![]() |
Re: Accidente in VL
Si totusi...Un fier reparat nu e ca cel original :cry: :cry: :cry:
Nu pot sa fac nimic. Alianz Tiriac m-a trimis la Enduro cu masina, iar ei au constatat ce are si au comandat piesele. Nu cred ca o sa imi aduca triple clare sau elemente de tuning...Si sincer numai de asta nu imi arde mie acum. Sper doar sa vina piesele cat mai repede si sa nu fie probleme cu structura spate :cry: |
Stai linistit ca lucreaza bine aia la Enduro. Nu stiu acuma cu vopsitul :)
Daca vorbeai de la inceput cu Luminita si cu baiatul de la piese iti aduceau ce triple vroiai u. |
Quote:
|
sper sa`tzi iasa bine mashinutza Oli` .. :( k noua nu o sa fie niciodata .. vad akum si eu din proprie experienta :( ... dar important e sa tzi`o faca cat mai mult posibil k inainte ... sper sa`tzi faca treaba buna cei de la Enduro :)
|
Oli are cateva elemente de schimbat. La tine a trebuit umblat acolo :)
O sa iasa bine. Scoate bara, hayonu si stopul si pune altele:) Daca se pricep le imbina bine :) |
Mda... eu nu prea am ce sa zic... de vopsit or vopsi bine acuma...
Eu am vopsit acum un an portbagajul la bora ca mi l-au zgariat uniii... si mi-au bagat asa de mult pigment dinala in ea inkt ieshise spre gri. Cand te duci sa iei masina sa o iei pe zi si sa fii atent. Dale raq de fiare bine ca nu ati patit nimic. |
Merci TIR. O sa ii urmaresc indeaproape la vopsit :D
Din ce m-am holbat eu la ea nu par a fi probleme mai profunde decat turtitura lacasului de rezerva...Oricum oamenii au zis ca verifica tot...Inclusiv partea tehnica (directie, axa etc etc). Eu zic ca o sa iasa ok..sper..Noroc ca nu a fost pe fatza :???: |
:)) MAI bine pe fatza... pt ca acolo se inlocuieste... pe spate mai greu sa repari bine :)
|
Prin fatza ma refer la motor...Atunci mi se pare mai grav...Parerea mea.. :| Daca ma lovea frontal...Sa desfaca motorul ...sa ii inlocuiasca problemele...sa fie vreo fisura neobservata...Sa umble la directie....Doamne fereste sa imi mai sara si airbag-urile....Era terminata masina...De asta zic ca mi se pare mai grav pe fatza :???:
Si pe spate de ce nu s-ar inlocui? :???: |
esti nebun si tu acuma... dak gandesti dinastea... :)) iti da alta masina dak e :)) doar de aia ai Casco si nea Sandu de la Tziriac nu e problem.
|
da...am prezentat un caz cam apocaliptic cu impactul frontal :lol:...Dat tot mi se pare ca e mai lejera o lovitura in spate decat una in fatza :???:
|
Lejera nu este nicio lovitura. Toate iti dau bataie de cap intr-un fel sau altul.
In fata aripile se schimba. Nu trebuie taiata caroseria ca in spate pentru asa ceva. BAFTA cu masina. |
Aaronel...Masina merge cu motor ...Nu cu aripile laterale :|...Daca imi atingea motorul...Atunci dadeam de dracu` :|
|
Quote:
Este adevarat ca si motorul este foarte important. Dar degeaba ai motor bun daca ai o structura de rezistenta proasta. Ca odata sudata daca nu este sudata de cineva care se pricepe isi pierde zic eu din acea rezistenta. |
Nu ai inteles...La diagnosticarea initiala structura nu are nimic...Doar lacasul rezervei e putin turtit...Masina a incasat-o central spate dupa cum ai vazut, deci pana nu ii dau bara si hayonul jos nu pot sa studieze structura, + ca evacuarea pare a fi ok la prima vedere, dupa cum a zis trafy...
Eu imi fac griji sa nu fie afectata structura si sper sa nu fie....Dar mi se pare ca mai usor sa se repare spatele...decat motorul |
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning