Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   concurs de sinceritate - premiu 1 milion (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/4523-concurs-sinceritate-premiu-1-milion.html)

Ema 12-04-05 15:32

Ce vi se pare atat de interesant ce zice Mutzu? Chiar nu inteleg. Poate imi explica si mie cineva.

NSL_Doru 12-04-05 15:33

SANTOSSSSSSSSSSSS !!!! :D

Bah sa dea drak sa nu dai shaorma aia ca sa vezi ce te alerg tot Bucurestiu ! :lol: :lol: :lol:

luca 12-04-05 15:34

Nu exista asa ceva, pana la proba contrarie. Avetzi dovezi?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Hai ma baieti ce draku, va suparati aiurea, vreti sa va dau la toti de baut?
Facem intalnire si primul rand de bere (nu Corona ca va ia mama draku) il dau eu.

B 68 VLD 12-04-05 15:36

Quote:

Ce vi se pare atat de interesant ce zice Mutzu? Chiar nu inteleg. Poate imi explica si mie cineva.
Pai tot ce zice Mutzu este interesant! Mutzu za best! :lol:

Ema 12-04-05 15:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Quote:

am inteles tot. merci de explicatie.

nu jucati corect! mai bine se punea regula ca membrii unui club din care face parte participantul sa nu aibe voie sa voteze. mi se parea mai corect.

mutzu 12-04-05 15:41

Re:

Quote:

Quote:

:caffine: :drunk: :woowoo:

xxdadixx 12-04-05 15:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ema\"

Pai mutzu a zis-o din suflet :lol: Si cand aduce banii la HD ii doneaza la un azil de pensionari :wink:

EvLSant0S 12-04-05 15:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"
P.S.S: i`m not gay :lol: :lol:

hmmm... cred ca asta a fost partea care i-a determinat pe .. sa-l voteze...
=))

ca tot suntem la topicul sinceritatii ... =))

MUTZU .... NU TE CRED !!! =))

B 68 VLD 12-04-05 15:42

Quote:

nu jucati corect! mai bine se punea regula ca membrii unui club din care face parte participantul sa nu aibe voie sa voteze. mi se parea mai corect.
Ba jucam corect! Daca ar fi fost cum spui tu ar fi durat foarte mult! :roll:

B 68 VLD 12-04-05 15:45

Quote:

EMA hai ca-ti explic eu ...
NIMIC =)) e o chestie care se subintelege =))
Wink tocmai de aia nici nu am scris`o.. insa... o fac acum ..
here it goes
Asta fiind varianta MEA la ce a scris dl. Mutzu
\" Prin intermediul acestui forum, am ajuns sa cunosc multe persoane... bla bla
4 S S ....... lalala. ... tot de treaba.... doar ca... eu NU pot spune ca ... niciunul NU se compara cu ... ALTUL ... ptr ca nu e unul mai presus de altul.. TOTI SUNT SUPER BAIETI / SUPER PRIETENI Wink asa... acum sa multumim tipilor care ne-au primit prin alte orashe... si etc.
EPOX .. IASI .... Very Happy
GABI CRAIOVA .... Very Happy ce noapte.... de neuitat...
CT-87-ADY / X-Ray-Eyes CTA .... Very Happy
\"Prin aceasta cale as vrea sa-i multumesc pt tot timpul acordat, si pt atentia acordata cat am stat in IASI/CR/CTA , s-a dovedit a fi un prieten adevarat nu doar pe net, ci si in realitate.\"
So.... dude... tot ce ai zis e.... pana mea.. = cu 0 ...
parerea mea..
e logic... Daca EPoX / Alexius / Gabi / Ct-87-ady / si tot asa... ar venii din alt orash .. in buc... NORMAL ca i-as insotzii si etc. adica.. pm .. se subintelege.. Very Happy atat epox cat si gabi pot confirma Razz
marfa e ca... voi estetzi din acelasi club .. so ... =)) trebuia sa te lase sa dormi in strada =))
pace tie frate... si vezi ca erau cativa OFFLINE cand le-ai dat MESAJU .. asa ca ... INSISTA cand intra .... Wink okay ? =))
Bai nu va mai omorati atata pt 1 mil! :lol: :lol: Mutzule iti dau eu 1mil! Pt mine esti un invingaret. Se vede ca lumea chiar are nevoie de milionul ala de se ataca atata. :woowoo: Bine draq ca nu a fost o suma mai mare ca iesea cu bataie. :lol: :lol:

EvLSant0S 12-04-05 15:45

bine , iti promit ca o sa sacai la cap .. pe toti aia 250 care-i am in lista de la yahoo... sa vina si sa ma voteze .. asta asa.. ca sa NU dureze MULT .. bine ? si .. sa.. terminam repede treaba =))

snow_nlove 12-04-05 15:46

santos....

B 68 VLD 12-04-05 15:47

Quote:

bine , iti promit ca o sa sacai la cap .. pe toti aia 250 care-i am in lista de la yahoo... sa vina si sa ma voteze .. asta asa.. ca sa NU dureze MULT .. bine ? si .. sa.. terminam repede treaba =))
Fa cum crezi tu ca este mai bine. Nu ma deranjezi cu nimik. :wink: Sper sa nu inceapa certurile si pe-aici. :roll:

mutzu 12-04-05 15:48

Re:

Quote:

Quote:

EMA hai ca-ti explic eu ...
NIMIC =)) e o chestie care se subintelege =))
Wink tocmai de aia nici nu am scris`o.. insa... o fac acum ..
here it goes
Asta fiind varianta MEA la ce a scris dl. Mutzu
\" Prin intermediul acestui forum, am ajuns sa cunosc multe persoane... bla bla
4 S S ....... lalala. ... tot de treaba.... doar ca... eu NU pot spune ca ... niciunul NU se compara cu ... ALTUL ... ptr ca nu e unul mai presus de altul.. TOTI SUNT SUPER BAIETI / SUPER PRIETENI Wink asa... acum sa multumim tipilor care ne-au primit prin alte orashe... si etc.
EPOX .. IASI .... Very Happy
GABI CRAIOVA .... Very Happy ce noapte.... de neuitat...
CT-87-ADY / X-Ray-Eyes CTA .... Very Happy
\"Prin aceasta cale as vrea sa-i multumesc pt tot timpul acordat, si pt atentia acordata cat am stat in IASI/CR/CTA , s-a dovedit a fi un prieten adevarat nu doar pe net, ci si in realitate.\"
So.... dude... tot ce ai zis e.... pana mea.. = cu 0 ...
parerea mea..
e logic... Daca EPoX / Alexius / Gabi / Ct-87-ady / si tot asa... ar venii din alt orash .. in buc... NORMAL ca i-as insotzii si etc. adica.. pm .. se subintelege.. Very Happy atat epox cat si gabi pot confirma Razz
marfa e ca... voi estetzi din acelasi club .. so ... =)) trebuia sa te lase sa dormi in strada =))
pace tie frate... si vezi ca erau cativa OFFLINE cand le-ai dat MESAJU .. asa ca ... INSISTA cand intra .... Wink okay ? =))
Bai nu va mai omorati atata pt 1 mil! :lol: :lol: Mutzule iti dau eu 1mil! Pt mine esti un invingaret. Se vede ca lumea chiar are nevoie de milionul ala de se ataca atata. :woowoo: Bine draq ca nu a fost o suma mai mare ca iesea cu bataie. :lol: :lol:

Cand imi dai banii ? :lol:

B 68 VLD 12-04-05 15:49

Quote:

Cand imi dai banii ? Laughing
Cand vin in vara la voi si o sa dormim impreuna, o sa ti bag in chiloti! :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:26.

- Copyright 2026 4Tuning