![]() |
Re: Sexul....un subiect tabu !
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,v-am zis sa nu va laudati!!!!:D :D :D
btw : welcome 2 the club! ;) |
ma jur ca totul este f f true ! vb f serios. daca ma laudam..puneam 99% :))) sau macar un 90% sa nu bata la ochi.
|
Quote:
|
bag picioarele,zice ca nu am raspuns la toate intrebarile,ma apuca spumele
|
Quote:
|
Quote:
|
si cand te gandesti ca in alte tari se vorbeste atat de liber despre asta,ba chiar se fac cursuri...
|
Quote:
@ Bea69 - foarte tare testul... |
Stai linistit ca si la noi se vorbeste :) insa poate nu e chiar locul potrivit.. ori cat de lipsit de inhibitii ai fi tot ai unele retineri in legatura cu acest subiect, nu in legatura cu "ce povestesti" ci cu "cine povestesti". si multi dintre noi cunosc destula lume si sunt cunoscuti si in realitate cine sunt pe acest forum si poate se abtin :) Pentru tine alexa(sau aura?) e preacum spunea si tu locul perfect... unde mai gasesti atata adunatura de mascul si sa nici nu prea ai concurenta si mai ales ca nici nu esti prea cunoscuta.. :) .. dar trebuie sa intelegi ca nu pentru toti e aceeasi situatie. ori cum un subiect bun de urmarit (si vad ca nu numai de mine.. are deja peste 1000 de views in doar cateva zile) ...
p.s. de ce nu il mutati la "Femei".. totus zic ca ar fi mai potrivit.. pana la urma cei care intra pe aceea sectiune chiar asta urmaresc nu? :) a da si inca ceva, se discuta mai la inceput despre ffm , mmf ... si ziceati ca e mai greu pentru o fata sa accepte un mmf.. dar intrebarea mea e voi ati accepta(ca barbati) un mmf? :)) eu personal nu cred ca as face-o :) |
Quote:
|
Quote:
...sau mai degraba ca o "obligatie"...pentru ca multi pun problema asa:....daca el face, trebuie sa-i fac si eu, asta e , chiar daca nu-mi place...si neavand cu cine sa vb. fara inhibitii de aceasta problema, se rezuma totul la poc, poc...si un prosop... |
cred ca mai toti gandim asa
|
poc poc si un prosop =))))
|
am si eu cateva intrebari pt alexa:de ce ai intrat pe 4tuning,cum ai auzit,cine te cunoaste,inca esti un mister,mai ales aparitia ta in forta ridica multe intrebari.sau vrei sa te anturezi cu baietii si dupa sa-i dai in gat?
|
Quote:
chill out.....ca nu va mananca nimeni... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning