![]() |
Re: Adio motociclete noaptea, in Bucuresti!
Sa ne pupe pe toti! Si trotinisti si conservari!
|
DA CE P&%A MEA, ASTA E LEGE COMUNISTA! Hai mai bine sa interzicem complet circulatia ca sa poata sa doarma babele care ziua stau la barfe in fata blocului...Auzi mah frate...daca stai sa te gandesti orice masina, motocicleta si camion face zgomot daca le forjezi...Si inca odata politia romana da dovada de multa inteligenta...motocicletele ca orice vehicol au evacuari care respecta reglementarile internationale de poluare fonica (in afara de alea care sunt schimbate cu unele pe care scrie "OFFROAD USE ONLY") C@!#T DE LEGE! e normal...ar putea si motociclistii sa conduca la o turatie mai mica...da sa interzici o categorie de vehicole doar pentru ca fac mai mult zgomot mi se pare o aberatie...da autobuzele si camioanele alea care lasa 40 de metri de fum in spate, alea nu trebuie interzise... Politia ar trebui sa se calmeze...si sa mai asculte si ei Parazitii - De ziua ta...ca e o melodie frumoasa
|
Quote:
|
pai e tare idioata ideea ... in primul rand eu am un astra nou-nout care emite ~80 db in stationare ...:lol: :rolleyes2
care e ideea, daca si o masina noua e mai poluanta decat limita fonica, motocicletele nu mai au voie, unde se ajunge ? In primul rand la noi trebuiau eliminate taxele ilegale , trebuia improspatat parcul auto, si odata cu aceasta miscare eu sunt de parere ca ar fi scazut si limita decibelilor destul de mult. Noi suntem in urma cu 30 de ani la normele de poluare si infrastructura, nu avem o autostrada cum se cuvine dar suntem mai catolici decat papa, cum spunea o vorba. ;) Dar cand vine vorba de taxe si impozite le convine la cioloveci cand scot bani de pe noi cu galeata . Incet, incet revenim la comunism fratilor :x |
sa scoata si motoarele si scuterele ca deja mam saturat de ele toata noapte zgomot nici nu mai poate dormi omu,sper sa se introduca legea asta
|
deja apar legi comuniste....
|
cam aiurea cu legea asta . . . sper sa nu se apleci si daca e sa se aplice sa nu se aplice si cazul masinilor
|
Quote:
|
Sunt de accord cu interzicerea ATV-urilor in oras chiar nu au ce cauta pe starzile din orase....dar cu motoarele nu....
|
Quote:
|
Quote:
|
mi se pare o tampenie, trebuie sa interzica scuterele si ATVurile dar nu motocicletele
|
eu am una bucata intrebare...dar domnii politisti pe motocilcete cand le tureaza de le sar pistoanele in aer seara am si dovada cu ei...aia ce fac..nu patesc nimik..??? pe zi ce trece se face scarba mai mare de tara asta...legi comuniste date de niste comunisti...
|
incet,incet ne intoarcem la comunism,prin toate "taxele" si "interzicerile" sunt atatea probleme de o mie de ori mai grave,iar pe ei ii dor de cativa pensionari care nu mai pot dormi noaptea ca vezi doamne trec motoarele astea "de zici ca decoleaza un avion"......mai urmeaza sa treaca la infractiuni tuningul si gata totul este bene....prin astfel de legi nu fac decat sa ne revoltam noi muritori de rand....parlamentari sau alti gusteri de genu cand trec cu viteza foarte mare cu "girofarurile" printre noi de ei de ce nu mai zice nimeni nimic,si aicea nu ma refer la coloanele oficiale ci la tot felul de "smecherasi" din guvern.....INCEP SA IUBESC PE ZI CE TRECE TOT MAI MULT ROMANIA
P.S nu sunt motociclist si nici nu imi voi cumpara vre-odata vre-un motor |
alo sunteti pe 4tuning nu pe alte forumuri,cum sa ziceti ca vezi domne s ainterzica masinile cu evacuare modificata si motoarele,v-ati inregistrat pe acest forum ca s ava laudati in fata blocului ca sunteti pe forum la 4tuning....
Legat de leaga asta,ei fac legea noi o incalcam... e romania wtf |
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning