![]() |
sa sti ca nui chiar asa cum zici tu cu motoarele turbo trebuie sa ai grija cu spunea si georgeb adica sa la incalzesti si sa le racesti turbina....si nu vei avea probleme deloc!! cunosc in forum la audi www.audi-speed.com pe alti care au deja cu rs4 peste 200 de mii de km liderul este unu care are deja 250 mii de km si masina inca merge fara probleme...deci eu zic ii ceva...nu contest faprul ca tu spui ca bmw a fost tare a fost!! in ani 90!! pe cand avea seria 3 e36 ii cel mai reusit model atunci era bmw tare avea o fomra de masina sport...dar de cand a venit bangle asta la bmw pana cand si bmw a inceput sal critice..!! nu stiu eu nu ma impac delco cu noul design mai ales bordul ala care parca ii facut in valuri.. si nu cred ca sunt singurul mi se pare o prostie mai ales seria1!!!! daca audi nu ar fi masina buna atunci ma intreb de ce au castigat la toate categoriile locul 1 :?: :idea: oricum la design sa aratat ce poate audi...fara suparare mai ales acuma cand au prezentat si noul rs4... cea mai buna calitate...carbon,alu etc...
|
ok sefu :wink:
in final fiecare din noi vede ce ii place. |
1 Attachment(s)
vad ca s-a cam \"fumat\" topicul asta, chiar daca imi place mai mult BMW M Powered iata ce am gasit pe undeva.......
|
1 Attachment(s)
catalin rs4,pan la urma pui si tu ceva filmuletze cu tine si cu eventuale BMW-uri fumate?!:)
pana una alta...am ceva frumos...nu mai stiu de unde,poate chiar de pe forum de aici...dar am ramas f impresionat...:) fie ca M3-ul din filmuletz sa mai scoata caii aia la pascut,poate prind putere :lol: :lol: :lol: |
Frumos frumos :mrgreen:
Pt un post de mai demult a lui pauladrian ...eu mai astept Audi Q7 sa scoata X5-ul. Eu zic sa facem de curiozitate o linitza rs4 si m3 pe zapada :roll: :roll: |
pe zapada pe ploaie..pe uscat rezultat ii mereu acelasi.. :lol: nu prea mai am filme cu masina mea....nu demult am facut cu un m5..am filmat cu telefon dar na iesit asa de bine..
|
Re:
Quote:
|
nu se vede nimica nu prea am ce sa pun...
|
Catalin .... dar exista vreun post cu filmuletze cu masina ta ??... cu sau fara concurentza .... ca sunt curios.
Scuze pt offtopic |
am incercat sa bag niste poze si un filmulet dar nu reusesc mie imi merge pagina 4tunign extrem de greu abia pot sa postez...vezi ca exista niste filme cu masina mea la sectiunea filme...cauta pe acolo...
|
Am gasit ceva ... poate o sa reusesti sa ma postezi. Un filmulet cu tine si cu alte masini.
|
Re:
Quote:
|
o adevarata polemica.. eu raman pt audi ;) da bun, o fi bmwu` ceva.. pe circuit.. da bine, respect.. dar eu daca imi iau masina o iau ca sa merg pe strada.. multi au sarit cu gura ca dom`ne m3u` e beton pe circuit.. bv lui! voi v`ati lua m3 ca sa mergeti cu el numai pe circuit de frica sa nu va arda un rs pe strada? :lol: hai sa fim seriosi.. RS RULEZZZ! 8)
|
Am gasit pe forum filmuletele ... le mutam de pe un topic pe altu?
Am uitat sa spun de csl .... nu se compara .... am clima la audi ... mai bag o navigatie .... nu stau si ma coc vara. Aia e special facuta pt circuit .... am vazut la topgear ca interiorul portbagajului e din placaj sau asa ceva : \"cupboard\", pe cand rs4 e gandit ca un supercar practic... de familie chiar ... ce frumos sa-ti plimbi copii cu 300 la ora :) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning