![]() |
incerc sa propun intalniri regulate
astept shi parerea voastra sau :idea: |
eu am zis ca sunt de acord....ar fi bine sa hotaram urmatoatea intalnire asa cam cu o sapt inainte ...ca toti cei de pe forum care intra mai rat sa vada....
|
pt bure sau pentru oricine altcineva este interesat o alta intalnire ar putea avea loc pt plecarea la sfantu la etapa de vtm
cine vrea sa vina sa posteze pe forumu cu subiectu https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...e1ccff073dfc2a |
saltare .. am si eu o intrebare ... pe unde va facetzi veacu in brashov ... ??? .... intreb ptr k ... pe 6 .. 7 septembrie ajung si eu pe la brashov ... si ma intereseaza pe unde si cum si ce se intampla prin brashov ... mersii :P
|
nu prea ne facem veacu
dar daca vii tu s ar putea sa ne intalnim mai multi ca de fel cam greu(macar de rusine :oops: ) vi in concediu? |
Re:
Quote:
ce ma interesa .. este .. si mashinile voastre sunt stick`uite ?!?!? |
nu stiu cat de des va intalniti voi dar la noi e un pic mai greu ca suntem mai la inceput
daca scri shi nr de inmatriculare te vom aborda cu siguranta(cromatic cum tot cei de la paraziti spun :mrhappy: ) pe mashini nu cred ca o sa vezi nik lipit ca n au venit inca bafta :hug: shi mai vb cand ajungi la fata locului :peace: |
scrie macar yahoo id
mai vb acolo :wink: |
de tudor stie cineva ,ceva ?
:?: |
cu tudor m-am intalnit ultima data cand l-am cunoscut si pe Yackone si asta a fost cam de mult..nu mai stiu mai nimik de el...intr-un timp am vazut masina la bazar pe 4tuning de vanzare..osa incerc sa dau de el..
|
cata te ai suparat pe toata lumea ? :lol:
vad ca inchizi tot :lol: ti ai luat rolul de moderator in serios :lol: :lol: glumeam shi eu :roll: |
Re:
Quote:
|
e parca totushi s a mai amplificat 1 pic activitatea
dar inca nu e asa cum ar trebui sa fie trebuie sa ne gandim la 1 topic sa tina atentia captata mai la toata lumea eu inca ma gandesc :confused2 |
putina activitate la voi serios ... noaptea e plictiseala .. ce e mai nebunie cu aia cu motoarele .. si am vazut o celica frumoasa foc .. in rest nici politzia nu pune sirena in orashu` vostru linishtit .. frumos ... linishte .. mi`a placut :) ... pe de`oparte .. pe alta .. nuh .. avetzi serpentinele alea periculoase in care era sa`mi rup planetarele .. avetzi serpentilene in care intram cu a 5`a cu scartzait de rotzi .... folositi`le :)
|
poate ai nimerit shi tu o noapte mai linistita ca de fel..........
:mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: glumeam mai la anu poate daca mai vi o sa fi placut surprins ca s inca in tunare mashinile noastre :mrhappy: :mrhappy: :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning