![]() |
Re: oltcit...??
Quote:
|
Quote:
|
bla bla bla .. si totusi care ar fi suspensiile sport pt oltcit? tare`s curios... aveti idee macar pe ce lume traiti? imi suna cunoscuta fraza "intreaba`l pe bogdanlascu" dar nu vad niciodata fraza "uitete`n thread`ul lu` bogdan!" nu`l lasati nici sa respire ... urat
|
spunetzi-mi shi mie dak se dak poate monta servo directzie pe oltcit si dak de....de care...de la ce masina???
|
Quote:
da de la a auizi la a vedea e mare diferntza sa speram ca o satzi mai raspunda si altzii:-) |
si crezi ca nu`si punea nimeni pana acum?
|
Quote:
deaia am si zis ca de la a auzi pana la a vedea e mare diferentza |
terminati cu prostiile
|
Quote:
|
poate da poate nu dar cred ca nu merita deranjul,mai bine o servo frina decit servo directie,am incercat cu servo frina dar nu este loc din cauza casetei de directie:(
|
Quote:
oltcitu si asa classic are frane bune cine stie cu un servo cum ar reactiona ramane de vazut |
daca bogdan a vazut ca nu e loc de casetã ... ce rost are sa mai incerce si altii?
|
Quote:
si bogdan sigur va mai incerca |
sa mai ziceti ca oltcit-ul nu poate... Cine a zis ca nu poate frate eu am un Club 11 RM si rupe tot...am facut pana acum un cielo cu 1,6 d(motor kadett) si un audi 80(mai vechi, cel dinaintea butoiasului nush cred k 75-80 )i-am dat 80 intr-a 3 si mergea super 5500 de ture.Pai incearca asa la dacie sa vedem ce poate..am si dacie si nu imi da aceleasi senzatii.Sunt f multumit de masina si veau sa ma apuc de tuning
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning