Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW X5 vs. Porsche Cayenne (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/7035-bmw-x5-vs-porsche-cayenne.html)

Bogdan_mb 13-09-07 21:10

Re: Bmw X5 vs Porsche Cayenne

Quote:

Originally Posted by pasionat.. (Post 1098208)
hai mha sa fim serios.....cati dintre voi ati condus vreuna dintre masini....eu personal as alege un X5...niciodata un turbo s nu va avea nici macar cea mai mica sansa sa stea in fata unui4,8is....personal am condus turbou'8) ...si e jalnic.:rolleyes2 ..in fine acum fiecare cu cei place:!:

Quote:

Originally Posted by pasionat.. (Post 1098226)
baieti eu sunt posesor de fiesta...1,4 tdci....68 d cai....

Eu nu intaleg cum de ti-ai luat fiesta cu 68 de cai , cand tu zici ca turbo S e jalnic?

p.s. ar fi monoton forumul fara sa ai o portie de ras zilnic :lol: :lol:

boy_wonder 13-09-07 21:41

sa puna 'turbou' pe care l-a condus la linie cu fiesta lui :lol: sa vedem care pe care :twisted:

THX-1 14-09-07 01:00

Quote:

Originally Posted by pasionat.. (Post 1098208)
hai mha sa fim serios.....cati dintre voi ati condus vreuna dintre masini....eu personal as alege un X5...niciodata un turbo s nu va avea nici macar cea mai mica sansa sa stea in fata unui4,8is....personal am condus turbou'8) ...si e jalnic.:rolleyes2 ..in fine acum fiecare cu cei place:!:

"Pasionat" de table poate ca de masini in nici un caz...:lol: :lol: :lol:

X5-4.8is-4799cmc V8-360cp- 490NM vit.max. 246km/h 0-100=6,1s

Cayenne Turbo S-4511cmc V8 T-521cp-720NM vit. max. 270km/h 0-100=5,2s

...cam asa sta treaba....

YGD-sef 10-01-09 20:26

BMW X5 de 355 de cai e cel mai rapid SUV pe Nurburgring innaintea lui Porsche!:x

boy_wonder 10-01-09 20:36

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 1971154)
BMW X5 de 355 de cai e cel mai rapid SUV pe Nurburgring innaintea lui Porsche!:x

da si tu un link ceva sa vad si eu :-)

si inca ceva.. chiar intereseaza pe cineva cat scoate un SUV pe Nurburgring? :-)

YGD-sef 10-01-09 20:41

Ma repet!Nu il mai gasesc dar aici se poate vedea evident cum sta pe pista un X5 fata de un Cayenne:https://www.youtube.com/watch?v=3s7-e...eature=related !:evil:(alta data credeti si nu mai cercetati atat!)

300zxtt 10-01-09 23:25

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 1971154)

bun criteriu in alegerea unui SUV. maine poimaine vedem si o replica de genul asta la un versus despre dube de carat marfa...aleg Tranzit-ul ca e mai rapid cu 1,035 sec fata de Sprinter pe turul de circuit.

YGD-sef 10-01-09 23:28

Un SUV nu e o masina sport dar X5 este un SUV sportiv si este mai sportiv decat majoritatea SUV-urilor de pe piata!asta am vrut sa spun!ca in realitate aproape nimeni nu o sa faca curse cu un X5!poate cu un M3 ....:-)

_anaconda_ 11-01-09 09:05

oricum comparatia aia cu Porsche nu e relevanta. Aia au arat cu cayenne prin decor, si chestii de genu, si il pun best lap, si oricum nu as pune prea multa baza pe emisiunea aia. Daca mai adaugam si faptul ca amandoua modelele nu se mai fac, si sunt versiuni noi la fiecare, si ca Cayenne GTS trebuie de fapt comparat cu bemeu ala, nu Cayenne S, se cam duce pe apa sambetei linkul tau

Evil Yuri 11-01-09 11:43

Quote:

Originally Posted by 300zxtt
bun criteriu in alegerea unui SUV. maine poimaine vedem si o replica de genul asta la un versus despre dube de carat marfa...aleg Tranzit-ul ca e mai rapid cu 1,035 sec fata de Sprinter pe turul de circuit.

Pai este si asta un criteriu. Deoarece in momentul in care pui pe un SUV 350 cai putere sau chiar mai mult (a se vedea Turbo S), masina aia trebuie sa stie sa ia si curbele si sa se mai si opreasca. Iar cel mai bun test in care sa vezi performantele masinii este pe circuit: aici se vede si acceleratia, si franarea, si stabilitatea.

YGD-sef 11-01-09 11:52

Mersi frumos!asta incercam sa ii conving si eu pe baietii de mai sus !BMW X5 este cel mai stabil SUV din gama mai ales pe circuit!(nu neaparat cel mai rapid dar cel mai stabil e!):ciggy:

300zxtt 11-01-09 18:23

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 1972447)
Pai este si asta un criteriu. Deoarece in momentul in care pui pe un SUV 350 cai putere sau chiar mai mult (a se vedea Turbo S), masina aia trebuie sa stie sa ia si curbele si sa se mai si opreasca. Iar cel mai bun test in care sa vezi performantele masinii este pe circuit: aici se vede si acceleratia, si franarea, si stabilitatea.

Cine-si cumpara un SUV il intereseaza alte aspecte ale masinii, si nu miimi de secunda diferenta pe un circuit. Daca dorea acest lucru se arunca spre un coupe sau alta sportiva. Eu cred ca-s alte lucruri de luat in seama in momentul alegerii unei masini din aceasta categorie.

MRKXMI 11-01-09 22:26

porsch cayenne, e un adevarat jeep sport
bmw x5 e o struto-camila simpatica ;)

YGD-sef 11-01-09 22:28

nu zic ca Porsche Cayenne nu e bun dar arata ca dracu,si in plus e cu vreo 200 mai greu ca X5 si la curbe .......ara pe camp!:evil:

ulyse 13-01-09 13:52

cred ca as alege porche
cu toate ca am mers cu x5 si mi-a placu foarte mult

All times are GMT +2. The time now is 20:52.

- Copyright 2026 4Tuning