![]() |
Re: STREET SOUL CREW
Quote:
Problema e ca ironia ta nu a ajutat concret pe nimeni, nu e vorba ca are cineva ceva cu tine dar nu poti inlatura sau schimba ceva ce nu-ti place actionand de maniera asta. O seara buna si tie si imi pare rau daca am fost inteles gresit, nu voi mai interveni pe acest topic, oricum discutiile de genul nu se termina niciodata. Gandeste-te doar ca asa cum unii dintre noi, mai trecuti, ne gandim cu nostalgie la anii trecuti cand era "altceva", "mult mai tare", asa si pentru cei de acum e la fel cum era si pentru noi atunci...si cand vor avea varsta noastra si se vor uita la cei care atunci vor avea varsta lor de acum vor avea poate aceleasi indignari ca si noi, doar pe considerente diferite. Asta e evolutia, nu zic ca merge intr-un sens bun dar cert e ca merge. |
Quote:
http://www.exclusiveclub.ro/membri.htm pe o scara de la 1 la 10 masinile din linkul anterior luau nota 5-6 realist vorbind si comparativ cu multe alte masini care circula pe meleagurile patriei si la curse. Comparativ cu altii sigur luau nota 10+ :lol: Conteaza foarte mult sa-ti vezi lungul nasului si sa fi realist.. O zi buna. |
Quote:
Asta e realitatea, ai perfecta dreptate... |
Voi nu intelegeti ca sunt deabia la inceput?
Nici eu nu fac parte din club, dar ma cunosc cu majoritatea membrilor! Incet si sigur faci ceva frumos! Minorule nu mai zici nimic :D? Stiu ca iti place sa nu dai atentie unor lucruri inutile, dar dintr-un topic facut ptr club a devenit un topic cu critici.... |
Quote:
Si daca erau critici trebuie sa le iei intr-un mod constructiv..nu ca o ofensa.. |
vera...sper ca ai banii...cel tarziu vineri
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu vreau sa fiu ironic, dar ideea pe care s-a plecat cu "unde-s multi puterea creste" e total eronata (d'aia am si facut "remarca" in postul anterior)
mai bine putini care sa-si faca treaba bine decat multi si treaba deloc. o zi buna! |
Ai dreptate Minorule!
Eu zic sa incetati cu astea.....sa nu fie topicu inchis aiurea :( |
Quote:
era de ajuns o remarca un sfat dar nu atata tamtam !!! salve |
Am dat din greseala peste topic si mi-am adus aminte de ceva ... baiatul cu renault clio ala gri cu folie pe stopuri, te rog mai da si tu semnale cand treci de pe o banda pe alta. Sa nu se inteleaga ca e misto sau mai stiu eu ce, vorbeam la modul cel mai serios :-)
|
Quote:
|
Ceea ce facem o facem ca sa ne distram si sa ne simtim bine...nu ca sa fim faimosi...asa ca gata cu subiectul asta...Gappo dak stiam ca esti scandalagiu nu-ti raspundeam de la inceput. Va multumesc pt sfaturi..multe sunt f adevarate insa ne place sa facem lucrurile in stilul nostru. Haideti sa fim prieteni cu toooootiiiiii ca doar vin sarbatorile si trebuie sa avem sufletul bun :))) >:D<
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning