![]() |
Re: Masina mea : Opel Astra GTC 2007 - pimped by Irmscher :)
OPC-uri cumparate de noi de la un dealer din Romania sunt mai multe, iar Madcow a luat-o second din Germanica :)
Masina nu o mai dau, desi mi se pusese pata, iar de cand am dat anuntul de vanzare s-au mai facut transformari foarte mari si acum chiar ca nu o mai dau :D Din pacate pozele lipsesc deocamdata, dar cu siguranta ca odata cu 4Tuning Days o sa apara ;) Maine ii fac evacuarea, kitul de admisie a fost deja pus pe masina, tot maine o duc la master tuner pt un dyno sa vada si ochii mei un grafic... ceva colorat macar :D Iar probabil cand va fii gata gata o sa-i mai fac inca o fisa ca voi avea o noua mapa pe sport. Tot ce pot sa spun la acest moment este ca am lucrat la exterior muuult si la partea de performanta o sa ma opresc la admisie si evacuare. Pentru interior am planuri mari, dar nu vreau sa ma grabesc ca treaba facuta in graba nu iese bine. Salutari, Razvan |
asteptam pozele :D dak zici k ai lucrat mult la exterior presupun k arata super :D bafta in continuare si baga pozeeee sa ne clatim si noi ochii :P
|
1-madcaw
2-andrei la craiova 3- una neagra in mures(beietii care aduc opelurile cu TON) 4- un pusti in mures(care este de vanzare acum) 5- inca una prin bucuresti off, poate reusesc si eu pana in toaman si atunci singurul lucru pe care il doresc este o intalnire de astra opc :)) |
in toamna vin si eu :d o sa ajunga si masina mea pana atunci :-<
|
razvan...nu pune pozici :) cheama lumea la stand la romexpo sa o vada:D un fel de surpriza :D
|
Nu pun poze pana la 4Tuning Days. Dar o sa am grija sa ii fac destul de multe ca sa am ce prezenta ;)
|
Quote:
|
deabia astept sa iti vad ...modificarile ....
|
Quote:
|
posibil nush.. oricum in rom totu e mai scump , avem si niste salarii super mari de ne permitem :-j
|
4 Attachment(s)
Salutare,
Iata si cateva poze de la 4Tuning Days... un mic teaser pana vin pozele calumea :) P.S. Stickerele de pe spate o sa dispara. Au fost puse pt expo. Intr-o saptamana o sa mai sufere cateva modificari la partea din spate... all black clean look :D Razvan |
Superba! Chiar am stat vreo 10 minute sa ti-o admir! :)
|
:D foarte frumos ti a iesit masina domnu :D un set de arcuri macar,sa fie mai LOW ;) ar da frumos de tot
|
bravo razvane chiar ai facut o treaba buna :D pune si poze cu fata te rog nu numai cu spatele :P
|
super tare masina!felicitari!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:42. |
- Copyright 2026 4Tuning