![]() |
Re: dacia mea proprie si personala
frumos....
|
ce frumos a facut burnoutul...
|
caut 2 cauciucuri 155-165/70 sau 80/ R13 pt mici burn-out-uri!!!merg si cele usor ovalizate. le primesc doar donatie si doar pt distractie....
cine are sa tzipe... |
12 Attachment(s)
ceva probleme la bibiloaica :)))) ce s-ar face bibi fara prieteni pe cine ar mai oropsi :rolleyes2
|
mda....some little problem's
sunt fericit ca sunt intreg si ca nu am avut parte de vre-un accident grav! aveam 100 de Km/ora cand mi-s-a parut ceva suspect si am inceput sa franez....dupa aia am gasit roata la 10 m mai incolo de masina intr-un santz.... |
2 Attachment(s)
va prezint un mare babuin
|
cand se striga ABG-u merge BBI-u!cand se strica una merge cealalta!:P...tot e bine!:D
|
8 Attachment(s)
si uite si cateva modificari, poate bune poate rele...sunt facute deja
cam asa am vrut eu sa imi fac masina si fix de atat am avut bani!8) o mica lista cu (de)tuning: - eliminat rugina de pe toata masina; - antifonat bine; - modificat capota (cica bad boy look); - eliminat manerele de la usi (in afara de cea a soferului!), si portbagaj (deschidere electrica); - taiat din arcuri(o spira si juma tesita); - schimbat amortizoare fatza; - toata mecanica fatza noua; - cauciucuri mai late fatza (175/65/13); - vopsit total inclusiv bari si praguri (gri carbon); - montat bord cn (fara aeroterma aia imensa); - montata bari de rigidizare fatza-spate; - toba POWERFUL (curand o sa stea ca la logan asa drept dar acu nu am mai avut chef!); - garnitura chiulasa si cea de galerie noi, reglat tachetzi! - atat deocamdata ca nu imi mai amintesc! Astept o parere de orice fel numa nu injuratzi prea rau! 8) p.s: pozele sunt de claritate deosebita ca sa putetzi critica orice detaliu nereusit(si sunt o gramada! :x ) |
nu si-a dat deloc silinta nici tinichigiul si nici vopsitorul.fa ceva cu grila aia.
cam atat ca sa nu intru in detalii si sa fiu aspru. ai incercat ceva frumos,care daca ar fi fost facut bine ar fi placut tuturor. |
E ceva!... :)
|
mi s-a parut mie ceva schimbat la ea :), dar incearca sa faci ceva cu grila aia
|
nu o sa mai acord aproape deloc timp pt modificarea masinii pt ca anu asta sper sa dau licentza la facultate deci sunt si multe alte lucruri importante de facut!
iportant e ca a costat foarte putin, un singur om a facut tot ce e acolo(si cu ajutor de la mine) si cam atat! vorba unuia: altu moare si asa n-are!(sau altu moare si nici macar asa ceva nu face!) |
Bibi important e sa iti placa tie nu la altii.
|
ai de gand sa lasi grila aia asa?
|
pun un semn nike acolo in coltz sa nu se ami vada unde nu e lucrata bine! :) sau unu mare peste toata! b)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning