![]() |
Re: Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan?
Fratilor eu inteleg ca aveti cielo si e normal sa vedeti masina voastra cea mai tare, dar nu e chiar asa cum ziceti voi. cielo e o masina buna pt 3500-4000 de euro. e de departe cea mai buna alegere la banii astia, insa daca iti permiti si dispui de banii necesari sa iti iei un logan nou cum puteti sa spuneti ca cielo ar fi o alegere mai buna?? zicea cineva pe aici ca ar fi diferenta doar abs si airbag. nu e chiar asa, in afara altor dotari ce loganul le are in plus (comp de bord,ogl incalzite,oglinzi electrice,etc) loganul e o masina de care poti fi sigur ca nu cade nimic pe ea o buna perioada de timp dupa ce o iei, in schimb la cielo apar tot felul de probleme multe si marunte (mai troncane ceva, mai bate ceva, nu merge caldura,sa stricat macaraua etc) dar care sunt destul de stresante. repari una incepe alta. eu la loganul meu ii bag doar benzina si lichid de parbriz, si nu am nicio problema si oricum in caz de as avea am garantie inca 2 ani si ceva.
Am vazut ca pe aici se plangea cineva ca loganul de 1.4 consuma mult, nu stiu asa o fi ca am varianta de 105 cai nu cel de 1,4 insa mi s pare aiurea ca fix cei cu cielo sa considere mare consumul de la 1.4. Oricat de mult ar consuma 1.4 de pe logan nu cred ca poate fi mai mare decat cel de pe cielo care sunt recunoscute pt consumul destul de mare. De asemenea la cielo apar costuri de intretinere spre deosebire de logan care atat timp cat ai garantie acestea sunt 0. Cat nu mai ai garantie o vinzi :D (eu unul asa o sa fac :p ). nu se merita sa ai masina de generatie noua si sa nu ai garantie la ea. Poate unii din voi nu stiti, insa loganul se vinde in draci in europa(germania in special). oare asa prosti strainii astia de isi iau logan? vara trecuta m`am plimbat ceva prin europa si nu am vazut niciun cielo cu nr de romania, cred ca nu au propietarii curaj sa iasa cu ele de frica sa nu ramana pe acolo :P . apropo de europa voi stiti cat se vinde un cielo in germania?(ma rog, acolo se cheama nexia, si este varianta hatchback). in jur de 700 de euro. si e si varianta cu abs si airbag :P . pt ca sunt corect trebuie sa recunosc ca cielolul are si plusuri fatza de logan, cum ar fi designul (din exterior arata mai bine ca loganul,),comenzile de la geamurile electrice etc.un alt avantaj e si valoarea mica in caz ca vrei sa iti faci casco la ea. cred ca nu te duce mai mult de 8 milioane full casco la cielo. Si acum in concluzie sa fim sinceri, fiecare are ce masina ii permite buzunarul. cu siguranta daca dispuneam doar de 4000 de eur, cielo imi luam. Aaa ca tot vorbea aici cineva de liniutze, in caz ca nu stiati loganul 16v ia suta in 10.2s, in timp ce cieloul dohc, cel de 90de cp in 11.5s. Deci e ceva diferenta.(cifrele sunt luate din datele masinii).nu sunt deloc impatimit cu prostii d-astea gen liniutze insa am vazut pe cineva mai sus care zicea ca cielo dohc face loganul de 105cp ceea ce nu e adevarat. Una peste alta cielo e o masina care isi merita banii, raportul pret calitate fiind excelent. Loganul in schimb pt o masina din zilele noastre ofera dotari de bun simt la un pret de bun simt. daca voi va luati de logan ca e praf si prost si ofera dotari putine, dc nu va uitati ca in aceeasi bani in care e loganu mai e hyundai accent, fiat albea si chevrolet aveo. la 10.000 de euro va garantez eu ca nicio masina NOUA nu are dotari mai bune ca loganul. toate sunt la fel, aceleasi dotari asa ca incetati ca e slab dotat la banii astia are dotari decente pt o masina NOUA. si nu incepeti..vaii ce golf imi iau eu la sh cu 10.000 d euro. cea mai mare prostie, iti iei masina de 150.000 de km rupta in loc de ceva nou cu 0km.(va garantez eu ca in germania rar se vand masini sub 120-150.000 de km, si stiu ce vb;)). la alea cand pica ceva costa cu zecile de milioane nu cu mil ca la cielo :)) . |
Quote:
|
eu cred ca exagerati cu cielo asta... si eu sunt proprietar de cielo, e bun, imi place... dar nu e super-masina in nici un caz. in linii mari, e cam la egalitate cu loganul. motorul de 1.4 de pe dacia e mai lenes decat 1.5 ohc de pe cielo. cel de 1.6 tot slab mi se pare, dar se apropie de performantele celui ohc... 1.6 16v e peste cel de cielo ohc. se apropie de el cel dohc.
cielo nu a aparut la un pret rezonabil :lol: era vreo 9-10.000 dolari in '96... adica o gramada de bani pt vremea aia. si daca stai sa te gandesti, tot cam atat e si acum: 7000 euro varianta cheala. alegand intre cielo cheala si logan cheala, aleg cielo (cielo chel are macar servo)... la fel si pt variantele full. dar nu pt ca e super masina, ci pt ca si-a dovedit fiabilitatea in timp si pt ca imi place mai mult estetic. |
Ma bucur ca sunt si posesori de cielo realisti pe aici. pe pagina anterioara erau niste posturi de tot rasul. partea estetica e subiectiva, si tine de gustul fiecaruia. de exemplu prietena mea ma ataca mereu si spune ca masina seamana cu un tanc :)))) si mereu ii zice la masina tanc :)))) . mie unul mi s pare ok din pct de vedere estetic, insa oricum tre sa recunosc ca cielo e peste logan. cielo cu niste jante pe 15,din exterior arata chiar fff bine..
oricum sunt niste masini destul de slabutze atat cielo cat si logan,pai daca astea sunt masini, atunci ce sa mai zicem de vrun a6,s klasse, si altele. ce sunt alea avioane?:)) alea masini adevarate nu cielo sau logan. |
Quote:
|
Quote:
ma faci sa rad ce zici aici in multe aspecte gresesti man ai vorbit de niste lucruri total gresite sa zicem daca nu ai consultat oferta de la chevrolet ei iti ofera in varianta standard servodirectie 2 geam electrice si mp3 player pecand loganul in varianta standard iti ofera o dacoia 1310 cu motor de renault :)) ai mai zis deo prostie decat sa dai 10 000 de euro pe un logan mai bine un golf 4 omule ala nu te lasa cum ai zis u iti garantez ca doi si la ala ii bagi doar motorina sau benzina si ii dai talpa si ai un confort foarte bun si dotari pe masura mai afci sa rad auzi computer de bord la lgan :))) pt ca vezi presiunea de ulei si cata benzina ai si care iti este consumu masini km electronic ala nu e computer de bord pt o masina de ultima generatie uitate la un passat din 2004 ce inseamna un computer de bord :))) ai zis ca germani au cumparat loganul dar te rog sa te uiti pe net pe un site de germania ca toti il vand oare de ce :))) numai au bani de benzina sau nu mai au spatiu in garaj..ai zis ca nexia se vinde la 800 de euro este adevarat si golfu din 95 de vinde tot la bani astia :)) valoarea ia scazut sa vad loganu peste 10 ani :))) si mai vorbim momentan daca te duci intr-un trag de masini jumatate e plin de loganuriis tare curios d c??? :))))) |
nu este un moderator sa stearga topicul?
|
Quote:
|
propun ,''lu frate kamikaze'' sa-i facem un templu cu semnatura cielo sa-si faca plecaciunile zilnice si sa le multumeasca celor de la daewoo ca au putut fabrica o asa bijuterie...
el cred ca sufera de complexul de inferioritate si incearca sa se convinga pe sine ce super masina are fata de olcit-ul sau dacia 1300 cu care era obisnuit |
Quote:
|
si eu propun sa fie sters topicul...
deja s-a exagerat, pe tema ambelor masini. oricum e logic ca intotdeauna vor fi de ambele parti sustinatori. |
Quote:
|
Quote:
garantezi tu ca vezi doamne masinile straine nu te lasa. bai frate tu crezi ca daca se cheama golf sunt indistructibile? orice masina dupa un nr de km are probleme!!indiferent ca e cielo,logan sau golf.si nu ca sunt proaste ele ci datorita uzurii. orice masina dupa un nr de km incep problemele. iar la partea cu comp de bord, loganul are toate functiile de care ai nevoie. iti spun eu fatza de comp de bord de la astea noi nu lipsesc decat cateva functii de fitze, cum ar fi temperatura de afara si alte prostii care nu mori fara ele. comp d bord dp logan arata cat mai merg cu benzina din rezervor, arata consumul mediu,arata viteza medie de mers, adica cam tot ce ai nevoie.si vezi ca iar gresesti ca tu compari loganul cu passatul. compara loganul cu renault clio symbol, cu accent,sau cu aveo masini care poti sa le iei cu 10.000eur. si acum ca tot o tii pe a ta cu golful de afara. sper ca stii sa cauti masini pe mobile.de . dati un search dupa passat de ex din 2006 diesel, sa vedeti ca majoritatea masiniilor au peste 100.000 de km. deci sa zicem in 1-2 ani masinile astea au facut peste 100.000km, voi chiar credeti ca un golf din 2002 sa zicem, are tot 100.000km? va zic eu media e ~40.000km pe an in germania, si in maj tarilor.evident exista si exceptii, asa ca la 10.000 de euro decat un golf cu 200.000km mai bn un logan nou.am un bun prieten care aduce masini din afara si a adus un a4 din 2006 care avea in jur de 145.000km,si dupa 2sapt am mers cu el cu masina si masina avea 67.000. si mi-a zis ca ce e prost sa nu dea km inapoi, ca si asa o sa il creada toata lumea ca sunt reali, ca doar masina are 1 an jumate. asa ca bafta la masini sh. iar in legatura ca sunt multe logane in targ explicatia e clara, sunt multe in targ pt ca sunt si multe masini vandute. pai ce oi vrea sa fie in targ mitsubishi sau orice alta marca care vinde 5000 de masini pe an in romania?logan e cea mai vanduta si d asta sunt multe si in targ.. cred ca nu trb sters topicul, atata timp cat se discuta si se aduc niste argumente ok nu vad dc ar trebui sters. |
Quote:
in rest oricum fiecare masina are bune si rele dar decat sa dai 6400 sau 6800 pe un logan stock mai bine iei o alta masina straina si legat ca se strica si loganu se strica ai garantie farte da reviziile le plateste pentru ce iti da garantie :))) pentru becurile de la semnalizare |
si oricum am deviat toti de la subiect nu ar trebui sters topicu e normal fiecare cu masina pe care o poseda cei care au logan e clar sa zica ca e bun o fii bun dar nu asa cum pare in reclame...oricum sa fie bafta la toti si sa stiti ca toti avem loc pe strada indiferent ce masina avem
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning