![]() |
Re: Live for Speed Championship Edition 1
da, tot ce aveam rau de zis e acolo :))
acuma sa nu fiu inteles gresit, resetul lui ovidiu este acceptabil, deoarece nu din cauza lui a ajuns cu susul in jos si dupa cum il stim e clar ca, cu forte proprii nu ar fi ajuns sa se rastoarne, dar tot nu era voie sa existe reset on. cam asta e tot rau bune: mi-a placut cum a inceput cursa(primul inceput), pacaat ca a cazut serverul mi-a placut cum a decurs cursa dupa restabilirea serverului (chiar daca nu a fost foarte stransa a fost ok) rau: restart la cursa (mi s-a parut cel mai neserios) faptul ca pentru restart, desi nu ar fi trebuit sa se supuna la vot au votat si cei implicati (daca tot era vot trebuia sa voteze numai cei care au fost neimplicati) accidentul - exista si din astea... dar mi s-a parut aiurea si ala sa speram ca alta data v-a fi mai bine :-) |
revansa in cursa urmatoare:)
|
ok, sunt de acord cu ce ai zis world_eye007, nu trebuia reset in nici un caz.
Vrea cineva sa facem inca odata cursa? Eu doar intreb, si da stiu ca ar fi in favoarea mea pt ca n-am scos nici un punct. Vot repetare cursa pentru:3 impotriva:1 |
Nu am nimic impotriva, oricand la orice ora. Sa fie toti de acord, poate apar si cei absenti.
|
facem..daca e
|
ma bag si eu, azi am lucrat pana la 10 , mane lucru pna la 8 , apropo am auzit ca serverul a cedat initial, pot sa pun mane la dispozitie un server fizic special pentru asa ceva , pentium 4 doua harduri scasi de 32 gb 1 gb ram si teva de net fff buna, il are un coleg de al meu de serviciu, mane ajungem amandoi pe la 8,10 acasa daca ne grabim, deci teoretic pe la 8,30 ar trebu sa fie UP, ce ziceti incercam , daca mere putem sa il folosim si restul curselor , deci cine e pentru sa posteze aici pe forum ca sa stiu ce am de facut mane cand ajung acasa , de fapt o sa verific forumul pe la ora 16, si daca sunteti cu totii de acord sa reluam cursa ,ma ocum de chestia asta daca nu ma duc la o bere , pa
|
impotriva :-)
|
Vreau sa imi cer mii de scuze, pentru neparticiparea la acest eveniment. Desi am anuntat mai multi membri participanti, eu am fost plecat din tara ultima saptamana... nu v-am putut raspunde la PM-uri.
Ca atare, pentru urmatoarele curse o sa fac tot posibilul sa fiu de fata... ND4SPD ai pm de la mine, in legatura cu ce m-ai intrebat. |
Cursa A fost , s-a dus , ce liga mai este asta ? NU SUNT DE ACORD SA SE RESTARTEZE IAR !!!! diseara nu pot sa ajung la cursa daca este , iar saptamana ce vine sunt schimbul 2 , nu asa se face , stiu ca poate as iesi mai bine , dar nu vreau , cursa a fost , sa dus , urmeaza alta, si vreau sa se respecte un singur lucru REGURILE
|
Nu esti deloc diseara? O sa avem un server bazat si race marshal pe Razvan care are multa experienta in chestiile astea, incearca poate faci un sacrificiu mic si ajungi astazi. asa e prima data in orice liga, prima cursa e dezastru...
|
In seara asta se va tine o cursa, de familiarizare, a tuturor pilotilor, cu regulamentul si cu procedurile ligii. Cursa de ieri probabil ca a fost un dezastru,propun sa se stearga... si sa se reia campionatul, fara a se lua in considerare prima cursa(cea de ieri)... Ganditiva ca ieri a fost un practice, azi este un fel de familiarizare, iar urmatoarea etapa, sa fie prima etapa, a campionatului.
|
ma... vad ca regulile sunt facute ca se fie incalcate, deci eu zic sa incepem peste 2 saptamani campionatul, ca sa pot ajunge si eu (saptamana viitoare nu o sa fiu)
[haha:lol:] |
ok, mut startul pentru saptamana viitoare, vineri calificari/sambata cursa. Astazi la ora noua va fi sesiunea de practice. (cursa propriu-zisa dar care nu conteaza in clasament)
De acum incolo fiecare cursa va avea ca Race Marshal pe Razvan, el va supraveghea cursa si va aplica penalizari pentru cei in cauza. El va decide tot ce tine de reguli in timpul cursei, are puterea suprema si niciunul dintre noi nu avem dreptul sa votam impotriva deciziilor lui. Daca credeti ca s-a facut o nedreptate in timpul cursei postati pe forum dupa. Probabil ca de acum o sa avem si server dedicat, adica cel postat mai sus de zoinxtorque. In lipsa acestuia va face Razvan serverul pentru ca are internet bun iar in trecut tot el facea serverul pentru diferite eventuri si mergea foarte bine. |
ok, daca voi garantati ca o sa fie profesionist sunt de acord si eu, desi o sa lipsesc saptamana viitoare de la cursa (cred)
|
Nu cristi n-o sa fie profesionist, o sa penalizez pe toti, inafara de cei prodrive, pentru ca prodrive tre sa castige indiferent.....
Nici n-ar trebui sa participi, din start e blat.... daca s-a auzit numele p-aici. Acum lasand gluma deoparte.... O sa fac tot posibilul sa fie cat mai profesionist. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning