![]() |
Re: masinile tari din sm....by Criwar
Quote:
|
Re: Discutii OT - cosul de gunoi
Quote:
|
Re: discutii Satu Mare
salut szambi77 vreau sa vorbesc ceva cu tine in privat daca se poate.:D
|
Re: discutii Satu Mare
Quote:
|
Quote:
|
te-am vazut azi Holdo prin sens,foarte fain suna toba aia si merge masina de rupe.....cand dam o liniuta?:D
|
inca nu s-a vandut ursuletul asta alb......arata bine.....
|
Nu sa vindut ca cere cam mult pt el!!!
si masina o fost lovit candva si nu ii facut bine se vad urme!!! |
Apropo Vali nu a fost vorba de liniute ci de scris!!!
si zici ca merge foarte tare, ca a tau???:lol: si tu tot ziceai ca iti merge masina tare am vazut la DRAG!!! |
Chiar Vali, ce sa intimplat la Tuning Day, la liniute?
|
Attila, si eu sunt de părerea ta. Si BMW este bun, este ca ţigările Marlboro, pentru masculi, sportiv, dinamic, etcetera. Dar. Sunt şi alte mărci, să spun numai de Honda, Toyota şi Mitsu, care au creat motoare mult mai finuţe şi elegante decât Bayerische MotorenWerke :) să vorbesc numai de VTEC sau de G463, să nu uităm de stilul Civic Type R 2007, sau de tehnologia si fineţea unui Lexus.
Două aspecte: am citit într-o revistă de specialitate că după statistici, alegerea aceluiaşi model şi marcă este mult mai bine reprezentat între ownerii mărcilor japoneze: cine are de ex. Opel, mâine poate conduce si Mercedes sau BMW, sau optează pentru Saab, sau orice. Un proprietar Honda niciodată nu mai alege altceva, decât Honda. Celălalt aspect: probabil, sau sper că foarte puţini dintre voi aţi remarcat faptul că la TuningShow, drifterul cu BMW s-a confruntat cu probleme tehnice: motorul s-a supraincălzit, era presiune prea mare la sistemul de răcire, aburi peste tot. În schimb, Toyota de 20 de ani, nici o problemă. Iar în 2007, după multe statistici s-a raportat: BMW, Mercedes, Audi: probleme serioase de calitate, electronică şi mecanică. asta nu inseamnă că BMW este prost sau slab. Este "tare", dar nu este maşina supremă. |
Re: Discutii OT - cosul de gunoi
Jason... daca vrei martorii motociclisti ii aduc, dar daca ii asha cum spun eu si ii pun sa jure cu mana pe Biblie mai comentezi ceva?
Attilla ridica capota ca e la tine masina! Acuma masina mea are 1400 de kg! si motorul de 90 cp (pt ca i-am scos motorul 16V)!La ce te asteptai cand golful avea peste 160cp? Asta e seara intrebarilor si raspunsurilor dupa cate vad! Alte nelamuriri? Azi e ultima zi cand mai raspund la intrebari si provocari stupide. Dupa aceasta nu prea mai am chef ... Aici toata lumea se musca in mod profesional! Si dupa aia isi cere scuze... sau nici macar... ci doar se retrage! Doamne cata fatarnicie... tuning satmarean... =O barat! De abia astept sa-mi vand masina sa vad de ce anume o sa va mai legati! |
Eu atit pot sa comentez ca nu esti normal daca te duci cu 220 cu 4 persoane pe drum national. Eu atunci permit asaceva cind sunt singur in masina. Nu vreau sa moara si alti de prostia mea.
|
Re: "Masina mea"
dani ...
acuma ti-am vazut mashina si pe viu. e faina. sa o stapanitzi sanatosi ;) |
Re: "Masina mea"
danny19_sm... frumusica masina ;) sa o conduci sanatos (SORRY de off !!!)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning