![]() |
Re:
Quote:
ea fofoloanca sau ea...prietena ta? |
solo.dar e muuuuuuuult mai bine combinat
parerea mea |
Re:
Quote:
sunt un neinteles :peace: |
Exact k aleks
PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
\"nehotaratzilor\" :lol:
va batetzi joc de fete.....ntz ntz ntz....... :lol: |
departe de noi gandul asta my dear friend, doar ca nu ne putem decide niciodata, ti-am spus, suntem niste neintelesi :lol: :lol:
|
mai bine amadoua da nu se poate...si pe mine ma apuca cateodata sa mai ma iau de o fata pe strada sa vb da brusc...ma gandesc...ba tu ai prietena...si ma calmez repede...!
oricum mai bine sa fii de neintzeles! |
Cred ca e bine sa fim combinati cand suntem de mana cu prietena si solo cand suntem in deplasare singurei :wink:
|
combiant.parerea mea...
|
Am votat SOLO!
Acum sunt singur,e bine,e distractie cand vrei cu cine vrei,timp liber garla,baute,alea-alea....Dar uneori ma apuca un moment din ala de melancolie si mi se face dor d senzatia aia p kre o aveam atunci cand aveam p cineva langa mine. |
hehe , deci e clar
cateva concluzii trase e bine sa fi solo ... da... nu prea mult ... ce-i mult strica.. ca te apuca melancolia si etc. la fel , ce-i mult strica - combinati ... :D interesant am avut ce invata din topicul asta =)) :P |
Re:
Quote:
|
Da cam asa e!adevarul e k nu prea rezistam noi mult cu femeile langa noi,dar nici fara ele nu putem....Ne-au facut sa fim dependentzi d ele...sau na...d ceea ce au ele d oferit :roll:
|
hehe
u can`t leave with them , and u can`t leave without them :P |
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning