![]() |
mah ma lesi cu catu ala cica 10.000 cmc ahahah am zis ca suntem offtopic da cine p-m ma asculta deschid un topic despre prelude :lol:
|
Re:
Quote:
|
Scuzati-ma va rog ca intru intr-o discutie asa inteligenta :roll: , dar vreau sa va intreb daca ati inebunit COMPLET, sau mai aveti sanse (teoretice) sa va reveniti :tetter:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
p.s. Daca nu merge nici cu acid dam foc la ,,japoneza aia zapacita'' !!!!!! :paper: |
Re:
Quote:
|
ba....stire de ultima ora! :ciggy:
aeroportul nu e acoperit! |
Taci bah...eu am fost azi shi e acoperit !
au un fel de cort prin care trece avionu...shi e inchis...shi doar cand tre sa decoleze avionu se deschide :bong: :lalala: :nosebleed |
Re:
Quote:
|
Cam pana la ce ora o sa tina concursul ?
|
pana can o sa fie gata
|
Primele impresii: tocmai am ajuns acasa de la evenimentul de astazi si pot sa spun ca sunt cam dezamagit...
In primul rand participantii la cursa au fost cam putini si a lipsit spectacolul :roll: Organizarea nu a fost rea dar era loc de mai bine. Felicitari TypeR-ului (akimoto) care m-a impresionat placut, prezenta RAMului a fost de asemenea neasteptata. Dar oare de ce nu au participat la cursa Megan-ul galben si Mazda 6 care aratau superb :roll: Am facut multe poze, unde as putea sa le depozitez pentru a le vedea cei care nu au avut norocul de a fi acolo? :roll: P.S. pe drum spre casa am vazut cateva masini care putea sa concureze si sa faca spectacol cum ar fi : Maseratti Coupe 2003, SLK200 2004, Porsche Boxer 2003 si altele, pacat ca nu participa mai multa lume si mai ales nu participa cei care au masini demne de asa ceva :? |
punele aci...
|
punele aci...
|
Re:
Quote:
multumesc deoarece au cheltuit toti banii pe abtibilde si eleroane si, implicit, n-au mai avut fonduri sa bage in motor, pentru a putea presta decent pe pista |
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning