Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   e36 1.8is coupe Estoril Blue !!! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/277420-e36-1-8is-coupe-estoril-blue.html)

Sparkle_81 16-03-12 13:22

Re: e36 1.8is coupe Estoril Blue !!!

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4934909)
:))) asta nu :))) ca si eu mam rugat de unu sa imi doneze cu bani si nu a vrut :))) il tin eu pe masina ca am mai avut un SONY superb care dadea bine si la aruncat colegutu ....:D

Daca ai ganduri de maritis cu el ...... sunt amator ! :D

TaZzY E30 16-03-12 13:32

doamne,e superba.Tine baaa de ea!

rover_cabrio 16-03-12 13:41

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 4934930)
doamne,e superba.Tine baaa de ea!

tineo BA ca fuge :)) dar de asta ce zici ?:)) prima oara mam speriat am zis ca mia furat culoarea dupe masina , dar era Mauritis blau de aproape se vedea diferenta ...

TaZzY E30 16-03-12 13:43

clar,ne vedem la AFI diseara,ai multe sa imi zici:))!

rover_cabrio 16-03-12 13:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 4934952)
clar,ne vedem la AFI diseara,ai multe sa imi zici:))!

si 2.0i ala negru :)) si inca ceva frumos tinut la secret :)) cred ca ala o sa il termin inaintea lui asta albastra :)) my amor 2.5 :))))

asa , si fi atent ce Frumusete de vw Bora o sa apara pe strazile de RO cu nr de Bulgaria dar nu stiu in ce Oras ca avea nr rosii de Sibiu (nu va SPERIATI toate masinile de acolo din CURTE sunt de Romania si asteapta la inm la Bulgari :)) )

si daca observam in botul de la Chrisler se vede botul unei pisici un baiat din Aviatorilor :D un 2.0 vanos din 1996 astepta si el la INM

rover_cabrio 16-03-12 16:21

2 Attachment(s)
si cadoul pus pe masina , perfect Functional !!! codul activ nici o problema !!!

trebuie sa il aranjez putin ...ca l-am pus mai mult sa vad daca functioneaza !

rover_cabrio 16-03-12 18:34

2 Attachment(s)
si o poza de seara :))

rover_cabrio 17-03-12 10:58

1 Attachment(s)
o intrebare colegii am si eu , credeti ca magazia asta de CD ar fi compatibila cu cass de BMW ???

rover_cabrio 18-03-12 14:18

6 Attachment(s)
o zi cu soare , numai buna de montat balamaua deschidere la usa care era rupta !!!

si o intrebare , in ultimile 2 poze am gasit cele 2 mufe subtiri langa cea de oglinzi , are cineva idee de la ce vin acele 2 mufe ???

zku76 18-03-12 18:09

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4937915)
o zi cu soare , numai buna de montat balamaua deschidere la usa care era rupta !!!

si o intrebare , in ultimile 2 poze am gasit cele 2 mufe subtiri langa cea de oglinzi , are cineva idee de la ce vin acele 2 mufe ???

mufele sunt de la boxe.modelul cu 2 boxe pe fata de usa

rover_cabrio 18-03-12 18:36

Quote:

Originally Posted by zku76 (Post 4938204)
mufele sunt de la boxe.modelul cu 2 boxe pe fata de usa

ma miram eu ..ca am dat fata de usa jos sa mai lipesc plasticele alea interioare cu cleme care se prind de tabla ..si am vazut ca avea inca 1 gaura daia mica ..

ce vreau sa te intreb ..e POSIBIL sa am statia in portbagaj ???? aia de fabrica ???

zku76 18-03-12 19:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4938239)
ma miram eu ..ca am dat fata de usa jos sa mai lipesc plasticele alea interioare cu cleme care se prind de tabla ..si am vazut ca avea inca 1 gaura daia mica ..

ce vreau sa te intreb ..e POSIBIL sa am statia in portbagaj ???? aia de fabrica ???

din ce stiu eu statie este sus in stanga aia de fabrica.am atasat si o poza dar acuma daca a fost umblat la muzica cine stie unde a pozitionat-o vechiul proprietar. de exemplu am avut un bmw care a avut statia in torpedou :-P

rover_cabrio 18-03-12 19:13

Quote:

Originally Posted by zku76 (Post 4938306)
din ce stiu eu statie este sus in dreapta aia de fabrica.am atasat si o poza dar acuma daca a fost umblat la muzica cine stie unde a pozitionat-o vechiul proprietar. de exemplu am avut un bmw care a avut statia in torpedou :-P

foarte tare ...pisica 2.0 vanos pe RO care am vanduto acum 1 luna cam asa ..avea statia in Stanga spate portbagaj pe partea cu aripa ....o sa desfac maine mocheta aia sa ma uit dupe ea..... am cautat azi magazia de CD philips pt BMW prin targ si mi-a cerut unu un pret de mai bine imi ascult la radio :))))

rover_cabrio 21-03-12 17:42

2 Attachment(s)
masinutza a ramas desculta , s-au vandut jantele dupe ea :lol: am trecut la table Momentan ..pana gasim ceva frumos pe placul ei !!!

si ...cum masina trage cu casa face treaba ..cara cara cara !!!

rover_cabrio 24-03-12 15:10

2 Attachment(s)
...pisica a primit un set de capace Momentan , ....un nou CD player auto cu lumina Portocalie identica in culorile bordului ...este luat dupe o Dacia Duster echiparea standard si se vede foarte bine + sunet destul de clar ...

CAss Business BMW ...original momentan este PROMIS unui baiat dupe FORUM a fost primul care ma intrebat de el ..daca e cineva INTERESAT in viitorul apropiat o sa fie de vanzare !!

tot astazi masina a fost prin service Tobe ...era desprins traseu , s-a skimbat o prindere + sudura , urmeaza o alta toba finala (prezinta 2 fisuri la toba finala ) si pe la Selector ...ulei scur probabil o garnitura ceva in REST pe sub ea .....nu ai ce problema sa ii gasesti !

Luni va intra si ea in service pentru remedierea problemei de ce nu trage in mintile ei ...deci totul e pe drumul cel bun cu ea !

Ma intereseaza sa CUMPAR daca are careva : 2 amortizoare Capota

All times are GMT +2. The time now is 09:41.

- Copyright 2026 4Tuning