Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

d3vilish_lips 28-02-06 14:39

2 Attachment(s)
......asta vor barbatzii :P :P .......sau si femeile?? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......buhahahahahahhaaa :lol:

needBrain 28-02-06 14:47

doamne ajuta :D

GolfuletzS 28-02-06 14:52

bruneta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

in love :)

Psycho 28-02-06 15:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
......asta vor barbatzii :P :P .......sau si femeile?? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......buhahahahahahhaaa :lol:

:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug DA

Eugen_TL 28-02-06 17:10

Eu unu vreau sa fiu sanatos si fericit( aici intra: sa realizez si eu ceva in viata asta de ***, sa nu ma plang de bani-dar nici f multi sa am ca iar nu e bine, si o femeie care sa ma iubeasca si sa nu ma minta sau insele vreodata) :)

Sasha_z 28-02-06 20:40

ce vor barbatii?????..........?????MAsini....bani.....fem ei \"bune\" (cum zic ei).......bautura......si asta e viata frumoasa pt ei !!!!! :) :lol: :evil: :twisted:

Mustang 28-02-06 20:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Sasha_z\"
ce vor barbatii?????..........?????MAsini....bani.....fem ei \"bune\" (cum zic ei).......bautura......si asta e viata frumoasa pt ei !!!!! :) :lol: :evil: :twisted:

bune ca tine :P

GolfuletzS 28-02-06 21:00

da ce directi suntem azi domnu mustang :D

Mustang 28-02-06 21:01

as usual :D

iulyan 28-02-06 21:02

Hey nu generalizati !!!!! la un anume moment se ajunge sa se doreasca o anume stabilitate sentimentala si nu numai vb din proprie experientza...... :twisted: dar in principiu Sasha_z le kam nimereste

Sasha_z 28-02-06 21:16

ms iulyan pt aprobare!!!!!!
nu toti barbatii sunt lafel....asta este ideea la majoritatea femei.....sunt si micile exceptii...de obicei barbati buni - sunt ocupati.....

Si un sfat pt fete - femei ......nu cautati printul pe calul alb.....NU EXISTA!!!!!

Mustang 28-02-06 21:20

Re:

Quote:

nu toti barbatii sunt lafel....asta este ideea la majoritatea femei.....sunt si micile exceptii...de obicei barbati buni - sunt ocupati.....

Si un sfat pt fete - femei ......nu cautati printul pe calul alb.....NU EXISTA!!!!!

are u for real ? :P

Psycho 28-02-06 21:41

Re:

Quote:

cautatzi calul .... Face minuni :))

hahahahaha hello STUD :)

Psycho 01-03-06 00:46

Bah voua vi se pare sexxy un tatuaj la femei sau doar mie mi se pare .. ceva p burta .. coapse etc ?!

EvLSant0S 01-03-06 11:51

yap, si buricul cercelat, si ma mai inebuneste o chestie, acel mic punctuletz stralucitor in nas :) piercing ..
in spania toate fetele au , am ramas cu sechele de acolo , aici , putine au, dar sunt super sweet

All times are GMT +2. The time now is 22:32.

- Copyright 2026 4Tuning