Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AfterDark Racing (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing.html)
-   -   CURSE PE AEROPORTUL DIN ARAD SAMBATA 23 APRILIE (ZIUA) (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing/4601-curse-aeroportul-arad-sambata-23-aprilie-ziua.html)

TEKIN 21-04-05 09:59

mah ma lesi cu catu ala cica 10.000 cmc ahahah am zis ca suntem offtopic da cine p-m ma asculta deschid un topic despre prelude :lol:

RCS. 21-04-05 10:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
mah ma lesi cu catu ala cica 10.000 cmc ahahah am zis ca suntem offtopic da cine p-m ma asculta deschid un topic despre prelude :lol:

Ba Tekin nu mai injura atata ca toata ziua ,,esti cu carne in gura'' !!! Si ce-i ala prelude ?? Ceva ,,mancare japoneza'' ???? :lol: :lol: :lol:

AR120CP 21-04-05 11:31

Scuzati-ma va rog ca intru intr-o discutie asa inteligenta :roll: , dar vreau sa va intreb daca ati inebunit COMPLET, sau mai aveti sanse (teoretice) sa va reveniti :tetter:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

RCS. 21-04-05 11:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AR120CP\"
Scuzati-ma va rog ca intru intr-o discutie asa inteligenta :roll: , dar vreau sa va intreb daca ati inebunit COMPLET, sau mai aveti sanse (teoretice) sa va reveniti :tetter:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Pai Tekin zicea de Prelude si eu l-am intrebat ce mancare japoneza e asta ??? Sa fie oare cea cu ,,sushi'' ??? :? :? Si nu te scuzam ca ne-ai intrerupt aceasta discutie !!!!! :lol: :lol: Sau prelude inseamna preludiul unui act sexual in japonia ???? :ciggy: ...sex...

RCS. 21-04-05 12:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tristan\"
Nu te lua dupa ei sunt rautaciosi!!! Pune-le pe mashina daca nu ne plac o sa le spargem :D

Nu le spargem dam pe ele cu acid.... :evil_laug :evil_laug !!! Si mai terminati cu bascalia asta ca ma enervati rau !!!!
p.s. Daca nu merge nici cu acid dam foc la ,,japoneza aia zapacita'' !!!!!! :paper:

akimoto 21-04-05 21:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RCS.\"
...Sau prelude inseamna preludiul unui act sexual in japonia ???? :ciggy: ...sex...

creca mai degraba akolo unde se naste lumea cu engleza-n gura 8)

aR99bMw 21-04-05 22:37

ba....stire de ultima ora! :ciggy:

aeroportul nu e acoperit!

morghen 21-04-05 23:02

Taci bah...eu am fost azi shi e acoperit !
au un fel de cort prin care trece avionu...shi e inchis...shi doar cand tre sa decoleze avionu se deschide :bong: :lalala: :nosebleed

RCS. 22-04-05 07:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
ba....stire de ultima ora! :ciggy:

aeroportul nu e acoperit!

Ba Caline de cand te-ai apucat de fumat ???? :ciggy: :ciggy: :drunk: :drunk:

Popescu Victor 23-04-05 00:13

Cam pana la ce ora o sa tina concursul ?

akimoto 23-04-05 00:36

pana can o sa fie gata

Popescu Victor 23-04-05 18:29

Primele impresii: tocmai am ajuns acasa de la evenimentul de astazi si pot sa spun ca sunt cam dezamagit...

In primul rand participantii la cursa au fost cam putini si a lipsit spectacolul :roll:

Organizarea nu a fost rea dar era loc de mai bine.

Felicitari TypeR-ului (akimoto) care m-a impresionat placut, prezenta RAMului a fost de asemenea neasteptata.

Dar oare de ce nu au participat la cursa Megan-ul galben si Mazda 6 care aratau superb :roll:

Am facut multe poze, unde as putea sa le depozitez pentru a le vedea cei care nu au avut norocul de a fi acolo? :roll:

P.S. pe drum spre casa am vazut cateva masini care putea sa concureze si sa faca spectacol cum ar fi : Maseratti Coupe 2003, SLK200 2004, Porsche Boxer 2003 si altele, pacat ca nu participa mai multa lume si mai ales nu participa cei care au masini demne de asa ceva :?

aR99bMw 23-04-05 19:39

punele aci...

aR99bMw 23-04-05 19:40

punele aci...

akimoto 23-04-05 19:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Popescu Victor\"
Organizarea nu a fost rea dar era loc de mai bine.

Felicitari TypeR-ului (akimoto) care m-a impresionat placut, prezenta RAMului a fost de asemenea neasteptata.

Dar oare de ce nu au participat la cursa Megan-ul galben si Mazda 6 care aratau superb :roll:

organizarea a fost foarte buna, daca crezi altceva, inseamna ca n-ai prea luat parte la prestatiile organizatorice ale prestatorilor autohtoni de prestatii organizatorice

multumesc

deoarece au cheltuit toti banii pe abtibilde si eleroane si, implicit, n-au mai avut fonduri sa bage in motor, pentru a putea presta decent pe pista

All times are GMT +2. The time now is 21:13.

- Copyright 2026 4Tuning