![]() |
Re: Filtrele de aer!
Salut...deranjez si io cu o intrebare...
Pe masina (opel ascona 1.6 D) am filtru de aer dreptunghiular (stock) si vreau sa stiu daca exista adaptor sau ceva de genu..pentru a monta unul conic...sau trebuie schimbata galerie de admisie?? |
Nu e recomandat sa pui filtru sport(conic) la motoare diesel. Decat dupa modificari majore la motor.
|
Quote:
Poate nu ai observat ca este vorba despre vechiul si renumitul 1.6 D de la Opel.Motorul ala suporta orice. ;) Insa inutil,nu-i aduci cai in plus. |
Filtrele K&N trebuie date cu uleiul lor special inainte de a fi montate? Ma refer la filtrul nou, de-abia scos din cutie.
|
k&n-urile vin gata imbibate cu ulei
|
1 Attachment(s)
sal . am citit in mare parte toicul si nu prea am inteles mare lucru .
am un fiat ritmo 1.5 sohc 82 cai si vreau sa ii pun un filtru sport (asi prefera unul conic ) . dati si voi niste pareri / lincuri k vreau sa comand asa ceva . mersi . si o poza cu motorul ;) (asa era cand l-am luat ( acum nu mai e prefuit :) |
Salut! Am si eu un citroen c4 1.6 hdi si vreau sa va intreb daca merge pus pe el un filtru pipercross cold intake Venom...Pe mine nu ma intereseaza neaparat performantele pt ca stiu ca nu creste f mult puterea ( oricum am chip) dar vreau sa stiu daca avariaza motorul sau nu. Merci mult.
|
Baieti am un logan 1.4 mpi ..... si am un filtru de aer sport....va rog putetzi sa ma indrumatzi cum sa il pun:oops: ????Multumes anticipat!:D
|
pt o impreza 2.0r sport ce filtru de aer imi recomandati sau dc nu un kit de admisie
|
salut, mi`as pune si eu un kit de admisie K&N pe un seat toledo 1.6 16v din 2001.. oare se merita? am vazut la multi, consumul scade, creste putin puterea, motorul merge mai bine si scoate un sunet frumos :D si de instalat cum se face? mergi la service sau il poti pune chiar tu? :???: niste instructiuni ceva .. ?:oops:
|
Quote:
|
e simplu, nustiu ce nu inztelegi u sau ce ti se pare asa complicat! da ma rog la cei 18 ani ai tai e de inzteles esti la inceput ...
|
Deci maine montez un filtu de aer K&N original replacement pt un golf 4 1.9 tdi 74 kw 101 CP ( Dupa un box tuning undeva la 125 CP) . Montez filtru la recomandarea mai multor persoane de la magazine de tuning , deaorece facandui boxtuningul sa poata trage motorul mai mult aer , incercand sa ii protejez macar un pic turbina . Ca sa se inteleaga filtru este montat in cutia originala . O sa revin cu impresii dupa acea .
|
as vrea sa-mi montez si eu un filtru sport(conic),pe o mazda 1996,motor 1,5 16v 90cp,si as vrea sa stiu ce avantaje si dezavantaje sant pt motor.....pls help la mine
|
salut. caut si eu un filtru pentru r 19???
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning