![]() |
Re: E36 - Cabrio - Mein Kater
Quote:
|
Quote:
Mergi linistit...nu cred ca o sa probleme. |
Masina ai luat-o din Cluj? Daca da il cunosc pe proprietar si volanul de pe ea a fost pe masina mea.
|
Quote:
Quote:
Nu am stat degeaba, am vorbit cu un baiat si mi-a promis o capota rosie cu un mic defect tardiv, capota e intreaga din cate am inteles fara rugina o sa ajunga la oradea si o sa pun poze cu ea cand o primesc pana atunci nu e nimic sigur ! Doamne ajuta si abea astept sa o vad in fata blocului ca atata imi mai doresc ! |
Model description:........318I
Market:......................Europa Type:.........................BH31 E-Code:......................E36 (C) Chassis:.....................Cabriolet Steering:....................links Doors:.......................2 Engine:......................M43 - 1,80l (85kW) Drive:........................Heckantrieb Transmission:..............manuell Body Color: .................Arktissilber Metallic (309) Upholstery: .................Stoff/leder/klassischrot (C1GD) Production date:...........25.10.1995 Assembled in:..............Regensburg Code..........Optional Equipment S243A........Airbag for front passenger S255A........Sports leather steering wheel S277A........BMW LA wheel/double spoke S314A........Door mirror / driver's lock, heated S320A........Deleted, model lettering P337A........M Sports package S380A........Hardtop-preparation S388A........Softtop, black S428A........Warning triangle and first aid kit S473A........Armrest front S481A........Sports seat S510A........Headlight aim control S520A........Fog lights S534A........Automatic air conditioning S651A........Radio BMW Reverse RDS S704A........M Sports suspension L801A........National Version Germany S806A........Third stoplamp S818A.......Battery master switch |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Capota : Attachment 3089006 Attachment 3089007 Attachment 3089008 |
Merci!
|
Nu am mai scris de ceva vreme pe aici nimic dar sincer nu am nici ce ! Ceva sa impotmolit pe la mijloc si o vreme nici nu am stiut de unde sa mai incep acum mi-am revenit si caut panoul de la clima cu tot cu grila aia nesimtita sa fie treaba toata dupa mai am de cumparat niste chestii mici cum ar fi antigel becuri bord suruburi si plec dupa masina doamne ajuta ! Voiam doar sa va linistesc ca nu am renuntat la proiect ci doar am adormit putin !
|
|
Astazi am primit capota si zilele astea urmeaza sa fie vopsita negru mat ca sa nu avem un pisoi in 7 culori !
|
3 Attachment(s)
Azi am fost sa imi iau niste materiale si m-am apucat de o mica retusare
- Capacul de decapotare din alb in negru ! Am folosit spray de retus auto ca sa nu fiu injurat cand va intra masina la vopsit ! Nu stiu cum se vede in poze dar avand in vedere ca nu am mai vopsit pana acum eu zic ca a iesit super ! Urmeaza sa primesc piese, si astpt poze cu capota vopsita tot negru mat ! |
In timp se va decoji .
|
Quote:
|
Ce imi place pisica aia:lol::lol:
Insepcteaza piesele?:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning