![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Quote:
Merci mult !!! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
S`a revenit la folia cea neagra k nu se mai putea........era prea deskisa si se vedea tot in masina cu cea albastra......acum cu asta.......:shock: SUPER DARK :lol:
|
ti-a facut condens faru din dreapta ?:(
|
Da coaie......nu stiu dc......dar iau masuri azi ;)
|
tinere vezi ca iei infraction ca vb urat:P inseamna ca nu ai lipit plasticu bine daca l`ai desfacut cumva sau e gaurit pe undeva...
|
Sorry sorry.......Nu nu k e far nou, dar sa`l ia dreaq...nu stiu ce`o avea
|
6 Attachment(s)
Revin prin a posta pisica unui vecin caruia i`am pus un set de folie, doar pe spate pt a i se vedea........frumosul interior.....parerea mea si a multora ;)
|
din pacate doar interioru ca la ext nu a indraznit nik...da ai dreptate e fain int...ce nu-ti faci si tu unu asa
|
Urmatoarea investitie la mine e sa`mi pun xenon si pe lunga, deci 8) bixenon
Dupaia ori o sami fac fetele de usi ori tot interiorul. |
Si referitor la pisica cea cu int.......deabia a adus`o....a adus`o si imediat a dus`o la facut de int, i`am pus eu folie doar pe spate......urmeaza angel-eyes....posibil jenti.....
|
zi`mi si mie...gaboreala nu se ia de tine cu foliile alea fatza/spate? sunt omologate? am vrut sa imi pun dar mi`a pierit pofta cand am vazut ca doar pe geamurile spate&luneta se pun omologate si pe fatza "pe raspunderea dvs"...
|
Pai tati, folia care o am eu pe masina are 20% transparenta (fata/spate), e omologata doar cea dupa spate (laterale spate/luneta).
E si omologata pentru fata dar are 80% transparenta, adica e ca si cum n`ar fi, inchide geamul putin de tot. Cei care vin la mine sa le pun folie, le explic cum ti`am explicat tie, le arat cat de transparenta poate fi cea dupa fata si......se hotarasc. Dar crede`ma ca n`am pus pe nici o masina pe geamurile dupa fata daia omologata cu 80% transparenta, ori mi`au zis "lasa ca ma descurc eu cu fata", ori "pune`mi decat spatele". Daca vrei ne putem intalni si`ti arat folia omologata fata si`ai sa te convingi si te poti hotari. Referitor la gabori......de 3ani am folie pe masini, si nu m`a oprit niciunu pana acum........dar........i`am pus unui baiat pe un Golf 4 acum vreo 2luni, si a doua zi l`au oprit si`a scapat cu 100euro........depinde de noroc. Bafta !!! |
mane...un kit ///M, nimik nimik? :D:D:D
iti vad masina aproape zilnic:)) sau te vad pe tine cu ea :D hai bafta.. |
bjp, ne vedem tati si noi sapt viitoare la un cico ? sa iti mai vad si eu bestia:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning