![]() |
Re: Ati avut masina sparta? Ce v-au furat?
poate sa stea linistita...
|
asta vara in timp c eram in Roma Italia intr'o zona destul de bine pazita mi'au spart Renaultul Master in jur de 4 dupa amiaza si au furat din el DVD player trusa scule ecran LCD incarcatoare nokia pt masina si au mai spart si 2 geamuri iar luna trecuta in acelasi loc iar au spart;o si au furat un telefon nokia
|
1 Attachment(s)
2 oglinzi furate la BMW X5, vara asta. Furate chiar in fata la Intercontinental.
|
In Dorobanti la mine , in aproximativ 10 minute , mi-au spart geamul la toyota cu praf de bujie si mi-au furat un amarat de mobil , pur si simplu un cacatel de mobil , mai mult costa geamul decat mobilul ....in plina strada , deci ma repet , nu stiu daca au fost mai mult de 10 minute ...:???:
|
Quote:
|
Din camion intr-o noapte 4-5 tigani cu un Opel Acona au furat 200L de motorina. Alta data 2 tigani au furat prelata de pe camion. Mi-au spart masina distrugand plasticele din jurul volanului ,contactul,rama de la geam cu ornamentul dar nu au furat nimic din ea desi aveam o geaca de piele pe scaunul de spate si trusa mea de scule.
|
sa incepem:
-calibra (de cand a fost adusa din germania cand eram acasa a stat parcata numai in garaj,o singura data am lasat-o in fata blocului si dimineata am gasit butucul fortzat..nu a reusit totusi sa intre..) -mondeo( :O mi-au furat de 2 ori capacelele de la xenon-faruri...chiar nu inteleg de ce le-au luat..pt ca le-au rupt piciorushele si nu mai puteau fi folosite pe alte masini..idioti) -dacia..(saraca ,ea a suferit cel mai mult,au furat de 2 ori roata de rezerva din portbagaj+2xcrik+2xextinctor,benzina si busonul(de ce au luat retarzii si bushonul nu inteleg:O) de vreo 3 ori...+oglinzi cromate si stergatoare originale de 1300 ) |
Bateria de la masina atat mi sa furat
|
mie nimic ..si aveam si actele in dacie :))))
nu stiu de ce s`au obosit sa o sparga :) |
Quote:
atunci nu se considera ca au spart-o, ci doar a deschis-o, probabil cu cheia unui lacat chinezesc, asta daca masina are si ea o varsta si broasca este la fel de batrana. |
Quote:
dar geamul de pe partea soferului era facut tandari...:cry: |
Quote:
|
Quote:
10 ron un geam :))) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:04. |
- Copyright 2026 4Tuning