Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   Adio motociclete noaptea, in Bucuresti! (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/86436-adio-motociclete-noaptea-bucuresti.html)

TazzY 05-08-08 04:23

Re: Adio motociclete noaptea, in Bucuresti!

Sa ne pupe pe toti! Si trotinisti si conservari!

darkeddy 05-08-08 08:31

DA CE P&%A MEA, ASTA E LEGE COMUNISTA! Hai mai bine sa interzicem complet circulatia ca sa poata sa doarma babele care ziua stau la barfe in fata blocului...Auzi mah frate...daca stai sa te gandesti orice masina, motocicleta si camion face zgomot daca le forjezi...Si inca odata politia romana da dovada de multa inteligenta...motocicletele ca orice vehicol au evacuari care respecta reglementarile internationale de poluare fonica (in afara de alea care sunt schimbate cu unele pe care scrie "OFFROAD USE ONLY") C@!#T DE LEGE! e normal...ar putea si motociclistii sa conduca la o turatie mai mica...da sa interzici o categorie de vehicole doar pentru ca fac mai mult zgomot mi se pare o aberatie...da autobuzele si camioanele alea care lasa 40 de metri de fum in spate, alea nu trebuie interzise... Politia ar trebui sa se calmeze...si sa mai asculte si ei Parazitii - De ziua ta...ca e o melodie frumoasa

darkeddy 05-08-08 08:40

Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 1679507)
Sunt multi vehementi insa omit un lucru foarte important - DE CE ESTE NEVOIE SA II DAI COX UNUI MOTOR LA 3 NOAPTEA, esti in oras, nu pe camp ... atat timp cat participantii la trafic pe 2 sau 4 roti ar respecta o lege nescrisa insa de bun simt nu s-ar ajunge la amenzi si taloane ridicate, insa mereu vor exista exhibitionisti si persoane ce vor sa iasa in evidenta ce vor baga in belele pe unii nevinovati :(.

PS: ATVul este un vehicul folosit de obicei pe un teren mai greu accesibil, de ce este nevoie sa mergi cu el pe Calea Victoriei? ATVul a devenit un moft sau o fita, in Bucuresti sa fim seriosi, este inutil, insa e un trend care prinde amploare ....

Ai dreptate...este o chestie de bun simt

RedBeast 05-08-08 09:12

pai e tare idioata ideea ... in primul rand eu am un astra nou-nout care emite ~80 db in stationare ...:lol: :rolleyes2
care e ideea, daca si o masina noua e mai poluanta decat limita fonica, motocicletele nu mai au voie, unde se ajunge ?
In primul rand la noi trebuiau eliminate taxele ilegale , trebuia improspatat parcul auto, si odata cu aceasta miscare eu sunt de parere ca ar fi scazut si limita decibelilor destul de mult. Noi suntem in urma cu 30 de ani la normele de poluare si infrastructura, nu avem o autostrada cum se cuvine dar suntem mai catolici decat papa, cum spunea o vorba. ;)
Dar cand vine vorba de taxe si impozite le convine la cioloveci cand scot bani de pe noi cu galeata . Incet, incet revenim la comunism fratilor :x

Sp1ky 05-08-08 09:15

sa scoata si motoarele si scuterele ca deja mam saturat de ele toata noapte zgomot nici nu mai poate dormi omu,sper sa se introduca legea asta

Radoo_84 05-08-08 10:01

deja apar legi comuniste....

adut 05-08-08 10:09

cam aiurea cu legea asta . . . sper sa nu se apleci si daca e sa se aplice sa nu se aplice si cazul masinilor

Alex30 05-08-08 10:22

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 1678670)
frateeeee
cum pot unele persoane de pe 4tuning sa zica ca nu pot dormi noaptea din cauza celor cu masinile si motoarele care au tobe modifcate
LOL atunci la ce mai esti pe 4tuning.ro ...doar asa ca sa te afli in treaba?
e foarte aiurea legea asta....
si in +
daca vine ne`a Mitica cu Trabantelu acasa seara mai tarziu.......ala face zgomot...gata il ia garda ca face zgomot?
:shock: asta e Romania fratilor...

Voi nu intelegeti !! Daca nu intelegeti cum sta treaba nu mai comentati! Noi suntem de acord sa treaca cu motoru cu trabantu etc dar astia cu MOTOARELE SE OPRESC PE BULEVARD SI FAC INTRECERI TUREAZA MOTORU , INTRA PE STRADUTE SI ETC. TU nu ai inteles cum sta treaba...sa circule dar daca trec pe drum sa treaca ODATA nu sa vina inapoi...

Brynk 05-08-08 10:23

Sunt de accord cu interzicerea ATV-urilor in oras chiar nu au ce cauta pe starzile din orase....dar cu motoarele nu....

Alex30 05-08-08 10:24

Quote:

Originally Posted by c2aus (Post 1679597)
super tare :)) p aceasi logica propunem
excluderea din circulatie a masinilor peste 60 de cai ( acestia find de ajuns pt deplasarea intre semafoare)

stiti cum e.. intai noi.. dupa incet incet .. fiecare dintre voi...

si vb unui prieten de-al meu.. daca tre sa plec la mare la 23:30 si stau in centru.. trebuie sa cer aprobare ??

sociatia Motociclistilor din România ameninta cu protest
Motociclisii sunt revoltati de masurile propuse de Primaria Capitalei si ameninta cu protest, daca acest proiect va fi aprobat de primarul Sorin Oprescu. “Aceasta masura este aberanta. Traim intr-o tara democrata, si normal este ca nimeni sa nu interzica nimanui accesul pe strazi. Mai mult, cei de la Primaria Capitalei nu au o motivatie justificata. Pe strazile Bucurestiului circula aproximativ 10.000 de vehicule pe doua roti si peste un milion de masini. Nu noi suntem adevarata problema, suntem o mica parte din participantii la trafic. Ceea ce ar trebui sa faca politia este sa instaleze cat mai multe filtre, iar cei care depasesc nivelul normal al decibelilor trebuie sanctionati, dar nu ca din cauza unora sa se ajunga la astfel de masuri. Nu este normal sa se instaureze dictatura, pentru ca aceasta hotarare asta prevede. In cazul in care se vor interzice motoarele, vom organiza un miting, pentru ca acest lucru este inadmisibil”, ne-a declarat presedintele Asociatiilor Motociclistilor din Romania, Filip Pitaru. Motociclistii doresc aplicarea legilor impotriva zgomotelor, dar refuza sa accepte ca dupa ora 23 noaptea pana la 5 dimineata sa nu mai circule pe strazile Capitalei. “Sunt de acord cu amenzile date celor care si-au modificat motorul, dar pentru cativa nu trebuie sa platim toti. Mai mult, ce se va intampla cu cei prinsi in trafic dupa ora 23? Se vor da jos si vor incepe sa impinga la vehicul? Este o masura aberanta. In tarile civilizate sunt legi care protejeaza motociclistii, iar la noi, pe langa faptul ca nu exista, mai nou doresc sa se ia masuri impotriva noastra”, ne-a precizat Stefan Barca, rocker si motociclist inrait.

Daca vrei sa pleci la mare sincer nu cred ca sta politia langa tine! Pleci si tu incet si frumos nu ca "dementu" ii dai in "gusa"

Flo Cata 05-08-08 10:50

Quote:

Originally Posted by mbrad_26 (Post 1679037)
Tine de cei 7 ani de acasa...este?? Aia 7 ani care lipsesc cu desavarsire....
Vrei zgomot...adrenalina ,Ture peste 7000 ...du te pe circuit si te satisface ...nu ne strasa cu parturile tale.....are tatu' bani ...mars la el in ograda sau in dormitor si freacai creierii....si daca ai si Atv baga l in Living si aratai mamei tale ce poate baietelul....fa i varza mileurile. Daca n are tatuca bani sa te mai trimta pe circuit sau la munte ....e simplu...Mars la Munca!!!:-P

un pic cam dur....dar ai si tu dreptate si bine ai spus ... eu sunt curios voi(si masini si motoare) cand plecati de acasa din fata blocului sau din curtea casei plecati in 6 000 de ture sincer ... am vrut sa imi i-au si eu motor am prietenii cu motoare nu sunt de acord sa le interzica sa nu mai circule noapte dar nu sunt nici de acord sa treaca cu masina sau cu motoru noapte cand este liniste si toata lumea incearca sa doarma in 5 000-6 000 de ture...vrei sa te dai mare si sa suferi de motor sau de toba dute intrun loc unde nu deranjezi pe nimeni! INTELEGE-TI SI VOI! Numai bine!

vitezoman 05-08-08 11:00

mi se pare o tampenie, trebuie sa interzica scuterele si ATVurile dar nu motocicletele

cielo wrc 05-08-08 11:10

eu am una bucata intrebare...dar domnii politisti pe motocilcete cand le tureaza de le sar pistoanele in aer seara am si dovada cu ei...aia ce fac..nu patesc nimik..??? pe zi ce trece se face scarba mai mare de tara asta...legi comuniste date de niste comunisti...

weedboy 05-08-08 11:13

incet,incet ne intoarcem la comunism,prin toate "taxele" si "interzicerile" sunt atatea probleme de o mie de ori mai grave,iar pe ei ii dor de cativa pensionari care nu mai pot dormi noaptea ca vezi doamne trec motoarele astea "de zici ca decoleaza un avion"......mai urmeaza sa treaca la infractiuni tuningul si gata totul este bene....prin astfel de legi nu fac decat sa ne revoltam noi muritori de rand....parlamentari sau alti gusteri de genu cand trec cu viteza foarte mare cu "girofarurile" printre noi de ei de ce nu mai zice nimeni nimic,si aicea nu ma refer la coloanele oficiale ci la tot felul de "smecherasi" din guvern.....INCEP SA IUBESC PE ZI CE TRECE TOT MAI MULT ROMANIA

P.S nu sunt motociclist si nici nu imi voi cumpara vre-odata vre-un motor

Preparatul 05-08-08 11:34

alo sunteti pe 4tuning nu pe alte forumuri,cum sa ziceti ca vezi domne s ainterzica masinile cu evacuare modificata si motoarele,v-ati inregistrat pe acest forum ca s ava laudati in fata blocului ca sunteti pe forum la 4tuning....

Legat de leaga asta,ei fac legea noi o incalcam...

e romania wtf

All times are GMT +2. The time now is 15:04.

- Copyright 2026 4Tuning