Claudia 25-03-10 23:18

Re: Cum conduc femeile spre deosebire de barbati?

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 3219944)
E greu sa generalizezi din simplul motiv ca orice generalizare este falsa.

Bineinteles, exista uscaciuni in ambele tabere doar ca de obicei femeile ies in evidenta. Daca o femeie gafeaza la volan si face o idiotenie, povestesti 2 saptamani pe tema asta, daca un barbat face acelasi lucru, ii umpli frigiderul de carne pentru cateva ore dar a doua zi ai uitat. Asta poate lasa impresia ca sunt mai multe femei care conduc prost, raportat la numarul lor total.

Una peste alta, exista afoni in ambele tabere dar si soferi foarte buni. De notat si numarul de reprezentanti din fiecare categorie, nu am cautat vreo statistica dar sunt destul de sigur ca sunt mult mai putine femei la volan, in general sunt mai putin pasionate de masini, asta este un factor pentru care nu prea se omoara sa faca scoala desi in ultimul timp din ce in ce mai multe soferite tinere vad la volan.

Deci, cum conduc femeile ? Ca barbatii, +/- anumite diferente nu foarte mari la anumite capitole, sportivitate de exemplu, depinde de la caz la caz. Poate totusi sa fie mai prudente, unii "masculi" fiind teribilisti / kamikaze la volan, nu prea vezi femei in asemenea situatii (depasiri cat se poate de "la limita", slalom riscant printre masini de pe o banda pe alta, fel de fel de cretinisme si abuzuri asupra masinii ca sa arat ce "jm3n sunt 3U" si asa mai departe).

Cred ca ai rezumat cam tot ce se putea spune. :) Bine pus punctul pe I

amg_0001 01-04-10 02:56

Buna fratilor Daca femeia este lasata la volan ,eu va asigur ca se va face soferita de nota 10 . Eu am venit in tara , si am lasat sa conduca nevasta, si ea mergea pe banda in germania ,la fel ca un sofer profesionist, Sa dus moda cind femeile erau considerate ca , sint bune doar la facut copii ,si la cratita.Dar este greu pentru multi barbati sa acepte ca femeia are aceleasi drepturi ca noi barbatii.

taz rider 01-04-10 03:13

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 1949822)
hmmm pai cam asa conduc femeile...unele mai prudent decat barbatii, altele mai putin sportiv, altele sunt mai neindemanatice etc

Eu personal conduc mai elegant si mai putin haotic, dar in acelasi timp destul de sportiv:lol:
acum nu poti generaliza ca toate femeile conduc asa fata de toti barbatii care conduc asa

N-am avut ocazia dar chiar vreau sa vad daca e adevarat ce spui :D

Eu am ¨votat¨ pt. ceva mai neindemanatice.
Aproape toate fetele care au condus o masina in care am fost pasager, au reusit sa ma umple de nervi sau sa ma faca sa imi doresc sa cobor cat mai repede.

Sasha 01-04-10 09:21

Quote:

Originally Posted by taz rider (Post 3238028)
N-am avut ocazia dar chiar vreau sa vad daca e adevarat ce spui :D

Eu am ¨votat¨ pt. ceva mai neindemanatice.
Aproape toate fetele care au condus o masina in care am fost pasager, au reusit sa ma umple de nervi sau sa ma faca sa imi doresc sa cobor cat mai repede.

ai tu probleme cu nervii si te emotionezi prin preajma fetelor...asta nu are nici o legatura cu condusul:lol::lol:

Trixi 01-04-10 17:21

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 3219944)
E greu sa generalizezi din simplul motiv ca orice generalizare este falsa.

Bineinteles, exista uscaciuni in ambele tabere doar ca de obicei femeile ies in evidenta. Daca o femeie gafeaza la volan si face o idiotenie, povestesti 2 saptamani pe tema asta, daca un barbat face acelasi lucru, ii umpli frigiderul de carne pentru cateva ore dar a doua zi ai uitat. Asta poate lasa impresia ca sunt mai multe femei care conduc prost, raportat la numarul lor total.

Una peste alta, exista afoni in ambele tabere dar si soferi foarte buni. De notat si numarul de reprezentanti din fiecare categorie, nu am cautat vreo statistica dar sunt destul de sigur ca sunt mult mai putine femei la volan, in general sunt mai putin pasionate de masini, asta este un factor pentru care nu prea se omoara sa faca scoala desi in ultimul timp din ce in ce mai multe soferite tinere vad la volan.

Deci, cum conduc femeile ? Ca barbatii, +/- anumite diferente nu foarte mari la anumite capitole, sportivitate de exemplu, depinde de la caz la caz. Poate totusi sa fie mai prudente, unii "masculi" fiind teribilisti / kamikaze la volan, nu prea vezi femei in asemenea situatii (depasiri cat se poate de "la limita", slalom riscant printre masini de pe o banda pe alta, fel de fel de cretinisme si abuzuri asupra masinii ca sa arat ce "jm3n sunt 3U" si asa mai departe).

am sa dau quote la postul asta de fiecare data cind mai apare cite o perla pe aici.:-)
Bravo anaconda!

22VIN 01-04-10 22:05

Un lucru as putea spune ca e valabil pentru majoritatea femeilor la volan: franeaza prea puternic si prea din scurt.
In rest, am vrut sa scriu acelasi lucru ca anaconda: sunt femei care conduc incredibil de bine si barbati care conduc incredibil de prost si viceversa. Un singur lucru poate fi considerat o diferenta, si anume faptul ca femeile sunt biologic mai "sperioase" decat barbatii, dar asta-i un lucru pe care il poti stapani prin autocontrol.
Astfel, din partea unei femei care conduce mediocru te poti astepta sa traga brusc de volan, sa franeze foarte brusc, sa se blocheze intr-o intersectie haotica.
Cred ca adevarata problema ar fi fetele de 18 ani ce abia si-au luat permisul, au primit cadou decapotabila alba si efectiv habar n-au sa conduca, sunt un dezastru pentru restul participantilor la trafic. Dar, si din cealalta tabara problematic este reisarul ce abia si-a luat permisul, specimene ce stim cu totii de ce sunt capabili.
Atat timp cat femeia este tot om, la fel ca si barbatul, de ce n-ar fi capabila sa conduca? Daca un barbat este capabil sa conduca o masina asta inseamna ca si o femeie poate face exact acelasi lucru.

22VIN 22-04-10 16:27

Eu am o MARE problema cu toti amaratii lasi care fac pe marii masculi in fata unei femei care greseste in trafic.
Tocmai mi-a povestit mama ce a patit cu un dobitoc ieri: maicamea a franat mai brusc din cauza cuiva care i-a taiat calea, sau ceva de genul asta, n-am retinut exact. O Nova din spate probabil a alunecat, pe jos fiind ud, dar a franat fara a se intampla nimic. A claxonat, a trecut ca imbecilul in fata ei, a oprit masina astfel incat a blocat-o pe maicamea, iar cand maicamea l-a claxonat sa se dea la o parte idiotul s-a dat jos si a inceput sa scuipe pe masina si sa faca ca toate animalele. Am inteles ca a venit si la maicamea la usa, dar l-au fortat cei din spate pe care-i mai blocase sa se urce in masina si sa plece la loc. Apoi, la prima trecere de pietoni unde era si o mica intersectie, a franat si n-a mai vrut sa plece de pe loc. A stat asa o vreme, apoi a plecat usor-usor, probabil sa vada daca maicamea face dreapta, sa se ia dupa ea. A plecat mai tare si maicamea s-a bagat imediat la dreapta si l-a pierdut, el continuandu-si drumul inainte.

Cat de las, de josnic si de imbecil sa fii sa te porti in halul asta cu o femeie? Ma intreb daca ar mai fi avut curajul asta cu cineva care-i era egal. Detest oamenii astia, care se poarta agresiv cu femei, astia sunt cei mai slabi oameni. Imi pare rau ca nu i-a retinut numarul, poate ma intalneam si eu vreodata cu el prin trafic, ca daca eram de fata ieri, lasam tot comportamentul civilizat la o parte si-i rupeam figura cretinului.
Si nu e prima oara cand o pateste, pare-se ca exista prea multe exemplare dinastea.

Voi, soferitele de-aici, aveti parte de imbecili de-astia?

Trixi 22-04-10 21:24

din pacate,daca esti femeie si conduci mult trebuie sa te obisnuiesti cu asa ceva.
stii bine,ca fac drumuri lungi,foarte des.am foarte multi km.desi imi place si acum sa conduc tare mult,deja am ajuns la un punct ,de unde ma uit putin plictisita la cocosii astia.nu am o masina super tare,dar este suficienta pt drumurile noastre si am curajul sa zic,ca am o experienta peste media celor care se afla pe drumuri...so,am ajuns sa fiu tare delasatoare si pacifista.:lol:
cind mergem mai multi pe aceeasi ruta mai multi km,deseori ne adunam 5-6 masini.eu,niciodata nu depasesc in asa fel ca sa ma risc...insa reactionez foarte repede cind se iveste ocazia....ei,vine cocosul si ma depaseste el glorios,ca deh,masina mica si femeie la volan.apoi frane,ca se baga in coloana fortat...ca evident ca nu are loc.apoi..mai vine alalaltul cu cine s-a tot fugarit,dupa el in coloana (aici deja imi pun mainile in cap si sunt pregatita de shou) si ii las si astia se chinuie,depasesc cu greu camionul...si dupa aia iara ramin impotmoliti dupa camionul din fata primului camion si nu mai vad ei nimica.si stiti ce fac eu?stau!astept pana ce se bat cocosii intre ei,se aranjeaza dupa prestigiul masinilor pe care le conduc...si apoi ma uit,vad liber si depasesc toata coloana dintr-una,pt ca daca le-as lua una cite una,nu m-ar lasa sa depasesc!

in oras iara,daca doar comenteaza nici macar nu ii dau atentie...insa,sa ii zici lu' mama,ca doamne fereste daca i se mai intimpla sa dea peste un taranoi din asta ultra agresiv sa nu mai stea,de parca ar fi ea vinovata,pt ca astia isi iau grade prea multe cu o femeie moale si nu cumva sa se aleaga ea cu vre-o vanataie.

22VIN 22-04-10 22:08

Ideea e ca maicamea nu e deloc moale, nici postul pe care-l are nu-i permite sa fie moale si nici caracterul, dar cand risti astfel de lucruri, si ai de-a face cu cretini, cred ca e mai bine sa stai inchis in masina, ca nu poti sa stii, femei batute rau de barbati sunt multe, un caz in plus nu-i bine sa mai fie.
Inainte nu statea nici ea degeaba, pana cand un idiot de-asta s-a simtit ofensat si a scos bata din masina si s-a indreptat spre ea, noroc ca a reusit sa fuga.

Dar oricum, cretinii actioneaza numai cand vad femeia singura, ca daca sunt eu sau taicameo in drepta, nimeni nu mai zice nimic. S-a gasit o data unul, dar cand i-am zis sa taca si sa se miste s-a limitat la a ma injura (lucru care nu pot sa spun cat de "mult" ma afecteaza) si a pleca, ca doar lasii daca stiu ca e posibil sa pateasca si ei ceva isi iau picioarele la spinare si disparuti sunt.

N-o sa inteleg moda asta sa te pui in fata unuia si sa te dai jos la el ca era sa te tamponeze. Nu s-a intamplat, mare spirla, eventual ii faci semn ca e dement si gata. Nu trebuie sa faci show a la usa cortului in mijlocul strazii, ca nu rezolvi nimic.
A, si am mai observat ceva, daca iese un "smecheras" de-asta la mine (fiind singur in masina), in momentul in care deschid si eu usa se retrage la masina lui si pleaca. Pai ba frate, daca vrei sa demonstrezi un lucru, demonstreaza-l, ca de cocosi cu gura mare e plina tara asta.

Mustang 23-04-10 06:51

Indivizii de genul asta trebuiesc calcati (in picioare... cu masina) sa le mai iasa machomenismul din pantaloni.

Trixi 23-04-10 09:33

trebuie sa admit,ca eu nu as fi in stare sa ma acomodez cu stilul din zona voastra.
probabil mama ta stie mai bine cum poa' sa traiasca in jungla sa scape nevatamata :-)

22VIN 23-04-10 09:42

Stilul Pitestean de condus este un stil haotic.
Nu se conduce prost, nu se prea fac accidente, toti tin la masinile lor, dar se conduce haotic.
Mie mi se pare mai obositor sa conduci aici decat in Bucuresti. In Bucuresti, de bine de rau, se circula mai ordonat si mai civilizat ca aici. In Pitesti toata lumea schimba benzi incontinuu, forteaza sa-i lasi sa treaca, dar, dupa cum am spus, toti tin la masini ca la ochii din cap, deci daca le arati ca chiar nu vrei sa-i lasi sa se bage atunci se potolesc, nu risca nimic:)). Singurele dezastre de aici sunt autobuzele, ai caror soferi cum au pus semnalizarea stanga cum au dat acceleratie, nu se uita in oglinda, cel mai des se intampla sa fii pe la jumatatea autobuzului si el sa plece direct din statie, sa te prinda acolo. Plus ca ocolesc gropi sau alte lucruri de pe margine cu tine in stanga lor, nu-i intereseaza, tu trebuie sa treci peste dubla continua sau sa franezi tare ca sa nu te loveasca.
Deci, cine trece prin Pitesti sa se fereasca de autobuzele albe, reprezinta o lupta pierduta, sunt niste dementi. Si daca vreti sa faceti o calatorie in ele, tineti-va bine de tot ce apucati:))

rpopescu 03-12-10 07:52

De cele mai multe ori si in trafic, compenseaza lipsa de putere cu o nervozitate neinteleasa.

DTH 03-12-10 07:55

Quote:

Originally Posted by rpopescu (Post 3865731)
De cele mai multe ori si in trafic, compenseaza lipsa de putere cu o nervozitate neinteleasa.

Te rog să argumentezi postul tău să fie mai pe înţelesul meu , nostru ...:-)

rpopescu 03-12-10 08:43

Femeile sunt organic mai sensibile si foarte des, mai irascibile:D:D

Sasha 03-12-10 18:16

Quote:

Originally Posted by rpopescu (Post 3865810)
Femeile sunt organic mai sensibile si foarte des, mai irascibile:D:D

foarte corect dpdv biologic, dar depinde cum "a crescut" in timp si cat de bine a invatat sa-si stapaneasca emotiile.
De la caz la caz procentuajul difera.

rpopescu 03-12-10 18:25

Foarte corecta etapizarea, femeia poate conduce ca un barbat:lol:

demin2609 03-12-10 19:39

femeile se pricep să conducă bine... bucătăria!

deşi sunt câteva cazuri, RARE, care conduc maşina destul de binişor, îmi aduc aminte de o fază interesantă, mă grăbeam să ajung acasă iar un bmw pe urmele mele, eu făceam jaloane printre maşinile din trafic, mulţi nu depăşeau 40 km/h, eu o călcam niţel, şi NU scăpam de Bmw!!!

La semafor am dat de sofer... o domnişoară drăguţă! Am rămas plăcut surprins!

Iar acum peste tot numai oameni obosiţi, care merg pe strada lor, parcă ar fi curtea proprie.

"jenibil"...

rpopescu 04-12-10 06:39

Re: femeile se pricep să conducă bine... bucătăria!

A fost de multe ori si un zambet in oglinda retrovizoare, zambet asa de frumos acordat incat a sensibilizat partenerul din spate.

Claudia 04-12-10 17:37

Quote:

Originally Posted by demin2609 (Post 3867452)
deşi sunt câteva cazuri, RARE, care conduc maşina destul de binişor, îmi aduc aminte de o fază interesantă, mă grăbeam să ajung acasă iar un bmw pe urmele mele, eu făceam jaloane printre maşinile din trafic, mulţi nu depăşeau 40 km/h, eu o călcam niţel, şi NU scăpam de Bmw!!!

La semafor am dat de sofer... o domnişoară drăguţă! Am rămas plăcut surprins!

Iar acum peste tot numai oameni obosiţi, care merg pe strada lor, parcă ar fi curtea proprie.

"jenibil"...

Daca se intampla in Bucuresti as fi crezut ca e vb de mine :lol:
Ca si eu fac slalom cand melcii dorm pe sosea...

rpopescu 04-12-10 19:05

Femeile conducatoare auto-moto-velo, au din start un fair-play innascut, propriu numai lor.

(Altfel si copilareste spus, sunt ,,mamoase''.)

Sasha 04-12-10 20:54

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 3869784)
Daca se intampla in Bucuresti as fi crezut ca e vb de mine :lol:
Ca si eu fac slalom cand melcii dorm pe sosea...

esti si rea tu asa de fel :lol:

demin2609 05-12-10 00:31

mda... ai vro surioară prin oraş

Câteva lucruri pe care femeile omit să le mai facă în trafic (lucruri întâmplate mie!):

-intră în intersecţie pe roşu;
-intra în intersecţie fără să se asigure;
-intră în intersecţie în timp ce se rujează;
-întră în intersecţie în timp ce pregăteşte copilul de grădiniţă;
-intră în intersecţie, vede că a greşit, dă înapoi, loveşte maşina din spate;
-intră în intersecţie, vede că a greşit, nu dă înapoi, se încăpăţânează să rămână acolo!
-intră în intersecţie, vede că a greşit, nu dă înapoi, se încăpăţânează să rămână acolo! Blochează intersecţia. Nu contează, aşteaptă verde.
-semnalizează şi schimbă direcţia de mers peste alte maşini, din trafic;
-schimbă direcţia de mers fără semnalizare, peste alte maşini din trafic;
-opreşte fără semnalizare;
-opreşte brusc fără semnalizare;
-opreşte brusc apoi semnalizează;
-opreşte din când în când ca să se odihnească, maşina;
-parchează în mijlocul intersecţiei să lase copilul;
-parchează în mijlocul intersecţiei să cumpere covrigei;
-parchează în mijlocul intersecţiei la culoarea roşie a semaforului;
-parchează în altă maşină (probabil nu a văzut-o);
-parchează în altă maşină, trebuia să o vadă, doar era un camion, ce căuta camionul acolo!?!
-parchează în altă maşină (a văzut-o dar a crezut că are loc);
-crede că dacă hainele se mulează pe ea, la fel şi maşina (FALS);
-pune benzină în rezervorul pentru lichidul de parbriz;
-amestecă pompele;
-îşi aduce aminte, după ce a umplut băiatul juma de rezervor, că maşina merge pe alt combustibil;
-întreabă pe tatăl sau prietenul ce îi dă maşinii să mănânce;
-întreabă pe tatăl sau prietenul ce combustibil să bage, după ce a greşit la pompă;
-dacă are asigurare NU CONTEAZĂ;
-dacă are asigurare se repară;
-dacă are un tătic (la propriu şi la figurat), ea nu o să înţeleagă niciodată nevoile trăsurii fără cal!

8-) -Enjoy-

App. Sunt lucruri întâmplate, reale, ideea e că de multe ori se pretează şi la bărbaţi, ideea e că ei o "comit" cu, cap... încă nu s-a dovedit ştiinţific care!

b01uxd 05-12-10 08:11

cum sa puna combustibil in rezervoru de lichid de parbriz? =)), chestiile cu neasiguratu si majoritatea greselilor de mai sus sunt specifice pt soferii din romania, nu neaparat femeile. diferenta dintre barbat si femeie la volan este ca barbatul tinde sa fie si pasionat de autoturisme, dar tinand cont ca sunt mai multi barbati care conduc decat femei , moajoritatea celor care fac greseli in trafic si incurca sunt tot barbatii, daca traversez bucurestiul apar 50 de probleme cu barbati la volan si 2 probleme cu femei, deci problema suntem noi nu ele.

pokemonu` 05-12-10 09:07

cu toate fetele cu care am mers in masina , am observat ca tin piciorul pe ambreaj ? DE CE vor sa plece primele de la semafor ? pe toate pe care le-am intrebat (colege , prietene ...) acelasi raspuns : " aaaaaa e mai simplu , din obijnuinta ..." pai se duce ambreaju !!! la care unele : CE E ALA ? :)

aleks 05-12-10 09:37

Quote:

Originally Posted by pokemonu` (Post 3871378)
cu toate fetele cu care am mers in masina , am observat ca tin piciorul pe ambreaj ? DE CE vor sa plece primele de la semafor ? pe toate pe care le-am intrebat (colege , prietene ...) acelasi raspuns : " aaaaaa e mai simplu , din obijnuinta ..." pai se duce ambreaju !!! la care unele : CE E ALA ? :)

Greşeala asta o fac şi eu, de 10 ani încoace.
N-am uzat ambreiajul mai mult ca alţii, rulmentul e cel care cedează, teoretic.
Practic, nu dau 2 bani pe treaba asta, nu cred că se aplică maşinilor bune, o fi fost o problemă reală la Dacia, nu ştiu...
p.s.: Nici la Dacia nu am avut probleme:lol:
Ele te întrebau pe tine ce e ăla ambreiaj (cu "i", da?), ele sunt ignorante, dar nici tu nu ştiai să le explici cauza şi ce daună reală se produce, pun pariu :)

_anaconda_ 05-12-10 10:46

Nu ti se pare incomod sa stai 60-90 de secunde cu piciorul pe ambreiaj ?

aleks 05-12-10 11:01

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 3871617)
Nu ti se pare incomod sa stai 60-90 de secunde cu piciorul pe ambreiaj ?

Mi-am format deprinderea, aşa cum stau la drum lung pe pedala de odihnă, i ştii tu, obişnuinţa e a doua natură :)
La semafoarele lungi o mai şi ţin din ambreiaj, nu suport să ţin piciorul pe frână şi să-mi orbesc colegii de semafor din spate...

Trixi 05-12-10 11:16

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 3871266)
cum sa puna combustibil in rezervoru de lichid de parbriz? =)), chestiile cu neasiguratu si majoritatea greselilor de mai sus sunt specifice pt soferii din romania, nu neaparat femeile. diferenta dintre barbat si femeie la volan este ca barbatul tinde sa fie si pasionat de autoturisme, dar tinand cont ca sunt mai multi barbati care conduc decat femei , moajoritatea celor care fac greseli in trafic si incurca sunt tot barbatii, daca traversez bucurestiul apar 50 de probleme cu barbati la volan si 2 probleme cu femei, deci problema suntem noi nu ele.

toata stima,si respectul!
urmaresc tot timpul ce se posteaza aici,dar m-i se pare deja inutil sa mai conversez cu userii ,care urmaresc spiritul "de turma" (huooo,femeile sunt naspe la volan!din cauza lor nu avem loc pe asfalt)

eu traiesc in extrema vestica si trebuie sa admit ca procentual vorbind,am ajuns la 50-50% .(ba chiar,pe la ora 5 vezi mai multe femei in trafic).intr-adevar,ne caracterizeaza stilul tipic ardelean :lol: ,dar soferii tineri(fete SI baieti),fara experienta incurca mai tare decit femeile,in mod exclusiv.

_anaconda_ 05-12-10 11:24

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3871666)
Mi-am format deprinderea, aşa cum stau la drum lung pe pedala de odihnă, i ştii tu, obişnuinţa e a doua natură :)
La semafoarele lungi o mai şi ţin din ambreiaj, nu suport să ţin piciorul pe frână şi să-mi orbesc colegii de semafor din spate...

Nici eu nu stau cu piciorul pe frana daca semaforul e lung dar daca este cazul ma folosesc de frana de mana/deget. Intr-adevar e enervant sa te holbezi la stopurile unuia pentru cel putin 1 minut, mai ales ca unii isi fac si "upgrade". Am vazut la unu ca isi modificase al treilea stop pe frana si cand calca frana se aprindea intermitent si palpaia foarte repede, era enervant, sa imi faca asa 90 de secunde cred ca ma dau jos si il sparg cu tot cu luneta :lol:.

rpopescu 05-12-10 11:42

[QUOTE=Trixi;3871697
intr-adevar,ne caracterizeaza stilul tipic ardelean :lol: ,dar soferii tineri(fete SI baieti),fara experienta incurca mai tare decit femeile,in mod exclusiv.[/QUOTE]

Stilul tipic ardelean este spirt - iute - rapid si ambitios, incepatorii nu au nicio sansa sa iasa din imbarligaturi :D am vazut si femei si barbati cu vechime in condus care se uita consternati la ,,incurcaturile pe ambitie".

Grimasa femeii aflate in trafic rutier da de multe ori prilej de cearta pentru ca barbatii de la volan, noi (poate in afara de cei mai in etate), mai toti deci, o luam ca un apropo de gen sexual.

Trixi 05-12-10 12:06

hmm,nu vreau sa fiu rea,dar te asigur,ca daca ai petrece o luna in Bacau,de exemplu,zi de zi in oras,iarna,am putea rediscuta ce anume caracterizeaza stilul tipic ardelenesc,din punctul de vedere al celor care nu stau in Ardeal. :-)

rpopescu 05-12-10 13:47

Sa pun putina gluma...
,,Nu stiu altii cum sunt:D(Creanga)dar eu cand ma gandesc " la cele doua linii drepte care se succed in apropiere - cand vii in Oradea de la Cluj - adevarate poligoane de incercare pe viteza- parca imi salta putin inima numai din amintire:D
Aceasta in afara de ,, mersul treburilor dinauntru " din oras, unde-i care pe care:D
In legatura cu saltatul inimii, as vrea putina confesiune si din partea barbatilor soferi si din partea soferitelor:

Frati - barbati ! Nu-i asa ca daca intalniti o femeie conducand un autoturism, aveti asa , o tresarire anume, cauzata de gandul ca poate are pantofi cu cui in picioare ?

Soferite singure la volan ! Nu-i asa ca analizati mai mult si critic din oficiu :D fiecare barbat conducator auto de langa voi ?

Trixi 05-12-10 14:45

Sincer iti spun ca "saltatul" asta m-i s-a produs doar la stirea ca nu mai tre' sa trec prin Campia Turzii pt ca s-a deschis autostrada si poti ocoli...si ca sa raspund si mai sincer,in calitate de soferita la intrebarea adresata,as putea sa zic asa simplu "NU"...dar ca sa mai detaliez,chiar nu imi pasa cine este la volanul unui autoturism din trafic...mai ales dupa primii 200 de km si primii 499 de "tatal nostru" varianta remixata,pe bune ca nu imi mai pasa de nicio alta caracteristica a soferilor decat sa se care cat se poate de repede din fata mea,ca eu mai am de mers vreo 8 ore,asa...pe un drum care nici pe departe nu e autostrada.

rpopescu 05-12-10 16:18

Un agent care vede multe ar sti sa spuna cateva detalii, despre cum conduc femeile spre deosebire de barbati...
Un intermezzo comico- muzical :D sa surada toti viitorii participanti...
https://www.youtube.com/watch?v=XHSFwJ2kyi0

In realitate, se mai intampla si asa... cand sunt femei la volan ?:D

aleks 05-12-10 16:30

Am o senzaţie, doar vagă, că nu reuşeşti să porţi un dialog cu noi :)
Ştii tu,oamenii spun, alţii combat sau aprobă, analizând ceea ce a spus cel dinainte, din astea...
În postările tale văd o succesiune de fraze rupte de restul "firului epic" al discuţiilor...

rpopescu 05-12-10 18:29

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 3872287)
Sincer iti spun ca "saltatul" asta m-i s-a produs doar la stirea ca nu mai tre' sa trec prin Campia Turzii pt ca s-a deschis autostrada si poti ocoli...si ca sa raspund si mai sincer,in calitate de soferita la intrebarea adresata,as putea sa zic asa simplu "NU"...dar ca sa mai detaliez,chiar nu imi pasa cine este la volanul unui autoturism din trafic...mai ales dupa primii 200 de km si primii 499 de "tatal nostru" varianta remixata,pe bune ca nu imi mai pasa de nicio alta caracteristica a soferilor decat sa se care cat se poate de repede din fata mea,ca eu mai am de mers vreo 8 ore,asa...pe un drum care nici pe departe nu e autostrada.

Am zis ,,saltatul" acesta, pentru ca este un program in noi - ca in filmiul Taxi 1 la Emilien- care incepe sa lucreze cu un zambet de intalnire in trafic, a doua genuri diferite care se respecta si se menajeaza reciproc - la aceasta bateam apropo:rolleyes2 si ce bine ar fi sa fie tot asa:!:pentru toate si pentru toti - oamenii de la volan.

Tzzantaru 05-12-10 19:02

sunt putin off topic dar : sunt curios de cate "fenomene"(atat soferi cat si soferite) , care pur si simplu nu stiu sa conduca pe zapada , o sa avem parte in iarna asta.

hai ca vara cand ai asfaltu curat poti sa-i mai eviti...da iarna nu mai poti sa faci aceeleasi manevre bruste sa poti evita un incident.

si ca sa nu fiu total off topic : sunt femei care conduc bine si femei care conduc prost...si la fel si de partea cealalta , barbati care conduc bine si barbati care conduc la fel de prost ca si femeile de tipul 2.

am avut parte de "de toti" : barbati si femei care conduc total haotic , si nu-s in stare sa gandeasca la mai mult de 2m in fata masinii , fac manevre fara sa se asigure , fara sa semnalizeze , merg intre benzi etc.

dar cel mai mult ma distreaza cand ma mai uit de la balcon prin parcari si vad cate o femeie ca face 5 manevre la o parcare cu spatele.si in final tot stramba lasa masina :))

rpopescu 05-12-10 19:49

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 3873142)

mai uit de la balcon prin parcari si vad cate o femeie ca face 5 manevre la o parcare cu spatele.si in final tot stramba lasa masina :))

Si nu poti sa-i spui nimic ca se poate interpreta ca te iei de ea. (vorbesc la impersonal). La un barbat chiar daca nu-l cunosti, exasperat fiind de ciudatenia parcarilor gresite , in cele din urma , iti mai permiti sa strigi: Mai spui :

,,-Asa se parcheaza, domnule ? Cine te-a invatat sa parchezi asa frumos ? "

Ca intre barbati.

Dar cu o femeie trebuie sa fi delicat si sa o ajuti: Asa , vechiul si noul cavalerism,; dar se interpreteaza...
(Nu ma refer la nimeni- am mai spus- vorbesc la modul comportamental in general).

Trixi 06-12-10 10:01

oameni buni,incercati sa intelegeti o treaba: cum barbatii nu gasesc o surublenita pusa langa ei cu 3 secunde in urma ,tot asa femeile nu gasesc din prima manevrele optime pt a parca bine....cum barbatul tre sa se adune si sa faca prezenta la toti sfintii pana ce isi gaseste surubelnita,tot asa si femeia tre sa se adune psihic si FIZIC sa faca parcarea respectiva.
barbatul ,dupa o sesiune zdravana de injuraturi,se ridica si isi ia o alta surubelnita si pe calea de intoarcere zareste surubelnita buclucasa,care statea ascunsa intr-un mod parsiv sub sezutul lui...iar ea,dupa ce s-a chinuit 5 minute si deja e obosita fizic ,evident isi baga tot ce nu are si lasa masina stramba.

eu ,personal ,chiar stiu sa parchez....insa nici nu ma gandesc sa ma stresez cu asa ceva daca nu sunt chiar nevoita. (adica, daca ma opresc pt 10 minute intr-o parcare de 100 de masini care e goala, sa nu iti dea D-zeu sa te iei de mine ca "iti iau capul"!)

All times are GMT +2. The time now is 22:26.

- Copyright 2026 4Tuning