![]() |
Re: E46 - Individual - STRATUSGRAU
3 Attachment(s)
Nu ma supar pe tine :) Din cate stiu eu, toate E46 au butoanele de geamuri intre scaune. Capacele se pot schimba usor si la tweetere dar mie imi plac, n-ai cum sa le confunzi ( DLS ), mai imi trebuie o grila de 15" dar nu se gaseste la noi.
-- Update jurnal de bord. M-am reintors din "mini-concediu". Masina s-a comportat excelent, 4 persoane + bagaje. Consum 5.8% dus, 5.4% intors. La intoarcere am mers putin mai tare, fapt pentru care mi-a zburat si un spalator de faruri ( ~ 400 roni + vopsit ) :writers_b Pana nu il fac nu am pace :rolleyes2 plus ca mi-a sarit si cureaua de la clima. Astia de la BMW nu au pus rola de intins, nici umar la compresor. Cum se moaie putin cureaua cum sare si trebuie schimbata. Partea proasta e ca trebuie sa pui originala, doar acolo o sa gasesti ceva calumea, din 2 comandate, niciuna nu avea distanta corecta. 26 roni vs 65 roni OEM BMW Poze: |
Ai avut parte de un consum MINUSCUL ! :D Cu ce viteza ai mers de ti-a sarit un spalator de faruri? ( mi se pare ciudat oricum ) Aiurea si faza cu, cureaua. Ciudat ca nu au pus rola de intins, asa tot trebuie sa schimbi curele incontinuu cand se inmoaie sau cum? :|
|
Frumoase poze..la pensiunea ai poze si cu corsa :)..adica am poze si cu corsa:)
aa si by the way...super fain consum ai scos ba |
Masina este PERFECTA! Felicitari! :)
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
----- Update topic. In sfarsit m-am calmat :D, mi-au venit toate piesele pentru spalator, i-am vopsit capacul, l-am montat si am mai montat cureaua originala de clima. Poze cu beleaua. |
Mi-ar placea ca masinile sa aiba un buton separat pt spalarea farurilor, pt ca desi la mine nu exista riscul sa zboare nimic, uneori nu am nevoie sa dea si pe faruri cand imi spal parbrizul, si e inevitabil sa se consume apa si acolo. Odata cand aveam putina apa si stiam asta, stingeam intai farurile inainte sa spal parbrizul :)
|
Daca nu ai farurile aprinse (faza scurta) si speli parbrizul nu se vor declansa si spalatoarele de far, noaptea in schimb nu prea ai ce sa faci.
|
Pai stiu, eu ce am zis mai sus? Stiu ca trebuie sa ai farurile aprinse ca sa se declanseze.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Update topic:
1: Am montat lautarii pe joase in portbagaj. 2: Am schimbat suportii nemtesti de numar ca erau rupti. Cu ocazia asta am facut un "tuning" la cel de pe spate. Am pus bureti sa nu mai faca urat de la bass. Un filmulet cu suportii vechi. https://www.youtube.com/watch?v=tUIhZ5JpcJM Intrebare: ce-mi lipseste din cutia de scule? |
Quote:
|
Cred ca era o undita acolo :)
|
Nu-ti e mila de saracul e46? Nice flexing oricum ;) Incerci sa il depasesti pe asta ?:lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
ce melodie e la tine in masina? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning