![]() |
Re: GSI in curs de modificare
bravo!o sa iasa misto....deja se vede diferentza mare....bravo ink o data si sa continui sa o termini,sa o faci frumoasa....succes....
|
Din pozele pe care le-ai pus se pare k a meritat asteptarea...Sa vedem produsul finit(finisajul da valoarea);-)
|
Nu zic ca nu a meritata asteptarea.....dar cam mare asteptare...oricum.....se putea putin mai bine......dar in acelasi timp se putea MULT mai rau. Pe aceasta cale vreau sa atentionez asupra unui lucru des intalnit si anume meseriasii de duminica. Nu va mai duceti la ei ca sa economisiti bani.....mai bine dai un ban la un service bun....dar stii pe ce dai banii. Eu din aceasta cauza era sa am masina varza....dar noroc ca am dat peste unde adevarat meserias. De asta spun ca se putea sa fie mult mai rau. Cat despre finisaj.....o sa stau de capu` ei pana iese asa cum vreau eu.....
|
Azi masina a primit un nou sound care imi place la nebunie, se aude mai infundat si nu mai urla sa ma stie toata lumea. Acum se poate auzii si filtru ala "no name" care il am. Pe langa o veste buna.....merge si una proasta. Masina nu va mai avea angel eyes din cauza unei defectiuni tehnice...s-a rupt ceva si nu mai mergea decat un led din cele 4 si nu am mai stat sa imi bat capu` cu ele. Oricum o diferenta se va vedea la faruri. Poze nu mai pun....astept sa fie gata cu totu`.
|
1 Attachment(s)
Nu m-am putut abtine....asta ca un inceput pentru sfarsit :p
|
Foarte frumos!... Bv!...
|
Frumos ! Clean Style !Asteptam si restul!:D
|
cu sfaturi toata lumea sta bine.banii sunt problema spune cati bani esti dispus sa bagi in motor si iti pot spune ce poti cumpara si cati caluti poti scoste din el
|
1 Attachment(s)
G.star motorul asta poate fi impins destul de sus pastrandu-l aspirat. Stiu si eu ce tre sa ii fac...dar dupa cum bine zici banii sunt problema. Singura modificare care o va avea motorul este axa. Nu are rost sa investesc in motor....mai bine il schimb.
Dupa doua luni de munca, depasirea bugetului, multi nervi, (nu a fost zi in care ma gandeam sa o vand) , dupa multe rani la maini plus taiat putin piciorul cu flexu` :p si multe alte chestii imprevizibile.......masina a iesit din nou pe strazi. O sa dau mai multe detalii cand va fi gata cu totu` si o sa intre intr-o sesiune foto cu aparat digital ca astea cu tel nu se vad bine , pun o poza asa pentru cei care au asteptat sa o vada gata. Masina o sa isi faca aparitia duminica la intalnire. |
Felicitari omu a iesti marfa !;)
|
Ai tot respectul meu pentru munca depusa si pentru felul in care ai reusit sa schimbi aspectul masinii tale.Daca pana acum imi placea,ei bine acum o ador.FELICITARI!!!
|
Mersi donnyro, dupa cum am zis masina in pozele astea nu se vede chiar bine...realitatea e alta. Vino duminica la intalnire si o vezi live....si te dau sa vezi si cum merge.
|
Nu am putut ajunge asta seara pentru k am fost plecat si am ajuns tarziu akasa,dar sper k oferta cu datul o tura cu masina sa ramana valabila pentru o alta ocazie.:-P
|
Bravo man, frumos, f frumos. Imi place f mult cum arata asa rosie cu jantele albe!!!:joy: Cand iti mai revii cu finantele incearca sa investesti intr-o pereche de proiectoare noi, ar arata si mai bine... Mai esti in firma? Daca da vom vedea multe lucruri frumoase pe masina asta...:D
|
Bogyciu un proiector costa 5,3 mil....daca sparg vreunu` cre`ca dau foc la bara decat sa cumpar altu`. Cat despre proiectoare....esti al doilea care imi zice. Proiectoarele nu au nimic, cel de pe dreapta e nou....iar cel de pe stanga e f putin aburit dar s-a rezolvat (am mers cu ele aprinse ceva vreme si a trecut). Poza e de vina.....in realitate se vad bine. Dupa cum am spus revin cu poze k-lumea si ai sa vezi diferenta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning