![]() |
Re: Performantele Voastre
- am reusit sa`mi sterg 20 de Gb de videoclipuri care nu prea le gasesti pe retzea ( asta din greseala ) LoL
- :( mi-am sters toata muzica ( asta voit ..phutut HDD-ul ) 35 Gb de Hip Hop :| ..so saD :( - pot sa ascult non stop hip hop rap fara a ma plictisi de gen ;) |
:tears: 155 km/h cu o dacie 1310 din 75, acum din pacate este la remat:tears:
|
Pe la vreo 9 ani cred ca in cls a III-a mam inscris la karate :D si ce sa vezi acolo ne pune instructoru sa ne batem...si pe mine ma punea numa cu unu care nu il suportam de acolo si ala tot ma pocnea nu puteam sa ii fac nimic...eram si cel mai mic din clasa pe vremea aia [acu is inalt ca prajina si ***** ca gaina...da asta conteaza mai putin..] dupa ce ma batut mar odata la curs ...am luat o scandura , iam dat peste picioare a picat jos si lam batut sa nu ma uite :twisted: :D ce sa intamplat apoi nu mai conteaza :-P
|
Quote:
|
In 3 luni de soferie de cand am carnetu, merg fara centura si cu viteza (nu mereu da destul de des) si fara mamaligi (mereu) si pana aku u m-a oprit nici un gabor. Sa vedem cat tine :D :lol:
|
bine k nu stau in pitesti...
|
La 16 ani am sarit o banca in parc care era umeda si mi-a alunecat piciorul intre spatar si banca am cazut pe partea cealalta am avut noroc ca am scos piciorul la timp dak nu'l scoteam poate k ramaneam fara el. Am fost la doctor si l-am pus la gips am stat 3 sapt cu el(gipsul) in vacanta de vara dar totusi reuseam sa merg cu bicicleta tras de un tovarash cu Dacia :D.
|
ieri am mers pe jos 41 de km si n-am dormit de 2 zile...:rolleyes2
PS: initial trebuia sa fie o excursie de 160 km pe jos (roman-bicaz-roman)...dar am cazut unul cate unul :D |
am reusit sa calc 2 caini cu masina in jumatate de ora:D!
|
am reusit sa calc 2 caini cu masina in jumatate de ora! =)) ahaha
Eu sunt mic deocamdata nu pot sa dau de permis dar am mers cu o dacia 1310 cu 130 km/h si a doua zi iam rupt directia :> masina era "tunata" era facuta manual ..... :D |
Quote:
din cauza inconshtientzilor ca tine mor zeci de oameni nevinovatzi...:| |
Quote:
Acum vreau ma invete cineva cateva despre masini ca eu chiar nu stiu YM -> AdiZeLf astept profesor :twisted: "virtual" ca din giurgiu nu prea e nimeni :( mercy mult :-) |
pai voi credeti ca am vrut sa-i omor...dar la peste 90km/h nu-mi permit sa trag aiurea de volan, mai bine omor un caine decat sa intru pe contrasens si sa omor un om;)
|
Quote:
|
pai mereu cand povestesc asta, toti ma intreaba cum am reusit, asa ca am zis sa o cataloghez drept "performanta". s-a intamplat in drum spre craiova, unu pana in slatina si unul dupa:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning