Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ati avut masina sparta? Ce v-au furat? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/3949-masina-sparta-furat.html)

driver_xs 25-04-09 13:06

Re: Ati avut masina sparta? Ce v-au furat?

poate sa stea linistita...

RazvanS500 19-12-09 21:57

asta vara in timp c eram in Roma Italia intr'o zona destul de bine pazita mi'au spart Renaultul Master in jur de 4 dupa amiaza si au furat din el DVD player trusa scule ecran LCD incarcatoare nokia pt masina si au mai spart si 2 geamuri iar luna trecuta in acelasi loc iar au spart;o si au furat un telefon nokia

Evoluzione 20-12-09 14:13

1 Attachment(s)
2 oglinzi furate la BMW X5, vara asta. Furate chiar in fata la Intercontinental.

DTH 20-12-09 19:11

In Dorobanti la mine , in aproximativ 10 minute , mi-au spart geamul la toyota cu praf de bujie si mi-au furat un amarat de mobil , pur si simplu un cacatel de mobil , mai mult costa geamul decat mobilul ....in plina strada , deci ma repet , nu stiu daca au fost mai mult de 10 minute ...:???:

andi_cimpean 20-12-09 19:56

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 2908147)
2 oglinzi furate la BMW X5, vara asta. Furate chiar in fata la Intercontinental.

Data viitoare sa ti le gravezi ;)

Seryoga 22-12-09 06:29

Din camion intr-o noapte 4-5 tigani cu un Opel Acona au furat 200L de motorina. Alta data 2 tigani au furat prelata de pe camion. Mi-au spart masina distrugand plasticele din jurul volanului ,contactul,rama de la geam cu ornamentul dar nu au furat nimic din ea desi aveam o geaca de piele pe scaunul de spate si trusa mea de scule.

hellker 03-01-10 21:56

sa incepem:
-calibra (de cand a fost adusa din germania cand eram acasa a stat parcata numai in garaj,o singura data am lasat-o in fata blocului si dimineata am gasit butucul fortzat..nu a reusit totusi sa intre..)
-mondeo( :O mi-au furat de 2 ori capacelele de la xenon-faruri...chiar nu inteleg de ce le-au luat..pt ca le-au rupt piciorushele si nu mai puteau fi folosite pe alte masini..idioti)
-dacia..(saraca ,ea a suferit cel mai mult,au furat de 2 ori roata de rezerva din portbagaj+2xcrik+2xextinctor,benzina si busonul(de ce au luat retarzii si bushonul nu inteleg:O) de vreo 3 ori...+oglinzi cromate si stergatoare originale de 1300 )

Strainger 11-01-10 20:24

Bateria de la masina atat mi sa furat

Babutz 11-01-10 20:57

mie nimic ..si aveam si actele in dacie :))))
nu stiu de ce s`au obosit sa o sparga :)

andi_cimpean 12-01-10 00:16

Quote:

Originally Posted by Babutz (Post 2967765)
mie nimic ..si aveam si actele in dacie :))))
nu stiu de ce s`au obosit sa o sparga :)

Dacia 1310? :lol:...

atunci nu se considera ca au spart-o, ci doar a deschis-o, probabil cu cheia unui lacat chinezesc, asta daca masina are si ea o varsta si broasca este la fel de batrana.

Babutz 12-01-10 08:27

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2968476)
Dacia 1310? :lol:...

atunci nu se considera ca au spart-o, ci doar a deschis-o, probabil cu cheia unui lacat chinezesc, asta daca masina are si ea o varsta si broasca este la fel de batrana.

=)))))))))))yup...
dar geamul de pe partea soferului era facut tandari...:cry:

andi_cimpean 12-01-10 09:34

Quote:

Originally Posted by Babutz (Post 2968814)
=)))))))))))yup...
dar geamul de pe partea soferului era facut tandari...:cry:

Aia a fost din dusmanie. Tipic romanesc.

Babutz 12-01-10 09:36

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2968949)
Aia a fost din dusmanie. Tipic romanesc.

indeed..:) doar ca na,masina statea de luni bune acolo..si acuma s`àu gasit :))
10 ron un geam :)))

All times are GMT +2. The time now is 13:04.

- Copyright 2026 4Tuning