Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   oltcit...?? (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/4309-oltcit.html)

e_Max 31-10-06 10:37

Re: oltcit...??

Quote:

Originally Posted by Spidey (Post 594651)
Vreau si eu sa imi aranjez putin interiorul la Oltcit si nush pe unde sa ma uit:sad: . Ma poate ajuta si pe mine cineva?:D

spidey cauta si tu la trendu cu (hai s avedem care este cel mai tare oltcit)si sunt acolo poze cu interioare de oltcit

e_Max 31-10-06 10:39

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 471265)
haideti sa va zic ce am gasit pe un site:daca montezi turbo pe un oltcit cu motor de 1129 cmc ii creste puterea cu 90-100 de cai...mai las-o dreaq de treaba ca pe asta chiar nu o cred!si in primul rand...CUM SA MONTEZI TURBO PE OLTCIT???unde il bagi ca la motor abia incape rezerva:))...si totusi as vrea un carburator de alfa 33...care are idee unde gasesc si cam la ce pret?

si imi place ca multi se gandesc cum sa modifice puterea motorului...bai oameni,dar dupa aceea va trebuie si frane calumea sa puteti opri matadorul ala de oltcit modificat,suspensii sport si alte chestii esentiale...nu numai putere!!!POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!retineti asta!si nu cred ca vezi pe un oltcit servo-directie asa ca degeaba putere multa ca nu cred ca o sa ai timp sa o folosesti!am oltcit si imi pare rau ca spun lucrurile astea dar asa este!credeti ca pe mine nu ma tenteaza sa-l modific?dar mi-e teama ca dupa aceea sa nu calc vreo baba sau cine stie ce:D

de modificat daca vrei sa pui turbo intreabal pe bogdanlascu el are turbo pe a lui in cea ce priveste franele se poate monta un servo pe ea la felsi cu suspensiile

Ja_Rule 01-11-06 15:01

bla bla bla .. si totusi care ar fi suspensiile sport pt oltcit? tare`s curios... aveti idee macar pe ce lume traiti? imi suna cunoscuta fraza "intreaba`l pe bogdanlascu" dar nu vad niciodata fraza "uitete`n thread`ul lu` bogdan!" nu`l lasati nici sa respire ... urat

**COSMIN** 10-11-06 07:45

spunetzi-mi shi mie dak se dak poate monta servo directzie pe oltcit si dak de....de care...de la ce masina???

e_Max 10-11-06 20:55

Quote:

Originally Posted by **COSMIN** (Post 616984)
spunetzi-mi shi mie dak se dak poate monta servo directzie pe oltcit si dak de....de care...de la ce masina???

ma nu stiu sigur eu unul am auzit ca sar porivi de citroen saxo
da de la a auizi la a vedea e mare diferntza

sa speram ca o satzi mai raspunda si altzii:-)

Ja_Rule 11-11-06 14:24

si crezi ca nu`si punea nimeni pana acum?

e_Max 11-11-06 15:10

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 618605)
si crezi ca nu`si punea nimeni pana acum?

pai nu stiu are cineva?
deaia am si zis ca de la a auzi pana la a vedea e mare diferentza

bogdanlascu 11-11-06 16:07

terminati cu prostiile

e_Max 12-11-06 18:35

Quote:

Originally Posted by bogdanlascu (Post 618692)
terminati cu prostiile

bagdane tu ce zici se poate treaba asta cu servodirectia

bogdanlascu 12-11-06 18:59

poate da poate nu dar cred ca nu merita deranjul,mai bine o servo frina decit servo directie,am incercat cu servo frina dar nu este loc din cauza casetei de directie:(

e_Max 12-11-06 21:20

Quote:

Originally Posted by bogdanlascu (Post 619890)
poate da poate nu dar cred ca nu merita deranjul,mai bine o servo frina decit servo directie,am incercat cu servo frina dar nu este loc din cauza casetei de directie:(

ma sincer nam incercat cu servofrana dar ma cam bate gandu la una
oltcitu si asa classic are frane bune cine stie cu un servo cum ar reactiona
ramane de vazut

Ja_Rule 14-11-06 23:00

daca bogdan a vazut ca nu e loc de casetã ... ce rost are sa mai incerce si altii?

e_Max 15-11-06 13:23

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 623002)
daca bogdan a vazut ca nu e loc de casetã ... ce rost are sa mai incerce si altii?

pai stai putzin nu toate servofranele su aceasi dimensiune
si bogdan sigur va mai incerca

Radu.Dobromirescu 19-02-07 21:12

sa mai ziceti ca oltcit-ul nu poate... Cine a zis ca nu poate frate eu am un Club 11 RM si rupe tot...am facut pana acum un cielo cu 1,6 d(motor kadett) si un audi 80(mai vechi, cel dinaintea butoiasului nush cred k 75-80 )i-am dat 80 intr-a 3 si mergea super 5500 de ture.Pai incearca asa la dacie sa vedem ce poate..am si dacie si nu imi da aceleasi senzatii.Sunt f multumit de masina si veau sa ma apuc de tuning

bogdanlascu 19-02-07 22:52

Quote:

Originally Posted by Radu.Dobromirescu (Post 759279)
sa mai ziceti ca oltcit-ul nu poate... Cine a zis ca nu poate frate eu am un Club 11 RM si rupe tot...am facut pana acum un cielo cu 1,6 d(motor kadett) si un audi 80(mai vechi, cel dinaintea butoiasului nush cred k 75-80 )i-am dat 80 intr-a 3 si mergea super 5500 de ture.Pai incearca asa la dacie sa vedem ce poate..am si dacie si nu imi da aceleasi senzatii.Sunt f multumit de masina si veau sa ma apuc de tuning

cu cine te certi?

All times are GMT +2. The time now is 17:10.

- Copyright 2026 4Tuning