![]() |
HaZArD tata, nu ai ce face si te iei de oameni ?
dupa parerea ta ar trebui sa merg nu 4000 rpm intr-a 2-a cand ma plimb pe Tomis (ca sa merg cu 50-60 /h ? nu sunt la raliuri , sunt in centrul Constantei :cry: si ies sa ma plimb nu sa impresionez pe nimeni |
pai stiu 2 una in basarabi fiatul 650 tip vechi e de vinzare ala cu jenti de bmw si mai stiu unu superb in brasov galbem super intretinuta inmatriculata la 100 de euroi. am vrut sa o iau dar am ramas fara placute de frina la masina si a trebuit sa mi le iau dar ma duc peste 2 sapt la munte si cred ca o iau . am mai avut una in buc era super haioasa ii pusesem folie cas de 6 mil etc si pe masina dadusem 50 de para(1,5 mil)
|
x ray da aia n`au camere in peco .. adik dupa aia sa ai vre`o belea .. in seara asta mergea ... facut super show .. io m`am dat in parcare la rex de m`am saturat .. m`am invartit in cele mai mari baltoci :p sau baltoace :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
pffffffff x ray stii unde m`am dat aseara si a fost super piesa .. in fatza la acvariu pe ... marmura aia sau ce pisda masii e .. vai de capu meu cum ... e ... si m`am mai dat apoi in nishte baltoci in parcare la rex :D
|
hazard frate .. ai grija cum vb .. k nu se stie ... cand treci pe trecere .. s`ar putea sa te calce o mashina neagra cu geamuri fumurii :D .... n`ai tu treaba cu ceres .. frate .. sa stii k mashina aia face multe .. dar de ce sa o strice .. si cand spun k face multe mashina .. nu mint .. si shoferu `face mai multe k mashina :D ... si spun k am vazut si am simtzit pe cocoasha mea ..a sa k .. respekt !! ..
ps. ceres .. frige`o`n cerculetze in fatza la cazino` in port acolo la acvariu .. inebuneshti :) |
Quote:
P.S. asta era pastila nr.2... |
stai calm frate k aia care au o harca de dacie si aia sunt oameni .. asa k nu ma atak .. deja m`am saturat de oameni d`astia care ei stiu una si alta cat in luma si stele si k fac .. si impresarii ( nu zic de tine ) asa .. am o groaza de exemple stai calm .. si plimbare cu subaru a fost deja facuta asa k stai calm ... daca la asta crezi k visam ... si iti spun eu k mashina poate multe ..
\" Asa e cu majoritatea romanilor de fapt, se ierarhizeaza singuri in functie de posibilitati si asteapta sa le pice si lor ceva din cer, ca singuri nu prea is in stare de nimic. \" mai sus te caracterizai sau ce ?? |
Da' mai HO bre oameni buni!!! V-a luat dragul de scandal? V-a dat asta mic foc? Mai bine va asezati la linie si va varsatzi acolo naduful :D :D
|
cu cine sa ma cert frate .. nu imi pun capu` ... stii ce se zice nuh .. nu te pune cu prostu k are mintea odihnita .. dar .. deja ma deranjeaza afirmatii de genu .. frate daca aveam eu mashian aia ce faceam cu ea ..
dar : 1 nu ai carnet 2 . ai mashina da nu faci nimik cu ea ce vrei sa fac ... nu`mi bat capu` .... toti sunt indieni .. toti sunt mari si tari .. toti fac si dreg .. toti rup mashian in port .. vorba vine .. k toti vin si se uita cu semintze si suc .. asa k .. n`am cu cine sa ma cer t.. dar afirmatii de genu asta .. ma deranjeaza .. la fel si cu cei care afirmau despre noi ( X - T eam ) k facem curse pe mii de dolari ... k avem cele mai performante mashini din constanzta .. asa k ... No Comment !!! |
Psycho tata mai usor ca o sa explodezi:)E doar internet, ce nu intelegi???E ffff multa katerinka, si nu mai lua totul asa in serios, fii si tu mai relaxat:)(ca noi astia prostii).N-am zis ca dc as avea eu masina aia ce asa face, si nici roman nu sunt.
P.S. dc tot ai adus vorba de port...mergeam si eu des pe acolo si imi rupeam masina, inainte sa se umple cu carute cu prosti, (un VW Transporter alb 1.9 diesel care rupea o gramada de dacii iti zice ceva?:), dar vremurile se schimba, taranii vin la oras etc.. |
Am si eu o rugaminte ...
Opritzi scandalul si divergentele aici ? Mersi. Va urez de acum in colo o \" conversatie \" cat mai calma si placutaa ca doar aveti aceleashi pasiuni nu ? 8) |
hmzzzzzz 1.9 zici ... o dibitza ... s`ar putea sa te stiu ...
X-ray pasiunea mea e fetele frumoase :p |
aaaa.....si am uitat ce era mai important apropos de port:nush dc ati aflat dar ati fost \"filati\" (si voi si restul de pe acolo) de baieti care erau aparent normali.am aflat asta dupa ce i-am cunoscut intr-o seara si s-au imbatat crita si au inceput sa dea din casa.de atunci nu prea am mai dat pe acolo, decat ocazional cu fomeia la \"ascultat\" valuri:)))))
|
Re:
Quote:
Asta daca vrei bineinteles ... Cam ce *** se vb despre unii , despre altzii ... ca se mananca cu ceaunele ... Iti zic eu ca daca gheza nu te-a ginit la momentul respectiv , dupa aceea poate sa te Sugus ... Nu exicta dovezi ... iar ca sa existe dovezi trebuie sa fie un procuror de fata cand se filmeaza ... so Chill ... Aaaaaaaaight ??? :peace: |
X-ray ... sa vada si oq meu .. :D
X-ray .. cand ne intalnim si noi in prt ca sa iti vad si eu supermasina cu 2 motoare si sa fac si eu o poza (cre` ca nu te superi) .. ca sa am amintire ... da si tu un reply !
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning