![]() |
:D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pt mine a fost prima oara la legale si a fost super! eu zic ca m-am descurcat bine nu am iesit ultimul si pot sa zic ca am \"inghitit\" cateva masini cu pretentii..asta e..oricum fara TNos copilot nu faceam nimic..tnx TNos :wink:
totusi am fost dezamagit de nr participantilor...prea putini... :cry: poate data aviatoare vor fi mai multi...astept cu nerabdare sa-mi fac masina si sa dovedesc cat mai multe dacii si la viteza.. 8) :roll: :twisted: |
3 Attachment(s)
hmmm si poze nimik? tot eu care nu am fost la curse sa pun poze? :twisted:
|
3 Attachment(s)
....
|
3 Attachment(s)
........
|
3 Attachment(s)
....
|
3 Attachment(s)
.....
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
..
|
2 Attachment(s)
..
|
I-am vazut pe Sebi si zetemte la TV. Din ce s-a mai vazut... a iesit frumos!
|
Da si eu am vazut pe mine la protv :)
|
:D
GRAVITATI frate GRAVITATI !
Super tare ! Atmonsfera de mare cursa ! Noroc cu micutzu care ne-a bagat manele ! |
A fost super atmosfera si distractia. Si eu i-am auzit pe baietii ai cu \"smecherii\" dar atata timp cat nu au demonstrat ce stiu sa faca pe traseu nu m-au impresionat. Eu m-am distrat super tare, si sunt foarte fericit ca am ramas cu rotile intregi. Insa cel mai tare s-a distrat gagica care era cu mine. :) Daca era dupa ea ar mai fi vrut sa mai fie inca vreo 5 runde. (pana imi caram dacia in spinare) :) :)
Un singur lucru m-a deranjat: s-a facut caterinka de nr meu. de parca eu mi l-as fi ales. ce daca era 007 ? micutzu mi l-a dat. :) si inca ceva FLORICA i-a zis lu unu sa imi arate unde sa parchez si ala m-a dus de mai aveam un pic si ieseam din complex (si asta cred pentru ca eram cu dacie) orikum am gustat glumele si nu am pus nimik la inima :) amia les cand am terminat runda 2 si am vazut ca inca mai am toate rotile :) Dar im repar eu dacia si va arat pe 10 IULIE de ce sunt in stare :) Si cica in runda 1 eram pe 16 iar in runda 2 eram pe 19 . Poate data viitoare o sa fiu in primii 10 :) Astept si eu rezultatele oficiale. Sunt happy ca am mers super bine si nu am daramat nici un jalon. :) ASTA intradevar e o zii pe care nu o voi uita niciodata :) RESPECT to LEGAL R si NSL |
aicad: lasa, ca mi-a soptit mie o pasarica ( uda :lol: ) ca la vara poate facem o impresie placuta ( noi, astia cu automobile de productie interna ). Cand spun asta, nu vreau sa dau \"sperante\" aiurea, pentru ca deocamdata nu vreau nici eu sa-mi fac sperante.
Poate ca la vara, cei care stau pe margine si dau din buze ( cine se simte sa se abtina de la vreun comentariu ) o sa isi schimbe parerea daca vad un Oltcit intorcandu-se la 360* fara frana de mana, burnout si alte d'astea. Oricum... sper din tot sufletul sa fac ce gandesc acum, da' pentru asta imi tre' vreo 20 de milioane ( de care, Doamne ajuta, o sa fac rost curand ). Pana atunci, Dacii si Oltcituri si alte \"cazaturi\" de 2 lei: CAND TRECETI PRIN ORAS, FACETI-O MANDRII! |
:D
Aicad tu cu dacia aia noofence nu ai ce sa faci !
Erau mai multe masini tari ! Si oricum baietzi de care zici ca nu te au impresionat pe traseu sa sti ca s-au descurcat mai bine decat tine ! Eu am fost acolo si stiu ce am vazut ! Si oricum pacat de masina aia ca nu merita sa o alergi daca ea nu poate nimic ! Si eu am venit cu un brek din 2000 si nu m-am bagat dc ! Ca nu poate mai nimic ! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:47. |
- Copyright 2026 4Tuning