![]() |
Re: Ultimate Virtual Tuning Days On Scene - Hotnews
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bah - puneti-va si vi putin si in locul lor - au organizat toata treaba asta fara sa-i oblige nimeni si fara ca noi sa platim ceva (ca am ajutat la panou e alta poveste) - cred ca au facut destule pt vt - ca doar au pierdut mult timp - nu zic ca nu se putea face mai mult
oricum - subiectul jurizare e un subiect cam prea larg ca sa fie discutat asha - au fost prezentate conditiile de participare cu criterii cu tot - iar la juriu sa se descurce - noi asteptam - da' sper sa nu dea cu bata-n gard la sfarsit (ca s-a dat destul) |
import ........poi ce ai fkut aici leai luat apararea dupa ai dato aiurea ....."da' sper sa nu dea cu bata-n gard la sfarsit (ca s-a dat destul)" :-s
|
s-o emotionat acuma :lol:
|
pai, vad ca sunteti tare nelinistiti..
in primul rand, dupa cum stiti, am dat o limita de predare, pentru a putea juriza lucrarile inainte de salon... pe de o parte, la 3D au venit lucrari pana pe data de 28, era pacat sa fiu restrictiv si sa se piarda munca din spate, pe de alta parte, au fost ceva probleme exterioare, cu mailul, probabil, la unii din provincie nu au venit lucrarile... grigo stie, ca a reusit sa trimita la limita lui zoliat pe emailul de yahoo... la ora respectiva, noi eram toti in amenajari, in "priza", dar am facut un efort, sa ajunga cu primele reviste, pe 31... din acest motiv, sunt lucrari care nu fusesera jurizate, si ar fi pacat sa nu luam in calcul munca catorva dintre voi, mai ales ca am fost noi mai elastici cu termenele... o situatie relativa exista, dar putem sa o afisam, si gata, sau sa luam in considerare toate lucrarile si sa facem micile corecturi de rigoare, pe baza parerilor oamenilor din juriu... stiu ca sunt persoane ca topart care asteaptau cu nerabdare sa speculeze orice ca sa ne atace, nu e nimic nou in atitudinea lui ostila. prefer sa fac lucrurile mai usor, si cat pot de bine, decat sa cedez presiunilor de prost gust. total dezinteresat ma chinui sa fac ceva pt virtual, nu merit atatea jigniri, inclusiv injuraturile pe care a avut amabilitatea sa mi le "inmaneze" la telefon. este banat si descalificat. lucrarilevoastre, le-au strans cu grija de pe panou grigo si fratele sau, sunt la noi in birou. cele care au fost furate, pot fi refacute, si puteti sa le solicitati impreuna cu diploma de participre, sau sa ne lasati din ele sa le punempe pereti la birou. putem sa le stampilam, sau ce vreti voi, e alegerea voastra. suntem rupti de oboseala, am mai zis, azi am terminat de strans, si am mai facut o sedinta de filmari si foto pana noaptea tarziu ne revenim putin, si o luam pe indelete... nu avem nici un interes sa favorizam pe cineva nici sa ne lungim, dar suntem rupti... |
totul e bine cand se termina cu bine....
|
... speram intr-o jurizare corecta si relativ rapida - sper de asemenea ca ne vom primi diplomele si lucrarile (ar fi excelent) si sper ca veti fi impartiali !!!
|
Draga 4tuning, sau mai bine zis reprezentanti ai acestuia, in primul rand vreau sa va multumesc pentru sprijinul adus fenomenului de vt, si pentru evenimentele organizate, si de ce nu pentru premiile generoase acordate de fiecare data, cu mai o mai mica sau mai mare intarziere! Dar totusi aceasta calitate de "parinti" nu va ofera posibilitatea sa conturati totul DOAR asa cum vreti voi! Inteleg ca poate unele posutri au fost putin exagerate dar totusi este ceva FOARTE enervant sa scrii ceva sa contesti ceva si sa te trezesti cu postul STERS! Inteleg ca poate daca cineva, care nu este in cunostinta de cauza, intra aici si citeste poate sa isi faca o impresie gresita, dar nu cred ca aceasta este rezolvarea! E dea dreptul jignitor ca parerea ta sa fie pur si simplu stearsa asa, fara explicatii, fara drepturi, fara replici, fara urme! Si de asemenea daca tot suntem aicea am putea spune ca am aprecia cu totii daca din cand in cand ne-ati mai da cate un semn de viata... intelegem cu totii ca suntem mici, poate nesemnificativi fata de restu de ce se intampla pe aicea, dar cred ca totusi atata timp cat ati promis si ati facut meritam nu o expliucatie nu mare lucru, un post din partea cuiva in care sa scrie "Ne cerem scuze de intarziere rezultatele vor fi afisate in ziua Z"... da stiu ca si aceasta ar putea creea reactii negative dar macar suntem impacati... stim pana in ziua z o dam drak de treaba si macar se stie un lucru... REPET inca odata sunt sigur ca toti cei care sunt aici va multumesc, mai mult sau mai putin pentru ca ne-ati bagat si pe noi putin in seama, sa nu credeti ca nu suntem recunoscatori! totusi faptul ca majoritatea pun sigla 4tuning pe toate pozele facute si posteaza aicea tot ce trebuie si fac publicitate gratuita cred ca ar trebui sa va dea de inteles ca da si pe noi ne INTERESEAZA, insa v-asi ruga sa ganditi ceea ce este in interesul 4tuning si nu in interesul dumneavoastra, si sa nu dati afara si sa excludeti, pentru noi si si pentru ei, persoane care chiar stiu ce fac si care chiar poat da o mana de ajutor(si au si facut-o) fenomenului si de ce nu si forumului! inca odata va rog sa ganditi in favoarea 4tuning si sa nu va lasati influentati de un orgoliu personal ranit din caza la anumite neintelegeri
Multumesc inca odata pentru sprijinul acordat si sper sa incheiem dicutia aici fara sa mai apara iesiri necontrolate si cine stie ce efecte nedorite! asteptam cu nerabdare, nu neaparat premiile ci rezultatele! Respectele mele |
Bv 2fast4you :-) Totul la obiect.Cu totii de aici iti impartasim gandurile ;)
|
parca tocmai dadusem mai sus un semn de viata... tu nu ai citit?
mi se pare reaintentie sa scrii ce ai scris tocmai DUPA postul meu. le luam frumos la rand, si le rezolvam pe toate. |
Quote:
ori cum pentru frumuestea concursului, si al vt-ului asi dori sa incheiam cu totii aici, urmatoarele idei si posturi inclusiv sa apara doar dupa anuntarea castigatorilor si locurilor ocupate :) multumim si bafta |
sarumana de intelegere...
|
totusi .... nu cred k topart merita sa fie descalificat si banat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning