![]() |
Re: e36 1.8is coupe Estoril Blue !!!
Quote:
|
doamne,e superba.Tine baaa de ea!
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
clar,ne vedem la AFI diseara,ai multe sa imi zici:))!
|
1 Attachment(s)
Quote:
asa , si fi atent ce Frumusete de vw Bora o sa apara pe strazile de RO cu nr de Bulgaria dar nu stiu in ce Oras ca avea nr rosii de Sibiu (nu va SPERIATI toate masinile de acolo din CURTE sunt de Romania si asteapta la inm la Bulgari :)) ) si daca observam in botul de la Chrisler se vede botul unei pisici un baiat din Aviatorilor :D un 2.0 vanos din 1996 astepta si el la INM |
2 Attachment(s)
si cadoul pus pe masina , perfect Functional !!! codul activ nici o problema !!!
trebuie sa il aranjez putin ...ca l-am pus mai mult sa vad daca functioneaza ! |
2 Attachment(s)
si o poza de seara :))
|
1 Attachment(s)
o intrebare colegii am si eu , credeti ca magazia asta de CD ar fi compatibila cu cass de BMW ???
|
6 Attachment(s)
o zi cu soare , numai buna de montat balamaua deschidere la usa care era rupta !!!
si o intrebare , in ultimile 2 poze am gasit cele 2 mufe subtiri langa cea de oglinzi , are cineva idee de la ce vin acele 2 mufe ??? |
Quote:
|
Quote:
ce vreau sa te intreb ..e POSIBIL sa am statia in portbagaj ???? aia de fabrica ??? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
masinutza a ramas desculta , s-au vandut jantele dupe ea :lol: am trecut la table Momentan ..pana gasim ceva frumos pe placul ei !!!
si ...cum masina trage cu casa face treaba ..cara cara cara !!! |
2 Attachment(s)
...pisica a primit un set de capace Momentan , ....un nou CD player auto cu lumina Portocalie identica in culorile bordului ...este luat dupe o Dacia Duster echiparea standard si se vede foarte bine + sunet destul de clar ...
CAss Business BMW ...original momentan este PROMIS unui baiat dupe FORUM a fost primul care ma intrebat de el ..daca e cineva INTERESAT in viitorul apropiat o sa fie de vanzare !! tot astazi masina a fost prin service Tobe ...era desprins traseu , s-a skimbat o prindere + sudura , urmeaza o alta toba finala (prezinta 2 fisuri la toba finala ) si pe la Selector ...ulei scur probabil o garnitura ceva in REST pe sub ea .....nu ai ce problema sa ii gasesti ! Luni va intra si ea in service pentru remedierea problemei de ce nu trage in mintile ei ...deci totul e pe drumul cel bun cu ea ! Ma intereseaza sa CUMPAR daca are careva : 2 amortizoare Capota |
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning