![]() |
Re: Relatii la Distanta ?!
ppffff, deci eu sustin cu tarie si convingere ca relatiile la distanta sunt imposibil de creat si mentinut, nu tin mai mult de 2, maxim 3 saptamani, e clar, am vazut eu ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Atat timp cat femeia te vrea pentru ea ( langa ea ) non-stop, relatiile la distanta, care merg, sunt foaaaaaaaaaaaaaarte rare.
|
felicitari amg, multi ani impreuna va doresc
Eu unul n-am avut parte de asa ceva pana acum, dar mi-as dori sa stiu cum as putea sa am una? Voi ce ziceti, am vreo sansa? :D |
Quote:
Quote:
"Cum ai putea să ai o asemnea relaţie?" ..hmmm ..nu există sfaturi.., totul vine de la sine.., şi te trezesti că ai sentimente nu pentru fata de vis-a-vis ..ci pentru o fată de la 500 km şi mai observi că nu se schimbă , în plus şi ea are aceleaşi sentimente.., Şi conexiunea dintre voi e unică. am dat aşa un nr de km.. poate să fie şi mai mult şi mai puţin.. relaţia în sine vă va arăta că acei km ..pot fi 0 .., pâna şi atunci când vorbiţi telefonic/mess ...e o stare care te face să te simţi wow .. e ceva .. , ai se vezi pe pielea ta |
Pfff, Body, sincer nu pot sa imi inchipui cum e, sa trebuiasca sa stai pe mess is e telefoane toata ziua....
Hmmm.... |
Quote:
|
Quote:
|
Am votat " Nu , nu cred ! " sincer asta e parerea mea , vorba aia...ochii care nu se vad , se uita :) , si este adevarata , e altceva cand persoana iubita e langa tine , sincer eu cu prietenul meu de cand suntem impreuna ne-am vazut aproape in fiecare zi , sta langa mine , avem aceeiasi prieteni , si tot nu ne-am plictisit unul de altul , da pei sa fie departe de mine , ca mai plecam cateodata , 1 saptamana , cateva zile , fara sa fim impreuna , si sincer parca mi-ar cadea ceru in cap ...nu ma simt bine fara el :) unii zic ca daca stai prea mult cu el / ea or sa ajunga sa se plictiseasca unul de celalalt , eh la mine nu e asa :)
|
Quote:
|
Quote:
Dar şi revederile... cred că sunt frumoase..pentru că se apreciază sacrifiu Cum am mai spus.. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Da shtiu , asa zici si tu dar depinde si de FEMEIE , pentru ca daca stai sa analizezi putin situatia , unele chiar nu sunt la fel , e vorba si de comportament si de educatie vs.anturaj , sa-ti dau niste exemple ? -Nu i-am zis nicciodata ca de ce merge la bere cu baietii @ meci , -Daca a vrut sa cumpere ceva sau sa mearga undeva , nu m-am autoinvitat , daca a vrut sa ma ia bine daca nu , asta e ( dar din fericire , unde e el sunt si eu :) ca ma vrea langa el si nu il plictisesc ) , -Cand vrem sa mergem undeva , alegem amandoi , pe placul amandurora , nu ii interzic sa nu faca aia , aia si aia ...in + e om , fiecare are nevoia lui , doar nu o sa-i zica prietenii lui , hai sa mergem frate undeva , si eu sa ma duc sa fac pe crizata sa-i zic ca domne eu vreau sa stea langa mine in seara asta ca asa mi s-a pus mie pata ...NU ! Deci numai spune " Da , pentru ca esti femeie " , observ ca ai 27 de ani ...eh sa-ti zic varsta mea ? aproape 18 , deci nici macar nu sunt majora , tu ai jumatate din varsta mea , ai trecut prin viata asta , shtii despre ce e vorba..am dreptate nu ? Ok , atunci daca vrei sa raspunzi corect , numai insusii " Ca daca esti femeie , automat se strica tot " , daca mai cunoaste ai zice ca sunt un caz rar , pentru ca eu sincer sunt mai baietoasa , am crescut mai mult printre baieti , anturajele mele sunt facute mai mult din baieti :) , de cand eram mai mica , si de ce ? pentru ca asa imi place mie ...asa ca stiu ce vrea un baiat si ce nu vrea si cand vrea ...bine nu in totalitate ca nu sunt vre-o zeitza atotputernica :). -Intelegi ... si sincer , daca il plictiseam / enervam / eram aroganta , ori imi dadea papucii ori se distanta incetu cu incetu de mine pana " tot la papuci ajungeam " :) -Majoritatea , ca e femeie ca e barbat nu conteaza , cand ai o anumita varsta , nu prea mai ai chef sa o arzi in fiecare zi cu baietii la bauta , sau cu fetele in cluburi vs.cafenele , parca e mai bine sa stai cu iubita , sa mergeti sa vizitati locuri , sau la munte la mare , mai vin si prieteni , decat sa stai in fiecare zi la o masa cate 3-4 ore sa vorbesti de meciuri si nu shtiu ce alte povesti ca , babele la barfa :) -E mult de spus ...dar poate ca tot ce am scris eu aici , tot la critici asupra mea se vor arunca , fiindca e vorba si de varsta si ca sunt "femeie". |
hai sa intoarcem discutia de la persoana ta(cu care nu am nimic dealtfel, doar casuntem offtopic) la relatiile noastre minunate, aflate la o lungime mai mare decat lungimea... stiti bancul, daca nu, il dau prin p.m. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning