Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

ovy_racer07 06-12-11 15:32

Re: Vw bora Edition

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4760483)
de azi avem si 2 din:X
a ajuns si playerul,xr 611...abia astept sa vad cum da in masina si mai ales cum suna cu hifonicsul:P

tot azi dim am dus masina sa vopseasca capota(lucios)imediat cum termina o duc sa imi puna folie pe far(ca se poliseaza si farul)si folie pentru parasolar,intre timp daca se iveste sa instalam muzica la maistrul Ugod

urmatorii pasi dupa astea,pe ultima 100 m...cotiera in principiu,si eternul tips toba sau ce o fi:))
pe urma mai vedem...(lupe far,unele elemente interior carbon,poate un chip,tapitat volan...etc,etc)
poate poate peste max 2 sapt si janteeeeeeee:rolleyes2

La ce pret ai luat playerul?

soosy 06-12-11 15:35

585 lei cu tot cu transport...daca te intereseaza,grabeste-te ca sunt cam limitate...nu prea se fac
am dat comanda de vreo 3 ori din 3 locatii diferite si cu greu am prins
la emag gasesti 2 modele ii 411 si 611(cum am si eu)...model asemanator 411,la pret mai mic desii diferenta nu ii mare dar intre modele este o diferenta majora
iar la beloud cred ca nu mai este deloc

poate nimeresti la domo,dar cred ca tot 411:))...iar 611 cam pe ultima 100 m vezi la media galaxy...sau la altex

Devu 06-12-11 16:58

Sa o conduci multi km fara incidente.
Imi place modelul, ai planuri interesante, succes in finalizarea lor.
Legat de jante, as opta pentru Brock b1.

Eddie.R29 06-12-11 17:01

Ce tip de xenon ai pus pe ea? zi-mi si mie te rog un pret si dk ai cumva o poza sa imi fac si eu o idee :)

Numai bine.

soosy 06-12-11 19:19

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4762605)
Sa o conduci multi km fara incidente.
Imi place modelul, ai planuri interesante, succes in finalizarea lor.
Legat de jante, as opta pentru Brock b1.

mersi...legat de planuri sunt multe si multe dar sa vedem ce reusesc,oricum cea ce mi-am propus pentru anul asta(avand masina de la sfarsitu lu oct..)am avansat muuult:D
mai 2-3 chestii amintite sus si gata...vedem la anul
jantele cel mai probabil(99%)vor fi brock b1,chiar am ceva promisiune pentru max 2 sapt sa ajunga ceva,dar vedem
sunt si alte variante chiar ok

Quote:

Originally Posted by Eddie.R29 (Post 4762610)
Ce tip de xenon ai pus pe ea? zi-mi si mie te rog un pret si dk ai cumva o poza sa imi fac si eu o idee :)

Numai bine.

xeonul este de la un user de aici(hojda,cu asta se ocupa printre altele)ii 35w si 6000 k bixenon...bate foarte bine si chiar arata ok
o sa incerc sa fac o poza,mai ales ca sapt asta se poliseaza si faruriile

soosy 08-12-11 17:47

4 Attachment(s)
am scos azi masina de la atelier,gata vopsita:X...a lucrat omul frumos,recomand daca este cineva din Tm,lucra miticulos,super
mi-a vopsit si pleoapa de luneta....sa cumpar ceva mastic sau ce "maglavais"o fi ok sa o si montez
faruriile polisate,au iesit boboc,aproape ca noi(daca nu aveam ceva semne pe interior)

mai apoi am rezolvat si cu prasolarul,si pus folie protectoare,transparenta
recomand si pe acest om,lucra foarte bine:D
o sa fac ceva poze mai clare

urmeaza muzica...maiestroooooo..ugod,sambata viiiiiin:P
si astept sa vad poate poate poate,sorin gti power ma serveste cu niste brock b1:X:X:X

sa ne auzim cu bine

Sebastian.C 08-12-11 18:06

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4767012)
am scos azi masina de la atelier,gata vopsita:X...a lucrat omul frumos,recomand daca este cineva din Tm,lucra miticulos,super
mi-a vopsit si pleoapa de luneta....sa cumpar ceva mastic sau ce "maglavais"o fi ok sa o si montez
faruriile polisate,au iesit boboc,aproape ca noi(daca nu aveam ceva semne pe interior)

mai apoi am rezolvat si cu prasolarul,si pus folie protectoare,transparenta
recomand si pe acest om,lucra foarte bine:D
o sa fac ceva poze mai clare

urmeaza muzica...maiestroooooo..ugod,sambata viiiiiin:P
si astept sa vad poate poate poate,sorin gti power ma serveste cu niste brock b1:X:X:X

sa ne auzim cu bine

Nu-i mai scrie aici la Ugod ca nu citeste... Suna-l sa stie ca vi!!! Din timp...ca avem de lucru la evacuari....

soosy 08-12-11 18:12

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 4767063)
Nu-i mai scrie aici la Ugod ca nu citeste... Suna-l sa stie ca vi!!! Din timp...ca avem de lucru la evacuari....

nu conteaza,daca nu citeste..
el oricum stie ca am vorbit cu el pe mess si la tel...l-am si sunat si o sa-l mai sun maine dupa masa sa stie sigur

spor la treaba,eventual poate facem si la mine ceva sambata...

soosy 11-12-11 17:34

1 Attachment(s)
ieri am rezolvat si muzica:X.....deci cea ce pot sa zic ca suna foarte frumos,bass curat si voce clara...dar basss muuuuuult
chiar is foarte multumit,atat de player(multe functii,reglaje etc...recomand)cat si de woofer,+ evident boxele originale 8 la numar

multumiri,maistrului ugod
o sa revin cu poze

sebi,am vazut tipsul,ar fi fost ok(cel mic)dar trebuia sa decupez din bara,jos buza si nu prea as vrea sa fac tiganii,deocamdata mai astept
ar fi fost ok...dar na..

numai bine si sa ne auzim cu bine
urmeaza sa pun pleoapa,ce silicon recomandati?
mai apoi sa vad cu cotiera...si cam ataaaaaaat

+ o varianta de vt,keskin kt1..in continuare raman la brock b1

sorin gti power 12-12-11 02:18

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4772243)
ieri am rezolvat si muzica:X.....deci cea ce pot sa zic ca suna foarte frumos,bass curat si voce clara...dar basss muuuuuult
chiar is foarte multumit,atat de player(multe functii,reglaje etc...recomand)cat si de woofer,+ evident boxele originale 8 la numar

multumiri,maistrului ugod
o sa revin cu poze

sebi,am vazut tipsul,ar fi fost ok(cel mic)dar trebuia sa decupez din bara,jos buza si nu prea as vrea sa fac tiganii,deocamdata mai astept
ar fi fost ok...dar na..

numai bine si sa ne auzim cu bine
urmeaza sa pun pleoapa,ce silicon recomandati?
mai apoi sa vad cu cotiera...si cam ataaaaaaat

+ o varianta de vt,keskin kt1..in continuare raman la brock b1

alea sunt Oz Futura toata ziua ... daca reusesti sa ai jantele alea chiar si orice prindere esti MARE !

soosy 12-12-11 07:09

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 4773017)
alea sunt Oz Futura toata ziua ... daca reusesti sa ai jantele alea chiar si orice prindere esti MARE !

nu stiu....este facut un vt de cineva,asa dupa ochi am zis ca ii keskin kt 1,ca seamana foarte mult...stiu de jantele oz ca are aici unu din Tm de astea:X

prea mult nu ma intereseaza,ca tot la brock raman,cel putin pana imi dai tu un semn,asa ca hai cu vesti bune si sa ne auzim cu bine

mai de parte vedem ce si cum:rolleyes2

soosy 12-12-11 16:12

sorine....apropo de oz futura:D
--------->http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...2-9354694.html

in alte ordine de idei,azi am rezolvat si cu antena radio(am avut nevoie de un mic adaptro..sa mearga si radio)
cum am promis,o sa fac si niste poze...chiar si un video eventual la sunet:P
in mare cautare de tips care sa imi fie ok sa incheiam anul bine:))

soosy 15-12-11 20:32

1 Attachment(s)
de ieri am si numere...poate maine am timp sa le si arunc sus

ma bate gandul sa decolorez chenarul negru:D...nu stiu daca o fi ok fiind masina neagra
oricum le voi monta fara rama,ca nu imi place cu suport
legat de numere,a 4-a varianta mi-a apicat(este a 3-a oara...)am vrut SOS dar nu a fost sa fie,ii ok si asa:rolleyes2

Sebastian.C 16-12-11 00:02

TzaTzikiii

soosy 16-12-11 09:03

1 Attachment(s)
un alt vt cu brock b1 cu care m-am convins:)

dar totusi mai ramane loc si pentru alte modele:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 19:51.

- Copyright 2026 4Tuning