![]() |
Re: Bmw X5 vs Porsche Cayenne
Quote:
Quote:
p.s. ar fi monoton forumul fara sa ai o portie de ras zilnic :lol: :lol: |
sa puna 'turbou' pe care l-a condus la linie cu fiesta lui :lol: sa vedem care pe care :twisted:
|
Quote:
X5-4.8is-4799cmc V8-360cp- 490NM vit.max. 246km/h 0-100=6,1s Cayenne Turbo S-4511cmc V8 T-521cp-720NM vit. max. 270km/h 0-100=5,2s ...cam asa sta treaba.... |
BMW X5 de 355 de cai e cel mai rapid SUV pe Nurburgring innaintea lui Porsche!:x
|
Quote:
si inca ceva.. chiar intereseaza pe cineva cat scoate un SUV pe Nurburgring? :-) |
Ma repet!Nu il mai gasesc dar aici se poate vedea evident cum sta pe pista un X5 fata de un Cayenne:https://www.youtube.com/watch?v=3s7-e...eature=related !:evil:(alta data credeti si nu mai cercetati atat!)
|
Quote:
|
Un SUV nu e o masina sport dar X5 este un SUV sportiv si este mai sportiv decat majoritatea SUV-urilor de pe piata!asta am vrut sa spun!ca in realitate aproape nimeni nu o sa faca curse cu un X5!poate cu un M3 ....:-)
|
oricum comparatia aia cu Porsche nu e relevanta. Aia au arat cu cayenne prin decor, si chestii de genu, si il pun best lap, si oricum nu as pune prea multa baza pe emisiunea aia. Daca mai adaugam si faptul ca amandoua modelele nu se mai fac, si sunt versiuni noi la fiecare, si ca Cayenne GTS trebuie de fapt comparat cu bemeu ala, nu Cayenne S, se cam duce pe apa sambetei linkul tau
|
Quote:
|
Mersi frumos!asta incercam sa ii conving si eu pe baietii de mai sus !BMW X5 este cel mai stabil SUV din gama mai ales pe circuit!(nu neaparat cel mai rapid dar cel mai stabil e!):ciggy:
|
Quote:
|
porsch cayenne, e un adevarat jeep sport
bmw x5 e o struto-camila simpatica ;) |
nu zic ca Porsche Cayenne nu e bun dar arata ca dracu,si in plus e cu vreo 200 mai greu ca X5 si la curbe .......ara pe camp!:evil: |
cred ca as alege porche
cu toate ca am mers cu x5 si mi-a placu foarte mult |
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning