![]() |
Re: Vw Lupo 1.4 16v little TOY
Īmi place maxim, maşinuţa!
Poate vei face ceva şi cu clemele alea! :-) |
Quote:
Clemele le-am luat de la un magazin din oras care au dinastea cu fieratanii :)) Quote:
|
Rulez, vad ca esti din Ploiesti. Daca vrei iti dau eu 2 cleme din alea, la fel ca ale lui. Gratis, no charge.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
3 poze pentru voi slabe calitativ insa pana nu o gat nu ii fac o sedinta foto :D deci nu are rost de poze frumoase pana nu-i gata, apoi se va vedea frumos nuanta:D
|
Quote:
|
Frumoasa, acum au inceput sa imi placa si mie micutele astea.
|
Quote:
Quote:
|
mai bine faceai pavilionul negru decat capota, dar nici ala ca nu se mai poarta nici pavilionul negru, capota... nici vorba :sad: simpla si curata :-)
|
Quote:
Legat de purtat nepurtat aici na... ca si cu hainele, defilam fiecare cum putem! Mersi! |
4 Attachment(s)
Avem steag pe cupeu :D:D:D:D:D eu personal sunt foarte incantat de cum arata, acum probabil multora nu le va place insa asta a fost ideea mea si asa mi-am facut "damblaua"
Folia spate nici astazi nu am reusit sa o pun, sambata vine un prieten care se ocupa si mi-o monteaza :D Ceva poze :evil: |
Prea multe culori.
|
Quote:
Verdele de la steag nu arata ca si in poze, sunt slab calitativ... Pe duminica sper ca se va vedea mult mai bine si mai frumos in niste poze profi. Ms oricum! |
Nu te-am criticat. Mi-am exprimat parerea. Masina ta.
|
damblaua ta :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning