![]() |
Re: Dune Buggy Project
7 Attachment(s)
Salut numele meu est CostI sunt nou pe forum si nu prea ma descurc . Am si eu un bagg in constructie cu motur de Nissan sx 200 de 170 CP , destinat mai mult pentru off road , cam asa incepe...
|
3 Attachment(s)
continuare bugg
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte tare ceea ce faci tu acolo.
O mică corectură...Buggy se numeşte şi al tău este mai degrabă un Monster Buggy. Oricum, este foarte mişto. |
1 Attachment(s)
sal ... am niste vesti bune shi niste vesti proaste....primadata incep cu vestile bune : am fost azi in obor shi am cumparat doua bascule shi doi pivoti.... mam mai uitat prin garaj shi am gasit doua bascule de la un fiat doblo (dubita)... vestea proasta este ca nu cred ca voi mai folosi motorul de renault 25...:sad::sad: deoarece inca nu am cuite shi este f greu (eo shi tata nu prea il cunoastem. o sa folosim banalul motor de dacie...
ps in poze este numai cate o sg piesa din fiecare |
1 Attachment(s)
Quote:
|
sunt prieten cu dani,eu sunt cel cu motorul.Ma cam indoiesc ca o sa iasa cva deoarece nu am cutie si gasesc foarte greu.As vrea sa cumpar ptr tata un tiket rabla ca sa pot folosi renault 25 la ce vreau eu,dar vreau sa ma incadrez in 5 mil....e criza.Piese mai am destule darnu indeajuns....si totusi mam sfatuit cu dani shi neam gandit ca motorul de 2 L e totusi cam mare greu manevrabil si nu avem destule cunostinte.In cazul asta cred ca vom ramane la un motor de dacia.Eu caut sa cumpar un renault 12 deoarece piesele sunt ceva mai durabile si rezistente decat de pe dacia....dativa cu parerea
Alex |
hasda
|
scuzati :))
|
si eu imi fac un buggy dar nu monster ca cel de mai sus .... ci unu de toate hopurile ... il construiesc dintr-o dacia 1100..... motor pe spate tractiune spate;))
|
|
cum pun poze .. sunt incepator ...
|
2 Attachment(s)
Attachment 1369122 Attachment 1369123 asa arata batrinica dacie...... imi este dor de ea .... cand ma gandesc ce drifturi faceam cu ea ....:((((
|
5 Attachment(s)
shi la modificari este cam asa .....de inceput .....Attachment 1369126
Attachment 1369127 Attachment 1369128 Attachment 1369129 Attachment 1369130 |
5 Attachment(s)
poze cum am antifonato ...sa nu o prinda rugina ... Attachment 1369135
Attachment 1369136 Attachment 1369137 Attachment 1369138 Attachment 1369139 |
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning