Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Nissan Skyline GT-R vs. Porsche GT2 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/92684-nissan-skyline-gt-vs-porsche-gt2.html)

aleks 19-12-08 13:34

Re: NISSAN SKYLINE GT-R sau PORSCHE GT2 ?!?

dacă nu vrei să începi măcar discuţia, nu posta, e simplu, nu fugim după posturi.

georgerg 19-12-08 18:22

eu zic ca gt2 e foarte tare- si gtr e foarte tare - dar sunt masini total diferite - si mai este o treaba - la gtr lucreaza mult mai multa lume la modificari decat la gt2 care este o masina mai rara, mai exclusivista din cauza pretului - in general poti avea ceva foarte tare daca platesti de 2 sau chiar de 3 ori pretul - gtr-ul are avantajul ca la bani rezonabili se pot atinge perfomantele unor masini exorbitant de scumpe. in plus e mai fun sa lucreze atat de multi la aceasta masina - sigur mai multe creiere incinse vor aduce solutii mai tari decat mai putine parerea mea - poate gresesc.

KAY_ 19-12-08 21:36

Neavand niciodata o masina supersport, m as duce catre GT-R daca ar fii sa aleg.Vine dupa Skyline ,mai abordabila pt tunat/modificat. In schimb GT2 nu ai cum sa ti l iei asa din prima, fara sa fi avut habar de porsche, o masina cu traditie, o forma care si o pastreaza din anii '70,trebuie sa fii cu adevarat pasionat sa ti iei o asemenea masina.

Per total votez Porsche!

A'Lexani 05-01-09 10:21

Skyline ca dai mai putini bani si ai performante destul de asemanatoare. Si faptul ca GT2 este mai mult pt pista conteaza, caci conteaza putin si confortul la o masina de genul asta.

UNLORD 09-01-09 14:37

Ce ne facem cu GT2-ul ca a aparut Spec V-ul acuma si cred ca o sa ii bage in sedintza pe astia de la Porsche.

alexbadea12 21-01-09 19:54

imi plce la nebunie skyline dar r34 ,orcum intre porsche si r35 as alege r35 imi place mai mult si are un raport performata/pret mai bun

Alex_55 22-01-09 00:38

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 1931346)
eu zic ca gt2 e foarte tare- si gtr e foarte tare - dar sunt masini total diferite - si mai este o treaba - la gtr lucreaza mult mai multa lume la modificari decat la gt2 care este o masina mai rara, mai exclusivista din cauza pretului - in general poti avea ceva foarte tare daca platesti de 2 sau chiar de 3 ori pretul - gtr-ul are avantajul ca la bani rezonabili se pot atinge perfomantele unor masini exorbitant de scumpe. in plus e mai fun sa lucreze atat de multi la aceasta masina - sigur mai multe creiere incinse vor aduce solutii mai tari decat mai putine parerea mea - poate gresesc.

pai asa poti cumpara un bmw e30 ( ursulet ) bagi in el 10-15k euro si bate tot !

gen dgh !

la gt2 se lucreaza foarte usor in privinda modificarilor de putere ! :D

georgerg 24-01-09 19:31

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2000190)
pai asa poti cumpara un bmw e30 ( ursulet ) bagi in el 10-15k euro si bate tot !

gen dgh !

la gt2 se lucreaza foarte usor in privinda modificarilor de putere ! :D

corect dar ce te faci ca daca bagi in gtr 10 -15 k euro bate tot!?!:D

oricum si daca il bate pe dgh o sa fie mai tare ca un gt2?!?

si daca dupa primii 10-15 mai pui inca 10-15 si treci de 800 cp sa vezi atunci caterinca - ca nu te mai bate cam nimeni!!

dar evident un porsche este intodeauna mai tare pt ca este un porsche - chiar daca un gtr in care bagi cu tot cu masina jumatate din bani ii rupe capul:shock::D

b_gt 25-01-09 13:27

nissanul trebuia comparat cu 911 turbo..nu cu gt2 ca l mananca pe paine....porschele

300zxtt 25-01-09 13:55

Quote:

Originally Posted by b_gt (Post 2008783)
nissanul trebuia comparat cu 911 turbo..nu cu gt2 ca l mananca pe paine....porschele

asa zic si eu.....maine cine stie, vom vedea alt poll de genul GTR versus bmw sauber f1.

Alex_55 25-01-09 16:09

2 Attachment(s)
mai acum pe bune nu poate gtr-ul sa se ridice la nivelul gt2-ului sa fim seriosi ! :)

este adevarat ca gtr-ul este o masina exceptionala dar are si niste bube destul de mari gen :

vacaroz 25-01-09 16:21

exact. predecesorul ei era recunscut ca fiind o masina fiabila lafel de mult ca performantele ei.si avand in vedere ca are ceva bube importante care te face sa`ti faci prieteni printre mecainci (sau reprezentanta) cred ca e o buba mare pt chinezi :D

KAY_ 25-01-09 16:36

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2009244)
mai acum pe bune nu poate gtr-ul sa se ridice la nivelul gt2-ului sa fim seriosi ! :)

:

Nu se ridica la acelasi nivel,dar se apropie,plus ca diferenta de pret este mare,Gt2 fiind mult mai scump.Si eu am votat porsche , dar nu ma apuc sa spun de GT-R ca este chinezarie sau sa fac cine stie ce afirmatii ironice la adresa masinii.

georgerg 26-01-09 02:31

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2009244)

este adevarat ca gtr-ul este o masina exceptionala dar are si niste bube destul de mari gen :

cand ai dreptate ai dreptate - gt2 nu are cusur - la cat costa era si greu.

oricum oficial singura buba - transmisia - este rezolvata de piata aftermarket asa ca porsche o poate lua linistit

oricum eu nu compar gtr cu gt2 - mai degraba cu turbo - si parerile pers raman neschimbate - eu fan gtr - tu fan porsche

Alex_55 26-01-09 12:23

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2010733)
cand ai dreptate ai dreptate - gt2 nu are cusur - la cat costa era si greu.

oricum oficial singura buba - transmisia - este rezolvata de piata aftermarket asa ca porsche o poate lua linistit

oricum eu nu compar gtr cu gt2 - mai degraba cu turbo - si parerile pers raman neschimbate - eu fan gtr - tu fan porsche

eu stiu ca tu stii CA :D porschele este peste gtr dar nu vrei tu sa recunosti ! :P

All times are GMT +2. The time now is 07:44.

- Copyright 2026 4Tuning